BILDENE SOM POSTES VS. BILDENE SOM IKKE POSTES

Jeg satt og grublet over hva i alle dager jeg skulle poste på denne bloggen, nå som jeg verken har orket å sminke meg eller gjøre noe interessant på to dager. Altså: er det ikke platt, at man føler at man må sminke seg eller gjøre noe interessant for å kunne blogge? Personlig savner jeg tiden blogging var flere ord og færre selfies. Men jeg er ikke noe mindre sau i flokk enn noen andre, og har vel forvillet meg inn i denne sirkuset av selfies med hodet på skakke uten egentlig helt å få det med meg. 

Jeg liker å tro at jeg er et sunt forbilde på den måten at jeg viser ting slik de egentlig er. At jeg kan skrive om en ræva dag, og innrømme grusomme ting som at jeg ikke alltid lager tomatsuppen min fra bunnen eller ikke ELSKET dagens treningsøkt. Men likevel serverer jeg hverdagsobservasjoner, hjertesukk og den slags sammen med bilder som ikke alltid er virkeligheten. Jeg skakker på hodet, viser min gode side (venstresiden der ja), setter armen i siden, retusjerer vekk et par føflekker, slenger på et filter – og SÅ får dere se det. Jeg syns det er litt vondt noen ganger, å føle at jeg ikke er god nok som jeg er. I «det virkelige liv» er jeg jo fornøyd og trygg, bare ikke i blogguniverset tydeligivs. Så selv om dette innlegget sikkert også er et forsøk på å ikke ta seg selv lite høytidelig, er det også litt terapi for meg. Ladies and gentlemen, her er bildene som ble postet VS. bildene som ikke ble postet på bloggen. 

Håret ligger ikke alltid perfekt, tennene er ikke alltid like kritthvite, poseringen er ikke alltid bloggete, og haken er ikke alltid singel. Sånn er det vel med de fleste av oss, forhåpentligvis. 

Haha, det var faktisk litt morsomt å se dette selv, satt opp mot hverandre. Spesielt det øverste bildet er jo et veldig godt eksempel på hva man legger ut VS. hva man ikke legger ut. 

Hvis DU syns dette var morsomt, kan jeg gjerne prøve å ha dette innlegget som en fast spalte hver måned, hvor jeg bruker bilder som jeg har postet den siste måneden. Hva tror du? Er det ikke litt hyggelig å se? 

97 kommentarer

 1. Elisabeth

  Ja! Jeg vil veldig gjerne se flere sånne bilder og ikke bare stive poseringsbilder 🙂

 2. Martine Ervik

  Haha, så gøy! Kjenner meg igjen!

 3. Camilla

  Ja! Du er så bra altså! Må innrømme at jeg helt frem til nylig, da jeg falt over bloggen din og begynte å følge deg, hadde et ikke så altfor godt inntrykk av den norges kjente rosabloggeren. Men jeg er bare SÅ positivt overrasket over hvor kul du er på sånne ting som dette og hvor lite selvhøytidelig du tar deg selv. Er vell derfor folk kommer tilbake til bloggen din på nytt og på nytt. Så, JA til slike poster som denne!

 4. Dette er gøy å se!! Fortsett 🙂

 5. Julianne

  På de to første bildene var du utrolig vakker på det bildet du ikke ville ha lagt ut! 😀 Det var så ekte i forhold til den vanlige «bloggposingen» 🙂

 6. Kristin

  Likte jamt over de bildene som ikke postes best 🙂 tommel opp!

 7. Ja takk til «upassende» bloggbilder fremover! Utrolig fine og naturlige bilder av deg, Ida. Litt misunnelig på de fine «smilerynkene» du får når du ler 🙂

  Takk for at du er et morsomt avbrekk i hverdagen, som man kan le både av og med 🙂 Selv om det av og til er vanskelig å kjenne seg igjen i «blogghverdagen», er det enkelt å sette seg inn i hverdagsproblemene du møter. Posesuppe is the way forward!

 8. Veldig bra innlegg syntes jeg 🙂 du er et sunt forbilde, med en utrolig morsom blogg 🙂 stå på videre, elsker bloggen din 😉

 9. Stemmer for fast spalte!

 10. Ida Wulff

  Lise: tusen takk, veldig hyggelig å høre <3

 11. Kristina Sandnes

  Haha, så bra! 🙂 Håper det kommer mer som dette i fremtiden! Ha en fin søndags ettermiddag/kveld!

 12. Jo, det er ekstremt hyggelig (og viktig i disse tider) å se! Håper du vil fortsette med dette, og jeg håper at flere bloggere hiver seg på. Noen er jo allerede i gang 🙂

  Du er veldig skjønn da, skal ikke stå på det hihi 🙂

 13. Ida Wulff

  Camilla: så hyggelig! takk for tilbakemelding og velkommen som ny leser 🙂

 14. Ida Wulff

  Marlene: alexander wang! takk, så hyggelig <3

 15. Camilla Lien

  Ja takk til dette som fast innlegg hver måned! Kjempegøy å se 🙂 Synes du var helt nydelig på bilde nummer 3 som ikke ble postet! Ingenting er som ekte smil 🙂 Håper du har hatt en flott helg!

 16. Ida Wulff

  Anonym: takk, jeg rødmer <33

 17. Ida Wulff

  Miriam: takk for tilbakemelding 🙂

 18. Ida Wulff

  Kjærsti: åh, takk! ikke helt enig selv, men takk likevel 😀 klem

 19. Ida Wulff

  Carina V: <3333

 20. Ida Wulff

  Tina: takk, så koselig at du syns det <3

 21. Du er (minst) like pen på bildene du ikke postet, du er nydelig når du er helt naturlig, rett og slett 🙂

 22. Ida Wulff

  Stine: Hmmmm, litt usikker! Den hadde nok bare blitt 12 sekunder lang, liten leilighet 😀

 23. Ida Wulff

  Ida: hei navnesøster <3 tusen takk for fine ord. ønsker deg en fiin søndagskveld, klem 🙂

 24. Ida Wulff

  Kamilla: fin søndag til deg også <3

 25. Ida Wulff

  Ingvild: takk for at jeg får være på bloglovin-lista di, og takk for komplimentene 🙂 stor klem!

 26. Ida Wulff

  Anonym: det har jeg dessverre (eller heldigvis skal man vel si) ikke noen erfaring med! Klem <3

 27. Jeg synes du er et godt forbilde og eksempel for leserene dine både fordi tekstene dine er så ærlige og fordi du velger å vise realiteten. Vi elsker å leve i fasaden, men den er jo slett ikke ekte. Jeg vil gjerne se slike innlegg! Du er flink Ida 🙂 Ha en fin søndag!

 28. Haha!! Du er hærlig 🙂 Så artig å uhøytidelig et innlegg 😀

 29. Sunniva

  Lo høyt i stua da jeg leste dette innlegget! 😀

 30. Haha jeg DIGGER deg! Synes disse bildene var veldig «milde» da, men lets face it, vi poster baaare perfekte bilder på sosiale medier. Dette er jo morsomt! Herregud flere burde vært som deg

 31. Ida Wulff

  Helene: tusen takk for fine ord <3 fin søndagskveld til deg!

 32. Haha, du er fantastisk! Dette er grunnen til at du er en av mine favorittbloggere, du er jo EKTE! 😀

 33. Herregud jeg digger deg! Du har en herlig måte å skrive på, og humoren din er virkelig av beste sort 🙂

 34. Du er en utrolig flink blogger!!!!

 35. Kjempemorsomt innlegg, og det skal sies at bildene som ikke ble postet på bloggen var søte 🙂 «Utenom det vanlige»-innlegg som dette er alltid fint lesestoff, og jeg hadde vært glad om du lager flere slike 🙂

 36. Det var jo nesten det beste bildet jeg har sett av deg, da du sitter på stolen og ler… Ser herlig og ekte ut!

 37. Jaaaaa, så herlig spalte! Du er nydelig uansett, men morsomt å se den litt mindre «perfekte» siden av deg 😀

 38. Haha, morsomt 🙂

 39. «Haken er ikke alltid singel» HAH, som jeg lo av den! Litt for sant herover btw.

 40. Du bør gi bloggvenninnene dine denne utfordringen 😉

 41. du er pen uansett du ikke syns alle bildene er vellykka , men syns ikke det ble sånn wow du ser fæl ut på det ene bilde og pen på det andra

 42. Andreas

  sjarmerende bilder uansett 🙂

 43. Synes de til høyre var finere!!

 44. Av de to øverste likte jeg best det som ikke blei posta, faktisk. Mye mer ekte. Samme med de to i midten.

 45. Kathrine

  og IGJEN – dette er enda en grunn til at du har den beste bloggen!

  Ps. Innafor å spørre her, om du har sett at jeg har sendt deg en mail? Vet ikke om du kanskje ikke svarer på ting som er uinteressant, MEN – jeg håper og tror at du kanskje bare ikke har sett den enda 😉

  Mvh Kathrine

 46. Ida Wulff

  Kathrine: Hei! 🙂 Jeg svarer på de fleste mail, enten de er «interessante» eller ei. Det eneste jeg ikke alltid rekker å svare på er alle henvendelser som gjelder å svare på bachelor/eksamensoppgaver. Hvis det gjelder noe annet enn det, så må du gjerne sende mailen igjen? Må innrømme at det går litt tregt for tiden, mailen lider under eksamensperioden 😉 klem

 47. Kathrine

  Hei Ida, tusen takk for svar 😀

  Hehe, dette er ingen bachelor/eksamensoppgave, så jeg prøver å sende på nytt.

  Full respekt for eksamensperioden din!!

  Så om du ser på mailen, og det ikke passer helt nå, så går ikke detta ut på dato 😉

  Klem Kathrine

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.