NO FILTER DAYS

Jeg er hjemme igjen, i min egen seng. I min egen leilighet, som jeg på en måte forlater i morgen. Men mer om det senere! Først; enda mer familie (jeg får aldri nok, men kan skjønne hvis dere gjør det, haha), sol, sommer, strand, danske flagg og solnedgager. Jeg lar bildene tale for seg selv, hva er det ikke å savne. Dansk sensommer er veldig nofilter, det er helt sikkert ♥

Har du noen gang sett en så vakker himmel! Sukk… Jeg hadde egentlig tenkt å skrive et hissig innlegg om alle menneskene på danskebåten som hoster uten å holde seg for munnen, men jeg blir så rolig av de rosa himmelen at jeg tror jeg klarer å dy meg. Haha! Nattinatt 🙂 

16 kommentarer

 1. laylow x 👀

  Flotte bilder ☆ god natt ♡♡♡

 2. LisaLDN

  Nydelige bilder! Og feel free til å poste sinnainnlegg om danskebåtenfolka i tillegg, haha 😉 🙂

 3. Martine Grorud

  Fine bilder, og fin himmel, ja! 🙂

 4. Lise Penne

  Eeey! 😀 hva med noen danskebåt-paraplyer? Blir aldri lei!!

 5. Ida Wulff

  Lise Penne: hehe, er kanskje ikke en dum idé… men begynte å lure på om jeg har gjort det før?!? Fikk litt deja vu, haha 🙂

 6. Du er heldig som har en så flott og sammensveiset familie 🙂 Dere har ikke lyst til å adoptere et enebarn/skilsmissebarn? haha 😉

  Tror forresten du har kommet med paraplyer vedr Danskebåten før 🙂

 7. Anna Myklebust

  For noen flotte bilder! kan jeg spørre om hvilke kamera du bruker? 🙂

 8. Dansejulie

  utrolig flotte bilder <3

 9. Jeg digger deg. Hvis man ikke blir glad av og lese din blogg så vet jeg ikke helt. Gratulerer med nytt hjem i oslo, og velkommen hehe. Stå på .

  xxx

 10. Ida Wulff

  Anonym: sååå hyggelig å høre!! Klem til deg <3

 11. Så fin jakke/trench! Hvor har du kjøpt den? 🙂

 12. Ida Wulff

  Renate: den har jeg kjøpt på H&M 🙂

 13. Hvor er dette? Ser her nydelig ut 😀

 14. Ida Wulff

  Henri: Hasmark! 🙂

 15. Ida Wulff

  Anna Myklebust: her har jeg brukt Olympus PEN med 45 mm linse 🙂

 16. Ida Wulff

  LH: klart det, velkommen skal du være!! :-))

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.