VERDENS SNILLESTE

Når jeg ikke har full kontroll og oversikt over livet mitt, blir jeg rett og slett en drittbitch. Jeg er så vant til å leve etter lister og ha orden på den minste ting, jeg tror faktisk det eneste i livet jeg ikke har orden på er innsiden av klesskapet mitt, haha. Og når jeg nå står ovenfor denne flyttingen, har alt jeg eier i pappkasser og i tillegg må ta et par andre store avgjørelser på ganske kort tid, er jeg nok den siste du vil invitere på middag. Men mamma og pappa inviterte meg på middag i dag. Jeg tror de angret litt. For de prøver å hjelpe meg med smått og stort, men hjelp jeg ikke har bedt om blir for meg enda en ting jeg ikke har kontroll over. Så jeg ble en drittbitch, kjeftet litt og gadd ikke spise noe særlig mat.

Senere på kvelden ligger jeg hjemme hos meg selv, angrer litt på at jeg har latt stresset mitt gå ut over noen andre… Og gjett hvem som ringer. Pappa! Tut tut, gjør deg klar for litt take away, jeg er utenfor om ett minutt. Så tusler jeg ut i pysjen, og der står pappa med den hjemmelagde lasagnen sin som jeg var alt for sur til å spise tidligere. Verdens snilleste 

Bortsett fra at jeg ikke har full kontroll over alt, er alt i sin skjønneste orden altså. Jeg er egentlig ganske lykkelig, når jeg kjenner etter. Og er det noe de der hjemme stadig prøver å lære meg, så er det; ikke bekymre deg over det du ikke får gjort noe med, bruk energien din på det du faktisk får gjort noe med her og nå. Det høres jo klokt nok ut, men lettere sagt enn gjort :-)Og HERREGUD, i morgen er det første SKOLEDAG! Jeg har så vidt rukket å tenke på det. Det kjennes virkelig ut som to år siden jeg startet sommerferien og reiste til Bali. Men, nå er det ikke mer ferie i år, og jeg gleder meg nesten litt til å bruke hjernen igjen.Nå ble det mye babling. Så, god natt da! 

23 kommentarer

 1. LisaLDN

  Fantastisk morsomt, egentlig 🙂 men gud so snille dei er!

 2. herregud, vi er så like

 3. Haha, for en hærlig fyr faren din må være. Likte godt det at han dukket opp senere med lasagnen du var for pødden til å spise. ^^ (Lasagne btw.. nam. Om du er for pødden til å spise en annen gang, så tar jeg den for deg.)

  Ha en flott dag på skolen imorgen. Ikke glem pen å papir! Skal vist nok være ganske viktig.. ^^

 4. Stine jeanette

  Foreldre er virkelig gull verdt! Sov godt kjære ida☺

 5. Du er fin, Ida, og du har en fantastisk familie 🙂

  Jeg kjenner meg så godt igjen i panikken som kommer når man ikke har kontroll. Er der selv akkurat nå.. Kunne ønske pappaen min kunne komme på døren med hjemmelaget lasagne også :/

 6. Ida Wulff

  Sara: <3

 7. Ida Wulff

  hilde: <3

 8. Hei Ida! Dette passer ikke helt til innlegget, men jeg lurer på hvor mye penger man bør regne med å bruke per dag i Bali? Tenker på mat og utflukter, hotell kommer utenom. Finner så mye forskjellig på nett. Vi er backpackere, men kan gjerne bruke litt mer for å ha det ekstra fint på tur.

 9. Hei Ida! Jeg har lest bloggen din i alle år og må bare si at du virkelig er fantastisk! Og så må jeg stille deg et spørsmål. I innlegget under har du bilde av deg som yngre med din naturlige hårfarge. Jeg lurer da altså på hvordan du holder håret ditt så fint og sunt selv om du farger det ganske ofte? Bruker du extensions? Er så utrolig misunnelig på håret ditt og kunne trenge noen tips, jeg farger håret ganske ofte hos frisøren selv nemlig, ellers dukker det opp en motorvei i hodebunnen på meg også :p

 10. when nothing is sure everything is possible:)

 11. Monica Andersson

  søk på enneagram type 1 🙂 kanskje du kjenner deg igjen 😁

 12. Ida Wulff

  maia: hei! 🙂 så hyggelig, tusen takk <3 jeg farger bare ettervekst, så det meste av håret mitt blir bare farget én gang «i sitt liv». Jeg bruker ikke extensions. Et supert tips er å sove med flette og ta kosttilskudd som er ment for håret!

 13. Alice Hamran

  Åh! Herlighet for en skjønn Pappa! 😀

  Godt han ser at du bare var litt stressa 🙂

  Ønsker deg en enda bedre dag imorgen! 🙂

 14. Hadde min første skoledag i dag selv. Det var deilig det 🙂

 15. Marthe M

  Du begynner på ditt andre år på markedshøyskolen ikke sant?

 16. Ida Wulff

  Marthe M: ja 🙂

 17. Haha, jeg er helt lik deg. Jeg kjente meg så fryktelig igjen når jeg leste dette!!

 18. Åh, takk for tips! Da skal jeg også forsøke å kun farge etterveksten heretter 🙂

 19. Hei. Jeg blir så gla av å lese bloggen din. Ha en fin kveld. Lykke til i morgen😊

 20. Ida Wulff

  laila: Så hyggelig å høre! Fin kveld til deg også 🙂 Klem

 21. Ida Wulff

  Kaia: hei 🙂 helt umulig for meg å svare, men vi brukte vel 3-400 kr om dagen hver på alle måltider, taxi, drikke, tips. Da kommer utflukter og hotell utenom! Håper dere får en fantastisk tur!

 22. Ingeborg

  Hvor er genseren din fra? 🙂

 23. Ida Wulff

  Ingeborg: det er Kristina sin, fra Bik Bok 🙂

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.