VINN GAVEKORT PÅ SPA

Annonse

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Intimsåpe er et must i dusjen, jeg kunne aldri funnet på å bruke vanlig såpe på intime steder! Får man en PH-verdi høyere enn 3,5 kan man nemlig utrydde normalflora og gi plass for sopp, bakterier og den slags. Dr Greve har en PH på 3,5 og inneholder melkesyrer som bidrar til å opprettholde den naturlige beskyttelsesfunksjonen i underlivet. Konsistensen er deilig og myk, og den lukter friskt og rent av tranebær og aloe vera. Jeg har lært en ny ting om intimsåpe, forresten! Det er tydligvis ikke alle som har riktig ph-verdi.. Det skal stå tydelig på flasken, så sjekk om såpen din har riktig PH-verdi! 

Produktet er dermatologisk testet på sensitiv hud, og har fantisk vunnet «best i test» i VG’s store test av såper. Grunnen var at den var den eneste i testen med en PH på 3,5, altså tilpasset underlivets egen. 

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

KONKURRANSE:Dr. Greve ønsker å sende noen av mine lesere på SPA! Ah… Jeg elsker å dra på spa med mamma eller med venninner, det er bare noe av det hyggeligste man kan gjøre sammen. 

3 heldige vinnere får et gavekort hver på valgfritt spa, til en verdi av 2000 kr. Dermed kan du delta uansett hvor i landet du bor 🙂 Hvis du vinner og bor i Oslo, er det bare så spørre meg om tips. Jeg har ett – eller tre! Hehe. 

For å delta i konkurransen må du svare på et spørsmål i kommentarfeltet under dette innlegget. Spørsmålet er som følger; Hvilken pH-verdi er riktig for en såpe som skal brukes til vask av underlivet?

Lykke til! 🙂 

525 kommentarer

 1. Kristin

  Rett pH verdi er 3,5!!

 2. PH 3,5😄 krysser fingrene😄

 3. Charlotte Helm

  3,5 🙂 fingers crossed 😀

 4. Harriet Hanssen

  Riktig PH-verdi for underlivet er 3,5 🙂

 5. PH 3,5 =)

 6. Kjersti Ramstad

  3,5 🙂 God Jul!

 7. Therese f

  3,5 <3 gooood jul

 8. Siri louise

  Ph på 3,5 er riktig ph!

 9. 3,5! 🙂

 10. Elise B.

  PH 3,5 🙂

 11. Anne Heidi

  PH 3,5 🙂

 12. Mia Hansen

  PH 3,5

 13. PH på 3,5.

 14. Ingrid VH

  PH 3,5! 🙂

 15. Mona B Larsen

  PH 3,5 🙂

 16. 3,5 :-)))

 17. pH 3,5 🙂

 18. pH 3.5

 19. Ph 3,5 😶

 20. Charlotte Sverre lund

  3,5

 21. Sunniva

  pH på 3,5 🙂

 22. Riktig PH er ikke høyere enn 3,5.

  Spa hadde vært helt perfekt nå,

  Krysser fingra✌

 23. PH 3,5 🙂

 24. Caroline

  Hallo Ida!:) Jeg ønsker å delta i konkurransen, så mitt svar på spørsmålet er at PH verdien er 3,5. I dette innlegget har jeg også lært at såpe som ikke er intim basert er fy-fy (visste det med PH verdi fra før), men har det ikke alltid i dusjen, så det har hendt at det har blitt fy-fy såpe.. MEN det skal jeg aldri gjøre igjen, vil ikke få sopp! Haha! Vet denne såpen er god da, som produkt og i lukt! Så får vel ty til en ny flaske 😀

 25. Pia Susanne

  PH 3,5 🙂

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.