EN PAUSE FRA PAKKINGEN

Jeg blir aldri helt enig med meg selv om kjedelig update er bedre enn ingen update, men her er jeg – uten så mange spennende nyheter at det gjør noe. Dere kan jo gjette hva jeg har gjort i dag. Pakket og brettet og kastet og sortert. Nå høre det ut som om jeg har helt sykt mye ting. Det har jeg ikke. Jeg har det bare med å fylle en eske, og så ta en to timer lang pause hvor jeg ikke gjør særlig mye nyttig. Uff! Noen som kjenner seg igjen? I dag ble det en litt lengre pakkepause også, da Malin og jeg skulle ut og spise. Og når jeg er med Malin, finner vi ofte på grunner til å ikke dra hjem og gjøre alt det vi egentlig skal gjøre. Så etter middag dro vi på kino. Paper Towns begynner om en time, perfekt! Jeg syns filmen var veldig fin og søt, men litt kjedelig for min del. Nå er jeg stuuuuptrøtt av en eller annen grunn, så det frister mest med sengen. Jeg fant forresten noe sykt gøy her hjemme som jeg skal vise dere i morgen, haha 🙂 Nattinatt! 

4 kommentarer

  1. hei! Så søte blogg du har. Jeg skal ha en spørsmålsrunde! Så det hadde vært fint om å få noen spørsmål?

  2. koreabeautyblog

    God natt!

  3. Oppdatering er oppdatering. Jeg ble nysgjerrig på hvor kjolen din er fra?:)

  4. Ida Wulff

    Thea: den er fra H&M 🙂

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.