JEG SELGER LEILIGHETEN MIN

Da jeg leide meg leilighet i Oslo nå for å komme meg gjennom studiene, var planen egentlig å beholde leiligheten i Tønsberg som jeg er så veldig glad i. Jeg hater forandring og syns det kan være deprimerende å tenke alt for langt fram i tid. Men så gjorde jeg nettopp det, og tok en litt spontan avgjørelse. Tingen er jo at jeg vil eie noe større. Jeg skal ikke flytte tilbake til denne leiligheten, selv om den er helt fantastisk. Og ettersom jeg ikke skal tilbake til den, er det bare tull å skulle styre med utleie og ha den å tenke på. Så nå er planen altså å selge min første, kjære, fine leilighet slik at jeg sitter klar med cash når jeg finner drømmeleiligheten min. Hvor jeg kjøper neste gang aner jeg ikke, men nå skal jeg jo uansett bo en stund i den nye Oslo-leiligheten. Og så får vi bare se hva som skjer.Men sjekk ut FINN-annonsen HER, og send den gjerne videre til noen som ser etter leilighet i Tønsberg! Den er virkelig et perfekt førstegangskjøp, og har både romslig terrasse og parkeringsplass ♥

58 kommentarer

 1. så sprøtt! jeg pleide å lese bloggen din ofte når jeg bodde i Tønsberg. visste du bodde i sentrum, men du var jo så å si naboen min! jeg bodde rett over veien for deg. så morsomt å tenke på i ettertid 🙂

 2. Ida Wulff

  Sandra: så morsomt, hehe! 🙂

 3. Cristina

  Hei!

  Jeg lurte på hvor du hadde kjøpt plexi tingen som er på stuebordet.

 4. Ida Wulff

  Cristina: det er fra Bolia 🙂

 5. Ida Wulff

  Lene: Tusen takk! 🙂 Er fra Eames.

 6. Ida Wulff

  J.: tror hun som kjøper leiligheten skal ha det 🙂

 7. Hvor er bordet fra?

 8. Ida Wulff

  Trine: Bolia 🙂

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.