REKKER JEG EN TRIST SANG FØR FARGEN PÅ HIMMELEN FORSVINNER?

iPhone-bilder er en sjeldenhet her inne pågrunn av kvaliteten, men i dag kunne jeg ikke dy meg. Da jeg gikk hjemover etter en treningsøkt, var det så vakkert ute at jeg mistet pusten litt, og kavet som et helvete for å rekke å grave fram earplugsene og sette på en trist sang mens himmelen fortsatt var rosa. Og så gikk jeg sakte resten av veien hjem, for å være ute lengst mulig selv om det var drit kaldt ♥Jeg har hatt en perfekt søndag, hvor jeg både har fått lest pensum og trent. Hater begge deler mens det pågår, men så får jeg en følelse etterpå som man ikke kan kjøpe for penger. I skrivende øyeblikk ligger jeg i senga med håndkle på hodet og spiser sushi mens jeg ser på en episode av Svenske Hollywoodfruer. Gunilla har rett i én ting; hun er den eneste grunnen til at folk (jeg i hvert fall) ser på programmet. De andre er så kjedelige mennesker at de jo faktisk må finne på merkelige aktiviteter for å fylle TV-tiden sin… 

Og så må jeg bare si tusen takk for alle tilbakemeldinger på forrige innlegg. Ser ut som vi har fått oss en fast spalte, gitt! Hoho. Blogges i morra 🙂 

5 kommentarer

 1. Susanne, amatørfotograf

  himmelen har vært helt fantastisk i kveld! så nydelig 🙂

 2. kan du få til å lage flere videoblogger? 🙂

  forslag:

  – sminkevideo, haha standard

  – innkjøpsvideo

 3. Tine Irèn

  elsker virkelig når himmelen får sånn farge, det er så ubeskrivelig fint og man kan jo ikke la være få et bilde av det 🙂

 4. Haha, sånn kan jeg også finne på å gjøre. Grip øyeblikket! Veldig bra. Velvære.

  -K

 5. Fantastisk himmel 🙂

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.