MISS VEET 2015: THE WINNER

Annonse

Wohooooo, endelig er dagen her! Miss Veet 2015 skal kåres, etter en konkurranse som har vart i flere måneder. Har vært veldig gøy å se bidragene til dere som har deltatt på Instagram med hashtaggene og . For det er det konkurransen har handlet om. Hva skjønnhet er for deg. La oss ta en liten *trommevirvel*….. Og vinneren er; @TINSSA! ♥Tinssa er altså Miss Veet 2015, hun har lagt ut to fine videoer på Instagram. Her er en av dem.

Så gratulerer med tittelen til Miss Veet 2015, gled deg til å få masse fantastiske produkter fra Veet! Og tusen takk til dere andre som også har deltatt i konkurransen 🙂 

Hvis du vil kan du lese om da jeg testet produktene til Veet HER og HER! Og ikke glem å like Veet på Facebook her, for å få med deg nyheter!

4 kommentarer

 1. Karoline

  Skal du selge leiligheten din allikevel? 🙂 Kan du fortelle om hvorfor? Så finn annonsen, den er så fin!

 2. Ida Wulff

  Karoline: hei! 🙂 ja, det ble litt spontant! Jeg skal selge den fordi jeg vil kjøpe noe som er større, og da er det bedre å være klar med pengene på konto når jeg plutselig finner noe. I stedet for å skulle styre med å selge den da. Men det er litt trist, jeg elsker den leiligheten!!

 3. Michelle

  Heihei!

  Hvor er skjørtet og overdelen du har på deg fra? 🙂

 4. Ida Wulff

  Michelle: skjørtet er fra Ganni og bodyen er fra bik bok 🙂

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.