BOKSEN MED ALLE MINNENE

Denne boksen med minner har dukket opp hver gang jeg har flyttet. Den inneholder så mange skrekkelige bevis på at jeg har vært tenåring, at jeg ikke tør å la den stå i boden en gang. Sånn i tilfelle det skulle bli innbrudd der. Så, jada. Den står alltid innerst i et skap hvor enn jeg bor, og venter på et pinlig gjensyn ved storopprydning eller neste flytterunde. 

Så i dag tenkte jeg at dere skulle få se noen godbiter fra boksen med alt det rare i. Er dere klare for min første selfie noensinne? 

Det som var kjipt med selfies på denne tiden, var at det ikke gikk an å slette dem. Og at du måtte vente i typ to uker på å få dem fremkalt, og så skvatt du da du bladde gjennom bildene i konvolutten. Bilder fra camping, bursdager, leirskole – og der, plutselig, en dritstygg selfie. Men hvis noen skulle lure på min naturlige hårfarge; her er den!Husker dere skoledagbøkene? Jeg kastet både Oh Boy, Pusur og TOPP inn i peisen den dagen lillebror hadde høylesning fra dem for hele familieselskapet. Jeg tror det var da vi begynte å hate hverandre. Men én side har jeg tatt vare på, og det er «My Girl»-siden som min første ordentlige kjæreste Benjamin fylte ut. 

Hvis noen skulle lure, så er han fortsatt litt musiker. Men det går mer i John Mayer og sånt, og han går ikke så mye i «metal klær». Mest i skjorte. Og han griner ikke fordi Ida slo opp, han har fått seg en helt sykt hyggelig kjæreste.Sånn her så vi ut da vi var 14, forresten. Unnskyld for at jeg har sendt det nederste bildet rundt til alle våre felles venner på Snapchat. 

La oss bevege oss over på den jævligste delen av obligatorisk skolegang. Klassebildene. Det skumle med disse bildene, er at det alltid vil finnes 20-30 mennesker som har disse bildene. At du har gjemt dem i en boks, betyr ikke at de ikke henger på veggen hjemme hos andre. 

Meg i 7. klasse. Yndlingsgenseren og yndlingssveisen var på plass, så ingenting å si på det. HAHA. Det ble forresten begått et mord på den skolen der, og den dag i dag tror jeg ikke det er en skole lengre. 

Vi har kommet oss til 8. klasse, og dere aner ikke hvor mye det klør i Photoshop-fingrene mine når jeg ser på dette bildet. Au! Litt glattetang og litt sminke hadde ikke skadet, men jeg var tross alt sykt ulykkelig og prøvde for harde livet å like Metallica for å få en fyr til å like meg. 

9. klasse! Jeg velger å takke på forhånd for alle komplimenter på de fine flettene og sommerfugl-øredobbene. Jeg var egentlig ganske babe på denne tiden, bare synd jeg ikke klarte å få det fram på klassebildet. Eller trodde jeg bare at jeg var babe???!! Jeg skjønner ikke. 

10. klasse. Det er en lettelse å se at jeg begynner å se ut som en normal person her, for utviklingen tilsier jo at jeg bør se ganske normal ut den dag i dag. Men det vet man jo aldri før man ser bildene ti år senere, eller hva? Vel, det var en liten trip down memory lane! La oss bare konkludere med at forandring fryder 🙂 

25 kommentarer

 1. Elisabeth

  Hehe så gøy å se! Alle mine slike bilder er spredt for alle vinder tror jeg, så mange ganger som jeg har flyttet. Det ligger vel noen gjemt et sted hjemme hos foreldrene mine.

 2. Alice Hamran

  håhå, barndommen! Got to love it! 😀

 3. Benedicte

  HAHAHA! digger slike innlegg, Ida! Morsom søndagslesing 😀

 4. Haha, så gøy å se slike bilder! Du må ha sånne innlegg oftere :)))

 5. haha åh, morsomt innlegg 😀

 6. Haha, så vittig at du delte med oss!

 7. Hanna G

  Hahahahah! Elsket dette innlegget! Du har i hvertfall utviklet deg på en veldic positiv måte utseendemessig selv om du var supersøt før også da! Ha en kjempefin dag 🙂

 8. Haha, herregud så morsomt å se! Du var (og er) jo superskjønn!

  Utrolig hvor stor forandring det alltid er fra 8ende til 9ende, som om man endelig har gått ifra uvitende lite barn, til (på god vei) til å bli et voksent menneske med vettet i behold med tanke på klær og sminke!

 9. Åh så morsomt å se! Og du ser faktisk utrolig bra ut, mine klassebilder er faktisk et skrekkeksempel. Tror aldri jeg har sett på dem sånn egentlig, jeg er som deg, lagrer dem i en boks, og tar dem kanskje frem når jeg flytter på meg et sted.

  Har tilogmed brev fra venninner når vi gikk på barne/ungdomsskolen og de må brennes en dag. Vi er faktisk enige om det alle sammen, står mye i de brevene som ingen må få vite om eller få kloa i, det hadde blitt pinlig. Kanskje vi brenner dem den dagen alle sammen gifter seg, haha.

  Ha en kjempe fin kveld videre og lykke til videre med pakking!

 10. Haha, Ida! Dette er grunnen til at jeg har fulgt deg siden du jobbet på Posten, var kjæreste med Benjamin og døpte bloggen din til Caffelatte og la ut videoblogger av at du ryddet rommet ditt 😉 Du har så bra selvironi og jeg elsker at du klarer å le av deg selv 🙂

 11. Ida Wulff

  LH: Hehe, så morsomt at du hat fulgt meg så lenge! <3

 12. Åå så gøy med slike innlegg! Love it

 13. hihi må henge meg på LH her, har også lest bloggen din siden du var sammen med Benjamin og het caffelatte! Takk for at du er den du er :)!

 14. Hvor mye veier du nå, Ida? Mulig du ikke er 100% fornøyd selv, men i mine øyne ser du helt perfekt ut for tiden og siden jeg er ca samme høyde som deg, ville det vært en stor og ikke minst sunn motivasjon for meg 😀

 15. Ida Wulff

  Silje: ååå, takk selv, jeg blir så glad!! <3

 16. Marie Bøttinger

  Haha, så utrolig morsomt å se storebror på klassebildet ditt fra 7.klasse, etter at jeg har fulgt bloggen din i 6 år 🙂 Husker jeg hørte mange skrekkhistorier om mordet på Klokkeråsen, den er vel egentlig ikke i bruk lenger, elevene ble flyttet over til Eik skole 🙂 Jeg er ikke så flink til å kommentere, men veldig moro med slike innlegg hvor du virkelig deler av deg selv. Dette er den eneste bloggen jeg alltid leser, du er så flink til å skrive og du er så «ekte» hvis du skjønner 🙂 Masse lykke til med flytting og studiestart! 😀

 17. Ida Wulff

  Marie Bøttinger: hei Marie! 🙂 deg husker jeg! Så morsomt at du leser bloggen min!! Håper ikke P har noe i mot å være litt på bloggen, Hehe… Klem!

 18. Hahah, tanken på å se tilbake på bilder av seg selv om ti år.. Uffoguff, tenk om det som er «ok», «normalt» eller tilog med en «GOD hårdag» idag, ses på som et takras om ti år. Det blir spennans.. haha 😛

 19. Så fin du var med mørkt hår 🙂

 20. Kamilla Haaland

  så utrolig morsomt å se 🙂

 21. Kristin Antiveros

  Haha, du er bare helt herlig! 🙂 Jeg bare digger måten du skriver på, og tar meg ofte i å flire høyt når jeg leser bloggen din! Bare tenk hvor babe man egentlig kunne ha vært på ungdomsskolen da, bare man hadde hatt slettetang, vippeextentions, bleket tennene, spraytan, hair extentions, løsnegler, og for ikke å snakke om contouring! Haha, føler av og til at jeg levde i gamledager 🙂 Masse lykke til med flyttingen!

 22. Hahaha gikk du på Ringshaug?! 😀 jeg gikk på Presterød, kjenner igjen mange av jentene ;p

 23. Ida Wulff

  Elise: ja, jeg gikk på Ringshaug! 🙂

 24. Ida Wulff

  Kristin Antiveros: tusen takk søte du <3

 25. Haha, fantastisk. Klassebilder er jo alltid utrolig komisk å se tilbake på.

  Og takk for at du deler dette, digger at du tar deg selv så lite høytidelig.

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.