KLAR FOR EN HELG I FRED OG RO

Gir du noen gang deg selv en high five for å ha kommet deg gjennom en hard, trøtt og kjedelig uke? Det gjorde jeg i går. Jeg var så glad for at hverdagen var over at jeg nesten ikke kunne komme meg raskt nok hjem til mamma og pappa i Tønsberg. Klar for fred og ro, hjemmelaget mat, bare kose meg med de som betyr mest. Foreldrene mine har vært på ferie, og jeg har ikke sett dem på nesten en måned. Så akkurat denne helgen, ville jeg valgt Tønsberg over Maldivene altså! I det siste har jeg følt at livet mitt er litt halvveis. På den måten at jeg driver med blogg og studier, og at begge deler bare blir gjort 50%. Jeg hater å gjøre ting halvveis, det er bare ikke meg. Begge deler krever egentlig fulltid, så det plager meg en del at jeg ikke gjør noen av delene bra nok. Nå som studiene er kjedelig og gir meg så lite har jeg seriøst lyst til å kaste sekken i søpla og brenne bøkene mine – det føles som en vits å sitte i forelesninger når den som foreleser går så raskt gjennom ting at det kunne vært presentert bedre i en Youtube-snutt på 15 minutter. Og så bare tegner du et dekningsdiagram for en envareproduksjon med VK-kurve, blablablabla, enkelt og greit, vips ferdig, håper alle rakk å finne fram penalet sitt. 

Med andre ord; det er greit å komme hjem og bli minnet på hvor heldig jeg er som kan ta en bachelor samtidig som jeg på en måte jobber fullt. For å sitere en bloggkollega; å blogge er kanskje ikke en jobb, men det er jævlig mye jobb. 

Snart bare ett og et halvt år igjen. Og jeg kødder ikke, da… Da skal det bli alt for fint å være meg. 

Kan jeg legge inn en liten kontaktannonse her? Søker en privatlærer i bedriftsøkonomi! Du må ha gått på CK de siste to-tre årene, og jobben er så klart betalt. Du må være tålmodig, strukturert og ikke en plagsom dritt. Åh, jeg hater matte. Men, nå er jeg hjemme og skal ikke tenke på skole før jeg skal lese litt i morgen kveld! I dag kommer hele familien hit, vi skal feire lillebror som fyller 21 år på mandag! Store, lille lillebror. 

43 kommentarer

 1. Gjør oppgaver! Det reddet meg når vi hadde bedøk 🙂 det er ikke så ille som du tror! Jeg jobbet en del med eksamensoppgaver, det er det du må kunne, det er lite på enhetsnivå der 🙂

 2. LisaLDN

  Lillebroren min blir 21 i dag, faktisk 😛

  Kjenner so altfor godt følelsen, motivasjonen for skulen kjem til å gå opp og ned dei neste 1,5 åra, trust me! 🙂

 3. Hei Ida! Så bra du kom deg igjennom uka! Syns ikke du skal bli frustrert over å ikke strekke til. Alle har sånne perioder. Jeg elsker genseren din! Hvor er den fra? Ha en fortsatt fin helg!😀

 4. Ida Wulff

  Mette: genseren er fra Malene Birger. Fin helg til deg også <3

 5. Madeleine Simensen

  Hei!

  Bedriftsøkonomi kan virke veldig utfordrende med en gang og i timene, men med litt ekstra oppgaveløsning så hjelper det. Jeg har gått på CK, gikk ut i juni. Kan godt hjelpe deg om du vil? Hjalp ei venninne etter jul fra stryk til B! 🙂

  God helg!

 6. Bare for og ha sagt det så syns jeg virkelig ikke du har gjort det halveis her inne den siste tiden! Bloggen din har vært en fryd å lese i det siste med mange oppdateringer 🙂 God helg!

 7. Så fint antrekk 🙂 Gir ikke meg selv en high five, men klapp på skuldra 😀 Ikke så langt unna, haha ;D

 8. Elsker også genseren! Klarer ikke å finne den, hva heter modellen? God helg 🙂

 9. Tina Maxine Staahle

  Skjønner frustrasjonen over bedriftsøkonomi! Går selv siste året på markedshøyskolen og hadde bedriftsøkonomi i fjor, så bare å ta kontakt om du

  trenger hjelp! Har tatt vare på notater og alt fra i

  fjor, som kanskje kan være til hjelp! 🙂

 10. Syns du er flink jeg, Ida! 🙂 Om du trenger hjelp i bedøk, så får du si ifra. Jeg går på markedshøyskolen 3året og har hatt bedøk som deg og som valgfag etter jul, så jeg kan hjelpe deg om du vil 🙂

 11. Jeg syns bloggingen din har vært veldig bra i det siste Ida, så fra en lesers perspektiv syns jeg ikke at du bare gir 50% 🙂 Syns alltid det er et fint avbrekk fra hverdagen å logge seg inn på bloggen din og lese nye innlegg!

 12. Cathrine

  Jeg slet helt sinnssykt mye med bedriftsøkonomi, og læreren min gikk også utroolig kjapt gjennom stoffet! Det eneste det du faktisk trenger å øve på (fant jeg ut), er eksamensoppgavene! Det er ingen vits i å sette seg så mye inn i små oppgaver. Jeg fikk hvertfall B på min eksamen, og er jeg ufattelig dårlig i alt som har med matte og økonomi å gjøre.

 13. Aleksander Eilertsen

  Hei Ida! Må først si at jeg elsker antrekket! Synes slikt relaxed-classy-ish er så fint!

  Og skulle nesten anbefalt muttern som privatlærer, (6’er i bedøk på skolen og drevet med det lenge) men hun failer nok en del krav du har 😛

  Ha en ellers strålende dag! 🙂

 14. Hei!

  Fin genser!

  Du sa tidligere at det kom Ida-rabatt på skjerfene til Buyhelse i begynnelsen av oktober. Har jeg misset det eller kom det aldri noe tilbud?

 15. Linn Stenberg

  Tiden går fort, selv om det ikke alltid føles sånn ut når ma studerer. Du får trøste deg med at du er flink og at 1 1/2 år går fort 🙂

 16. Bedøk er grusomt, i feel you

 17. Madelen

  Du er vanvittig flink som kombinerer 100% studier med en toppblogg! Du er så sinnsykt flink! Håper du knekker koden i faget og gjør det bra på eksamen. Unner deg virkelig det flinke du 🙂 og foresten: det skjørtet satt utrolig fint på deg! Du stråler 🙂 ønsker deg en fortsatt avslappende helg 🙂

 18. Hvor er skjørtet fra?😊

 19. jeg syns du har blitt mye flinkere til å blogge i det siste! syns du skal være fornøyd med balansegangen mellom skole og blogg :))) lykke til videre med studiene<3

 20. Ida Wulff

  Arna: takk, det setter jeg pris på å høre. Klem <3

 21. Ida Wulff

  Renate: bik bok 🙂

 22. Ida Wulff

  Madelen: tusen takk for hyggelige ord <33 God helg videre til deg også!

 23. Ida Wulff

  Linn Stenberg: ja, heldigvis. Kan nesten ikke vente med å bli ferdig 🙂

 24. Ida Wulff

  Mia: Hei 🙂 Det kommer faktisk i dag! Klem

 25. Ida Wulff

  Aleksander Eilertsen: tusen takk!! Hehe 🙂 Strålende dag til deg også!

 26. Ida Wulff

  Cathrine: Hei! Ja, har hørt fra flere at det bare er å gjøre eksamensoppgaver, så jeg kommer nok til å stenge alt ute og bare gjøre eksamensoppgaver om og om igjen. Grattis md B! 🙂 Klem

 27. Ida Wulff

  Thea: tusen takk, det er veldig hyggelig å høre!!

 28. Ida Wulff

  Silje: du er gæren som tok det som valgfag!! Hehe. Kanskje jeg sender deg en mail! 🙂

 29. Ida Wulff

  Tina Maxine Staahle: takk, så snilt av deg!

 30. Ida Wulff

  Karen: jeg aner dessverre ikke hva modellen heter 🙁

 31. Ida Wulff

  Malin: tusen takk og god helg til deg også <3

 32. Ida Wulff

  Madeleine Simensen: wow, det var ikke verst! tror nesten jeg må manne meg opp og sende deg en mail når helgen er over!

 33. theresekristina

  Masse lykke til framover 🙂 Gensaren din er såå flott!

 34. Therese Mahle Karlstrøm

  Åh, kjenner meg sånn igjen i frustrasjonen over å kun ha gjort noe halvveis. Bloggen din er flott og kjempeinspirerende, så det trenger du i hvert fall ikke å tenke på! Av og til tror jeg det er best å prøve å ikke ha så altfor høye forventninger til seg selv – det blir bra likevel 🙂

 35. Ida Wulff

  Therese Mahle Karlstrøm: det kan du helt sikkert ha rett i. Men på vegne av seg selv er det oftere lettere sagt enn gjort! Men takk, så hyggelig at du syns det. klem <3

 36. Kaja Syse Jalland

  Du kan virkelig ikke mene at du blogger sånn halvveis? Du er jo så flink og variert! 🙂 Er stadig inne for litt inspirasjon fra deg. Du blogger veldig bra. Håper du kan sjekke ut min blogg også 😀 Ha en fortsatt fin helg 🙂 Keep youre head up 🙂

 37. Henriette Louise Larsen

  Ah, Ida. Helt siden jeg startet å lese bloggen din som 15-åring (er nå 20), har du vært forbildet mitt.

  Kudos til deg som sjonglerer begge deler så bra!

  Selv holder jeg på å fullføre VG3 etter lang tids sykdom, og syns det er SÅ vanskelig å komme seg gjennom. Eneste motivasjonen min er at jeg faktisk vet hva jeg ønsker å studere, og for hver dag jeg gjør skolearbeid ser jeg for meg at jeg om 1 år sitter på lesesalen på BI eller NHH og studerer til å bli siviløkonom. Det er det eneste som får meg gjennom skoledagene.

  Masse lykke til med bedøk, det går nok så fint skal du se! Har også hørt fra venner som har hatt faget at det lettet seg for de etter oppgaveløsning 🙂

  Klem fra meg <3

 38. Ida Wulff

  Henriette Louise Larsen: masse lykke til!! det er tungt å ta opp fag, men helt SYYYKT deilig når man er ferdig! Klem til deg <3

 39. Hehe, følte vel at det var smart å velge økonomi 🙂 Men skjønner godt frustrasjonen over det!

  Bare å si ifra om du lurer ihvertfall 🙂

  kommer fra Tønsberg jeg og, så er hjemme de to neste helgene, ellers er jeg i oslo 🙂

 40. Hei. Jeg kan gjerne hjelpe deg. Har ikke gått CK men har hatt tilsvarende fag på Bi. Fikk A og B. Det er ikke at faget er vanskelig i seg selv, men at man krongler det til med bruk av formler. Du må bare forstå hvorfor og hvordan. Hvis du fortsatt trenger hjelp er det bare å sende en Mail.

 41. Fiin!

  Titt gjerne innom bloggen min https://sofieknarvik.wordpress.com/ 🙂

 42. Angelica

  Hei fine Ida! Vet at dette spørsmålet kan virke litt invasivt da sånne ting er privat – men har du gjort noe med ansiktet ditt for å få en så definert og fin form? F.eks. fettsuging , eller er du kun naturlig tynn? Håper ikke du ser på dette som frekt, men jeg sliter veldig med fett på ansiktet (og dobbelthake) og lurte egentlig på om du hadde noe tips. Send meg gjerne en mail om du ikke vil svare her. Ha en fin tirsdag! :*

 43. Ida Wulff

  Angelica: Hei 🙂 Nei, jeg har ikke gjort noe slikt med ansiktet. Det ser ikke så «markert» ut verken forfra eller fra høyre side, kun fra venstre side – som jeg liker å kalle min «gode side». Så det blir jo ofte den man viser fram, om jeg skal være helt ærlig. Håper du finner det i deg å være fornøyd med ansiktet ditt, selv om det kan være vanskelig <3

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.