ENDA ET SEREIETIPS

Når jeg gir dere tips, kommer flere gjerne med tips tilbake. Og det elsker jeg! Vet ikke hvor mange restauranter jeg har spist på, hotell jeg har bodd på og sanger jeg har hørt på «fordi leserne mine sier det». 

Og forrige gang jeg tipset om serier, fikk jeg et tips i kommentarfeltet om å sjekke ut serien «The Fosters». Det er en serie jeg har scrollet forbi i flere år, fordi jeg tenkte at det var en dårlig komedie. Har sikkert blandet den med «The Fockers», også kjent som «Sviger er aller verst». Men jeg så tre episoder av The Fosters i går kveld, og syns bare det var en fantastisk fin serie. Og ikke at det er helt normalt eller noe, men jeg avsluttet hver episode med å gråte en skvett. Haha 

Kort fortalt handler serien om paret Stef og Lena, to kvinner med store hjerter, som åpner hjemmet sitt for to nye fosterbarn. De har en sønn fra før, i tillegg til at de har adoptert to tidligere fosterbarn. Da er det vel ingen overraskelse at det kan være litt av et styr å holde orden og ikke minst passe på at alle barna tar de riktige valgene. Overhodet ikke en serie med en stor, kaotisk og komisk familie – den er virkelig rørende syns jeg. Og så mistenker jeg at det er soundtracket til serien som sender meg rett i sippeland… 

Man trenger ikke mer enn The Fosters på en høstkveld hvor det er kaldt ute og kjedelig inne 🙂 Dessuten er den ikke så vanvittig spennende, så det er faktisk mulig å nøye seg med én episode før leggetid. Man kan se serien på Viaplay, på Popcorn-Time hvis man ikke har noe i mot ulovligheter, og sikkert på en del andre streamingsider. 

Så, over til meg! Jeg kom nettopp hjem fra skolen og skal nå hive meg over husarbeidet. De som bodde i leiligheten før meg må ha laget middag inne i oppvaskmaskinen eller noe, for den lukter HELT forferdelig. Så nå står maskinrens, klesvask, støvsuging og matlaging på planen før jeg skal hoppe til sengs med litt pensum. Det blir så mye skole framover at jeg nesten ikke tør å tenke tanken – men som alltid godt å bruke hjernen litt. I følge en som mailet meg i stad, er jeg «dom å har styge klær», så den «dom»-delen må jeg vel bare begynne å jobbe med ASAP.Ha en fin kveld, dere! 🙂 

22 kommentarer

 1. Brothers and sisters er også en utrolig fin og rørende serie. Den handler om en stor amerikansk familie med voksne barn hvor faren dør og vi følger familien videre. En god blanding av drama, rørende og feelgood moments etter som man lærer familien å kjenne.

 2. Jannicke

  Hei! Har et lite spørsmål ang. Vita Liberata. Jeg kjøpte den i lotion, ikke mousse, og skrubbet huden godt før jeg smørte meg. Så sov jeg med det, og dusjet morningen etter før jeg skulle smøre på nytt. Men i dusjen forsvant all fargen og jeg var like bleik når jeg kom ut av dusjen som jeg var før jeg smurte 🙁 har du opplevd det?

 3. Solveig

  Serietips: «call the midwife» 😉

 4. Kristine

  Hahahah! Jeg ler så grådig her jeg sitter av den nederste kommentaren på innlegget ditt at naboen må tro noe er galt med meg! Fantastisk bra, Ida. Elsker bloggen din!

 5. Josefine Fevang

  Dette er definetivt en av mine yndlings serier. Den har fått meg til og se det anderledes med og fostre tenåringet.

  Jeg har sett alle episodene og gråter skikkelig noen ganger av den. Bare kos deg med alle de episodene. En av de beste seriene som er der.

 6. susanne

  Hver gang jeg ser noen løpe for livet etter bussen, for så å banke hardt på ruta i håp om å slippe inn tenker jeg «slapp av, det er ikke salg på Chanel!»: Haha. Skjedde senest idag 🙂

 7. Sandra Andersen

  Åh, TUSEN TAKK! Har begynt på 3. runde av Friends nå, så var passe desp etter noe nytt. Håper du også har sett The Mindy Project, Ida! Beste serien…

  http://www.sandravivi.com

 8. Caritha

  Høres ut som en serie det er verdt å ta en titt innom. Lykke til med pensumlesing…har forferdelig mye selv for tiden :/

 9. Enig, koselig serie. Men to av favorittene er Modern Family og Homeland. 👍🏻😊

 10. Julie Nesheim Svendsen

  Elsker The Fosters! Har desverre sett alt, så du er heldig som just har begynt 🙂 Og forresten, tror ikke det er du som er «dom» her akkurat!

 11. Heidu 🙂 jeg har et spørsmål til deg som er toppblogger. jeg blogget i litt over ett år og brukte den tjenesten inne på bloggklubben slik at jeg tjente meg opp penger. Jeg ser dette under inntekt. Jeg har fylt inn informasjonen under bankopplysninger, men jeg har fortsatt ikke fått noen penger. Vet du hva man må gjøre for å få disse? Tenkte å spørre deg som kanskje har litt peiling på sånn 🙂

 12. Anbefaler deg å se Orphan Black, hvis du ikke allerede har sett den. Venter i spenning på flere episoder, som trolig kommer neste år «klapper i hendene»

 13. Ida Wulff

  mkde: Hei 🙂 beklager, jeg har aldri benyttet meg av den tjenesten. Men blogg.no kan garantert svare på spm ditt! Klem

 14. Ida Wulff

  susanne: hahaha! 🙂

 15. Hehe dumt spørsmål, men hvor kjøper du maskinrens? 🙂

 16. Ida Wulff

  Ida: jeg kjøpte på ICA 🙂

 17. Anbefalt den før, men anbefaler den igjen: Du burde virkelig se på The Mindy Project, jeg ler så krampa tar meg hver episode 🙂

 18. Alexandra

  Favorittserien! Blir bare bedre og bedre hvor lenger ut du kommer!!

 19. Takk for tips 🙂

 20. Julianne

  Det finnes 3 sesonger om du ikke allerede visste det <3 Den tredje ligger på den Amerikanske versjonen av netflix <3 Nettopp ferdig med alle tre 🙂 Fantastisk!

 21. Ida Wulff

  Julianne: aaah, digg! Allerede godt i gang med sesong 2 nemlig 😀 haha.. Klem

 22. Kristina

  Ville bare takke deg for at du tipser om hva man kan se uten at det må være ulovlig!! Fortsett gjerne med det 😀 Hilsen meg som prøver å holde meg unna ulovligheter (ikke lett)

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.