HVIS DET ER SANT AT TID ER PENGER

Denne mannen her altså ♥ Han er ikke bare den jeg ringer når jeg har lyst til å ta et glass vin eller ha en god samtale, han er også den heldige jævelen som får en telefon når jeg har kjøpt møbler som må skrues sammen. Haha! Kjetil kom til meg etter jobb i dag, og vi startet ettermiddagen vår med trappeløp og speltlompe-pizza. Og så var det kommode fra IKEA som stod på menyen. Det tok seriøst TRE timer! Og vi var begge enig om at det hadde tatt ni timer hvis jeg skulle gjort det alene. At man alltid glemmer hvor mye jobb det er. Hvis det er sant at tid er penger, så er ikke IKEA spesielt billig. Jeg har vært i Oslo-leiligheten hele uken for å komme meg på skolen og ordne andre nødvendige ting. Men nå gleder jeg meg til å reise til Tønsberg i helgen! Den nye leiligheten inneholder kun en midlertidig seng og en haug av pappkasser, så det skal bli godt å komme hjem til dobbeltseng, sofa og mer enn to vannglass i skapet. Jeg skal hjem for å fikse leiligheten til visning! Må vel en kvast på bordet og noe Pellegrino på kjøkkenbenken. Er ikke det standard? Hehe.Opp klokken 6 i morgen tidlig, så nå er det kveld for meg. Nattinatt!

10 kommentarer

 1. Camilla Albertine

  Og lime! Man må alltid ha lime på visning.

 2. Geriatriks

  Hehe… jeg var på Ikea for en stund siden og angret etterpå som en hund på at jeg ikke gikk med kameraet på…for da jeg rundet en sving så stod 2 Ikea-ansatte og klødde seg i hue og fikk ikke til å sette sammen en barneseng…

 3. Ida Wulff

  Geriatriks: haha!! 🙂 nei, det er ikke så lett altså..

 4. Ida Wulff

  Camilla Albertine: åh ja! Lime!

 5. LisaLDN

  Off, IKEA-møbler ass.. Sjukt krevende, men so morro når alt går sammen til slutt 🙂

 6. Heidi Rimereit

  Jeg fikk en gang ett tips av en megler at for å få den hjemmekoselige følelsen bør man bake kanelboller før gjestene kommer. Eller bare ettersteke litt en kanelbolle du har kjøpt i butikken slik at du får duften! Det hadde visst funka veldig bra flere ganger! 🙂

 7. Caroline Simonsen

  Åhh, jeg klikker alltid innom din blogg først, når jeg starter min daglige blogg-runde, og blir alltid så glad når du har postet noe nytt og morsomt og bra! Da er det ikke så nøye med de resterende bloggene på listen, liksom! Lykke til med flere IKEA-prosjekter framover og god helg 🙂

 8. Ida Wulff

  Caroline Simonsen: sååå hyggelig å høre! <3 tusen tusen takk 🙂 og god helg til deg også!

 9. Ida Wulff

  LisaLDN: Hehe ja, blir bra til slutt! 🙂

 10. Kjetil er nydelig 🙂

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.