SITTER HER OG CHILLER

* Mamma ringer*Mamma: hei, atte mas mas mas. Ida: du, det passer litt dårlig nå. Jeg sitter i en pappkasse. Mamma: du sitter i en pappkasse?Ida: ja, skulle ta et bilde av meg selv bare.Mamma: ok. *Mamma ringer tilbake 10 minutter senere* Mamma: hei!Ida: jeg sitter på en måte fortsatt i den pappkassen. Jeg kommer meg ikke opp.Mamma: jeg kommer og redder deg nå!Jeg kom meg opp av pappkassen til slutt, altså. Den var bare ikke like hel da jeg var reddet på land. Jeg skulle egentlig gjerne klaget på at jeg har stått inne og pakket flyttelass mens sola skinner og folk er på stranda, men jeg storkoser meg med det. Jeg har fått dreisen på å brette ut Clas Ohlson-pappkasser, jeg har gitt bort og kastet sikkert to tonn med klær, smykker, sminke og småting, og jeg har snart full kontroll over alt jeg eier og har. Ikke alt blir med til Oslo, så akkurat nå holder jeg på å pakke sammen det som ikke får være med.Ellers har jeg vært en tur hos frisøren min Ida i dag. Jeg har ikke sett meg så mye i speilet i det siste, men i går så jeg plutselig at det gikk en motorvei over hodet mitt. Så da var det deilig å få frisket opp litt!  Nå skal jeg straks på fredagskos hos mamma og pappa, og jeg krysser fingrene for pappas hjemmelagde pizzaaa! 🙂

Ønsker deg en fin fredag 

14 kommentarer

 1. laylow x 👀

  God helg ♡

 2. JuliaSofie

  Hehe så kult bilde;) Kos deg masse i kveld da;)

 3. Får man kjøpt pappeskene, eller går man å spør om de har noen som ikke er kasta enda? 🙂 Er på leiting etter store pappesker, noe som jeg trodde ville bli lett å finne i butikk, men så langt har jeg tatt rimelig feil!

 4. Haha digger deg

 5. Ida Johanson

  Haha, må bare le hver gang jeg går inn på bloggen din! God helg <3

 6. Ida Wulff

  Ida Johanson: god helg til deg også <3

 7. Ida Wulff

  Anonym: jeg kjøper 5 pk med disse for 129 🙂

 8. Ida Wulff

  laylow x 👀: god helg!! :*

 9. Hahaha, herlig!!

 10. Hehehe elsker bloggen din!

  God heeeelg, fine ida 😊 masse kjærlighet fra Bergen

 11. Ida Wulff

  Karin: så koselig!! God helg til deg i Bergen også 🙂 <3

 12. Marita-Susan

  Haha! Så søt du er!

  Håper du får en flott lørdagskveld med familie og pizzakos 👌

 13. Ida Wulff

  Marita-Susan: takk, god lørdag til deg <3 <3

 14. manneblogger

  Hahahaha. Du er den morsomste og råeste dama, jeg dør av latter hver gang jeg leser bloggen din, nesten! Helt konge 😀

  Håper du hadde en fin helg 🙂

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.