NÅR BLOGGEN DIN SUGER

Mamma: det er litt stille på bloggen din om dagen. Oversettelse: bloggen din SUGER for tiden. Takk for påminnelsen, mamma! Men jeg vet ikke hva jeg skal skrive om. Skal jeg skrive om at jeg står opp tidlig for å få masse ut av dagen, men at jeg sitter og glor på Macen til klokka 12 på formiddagen likevel, og at jeg spiser tacorester til frokost, for ikke å snakke om at det er så lenge siden jeg har trent at jeg snart må støvsuge skuffen med treningstøy? Jeg syns det er vanskelig å blogge om dagen, jeg. Finner meg selv svært lite inspirerende og interessant, med andre ord er jeg en sløv og lat banan for tiden. Er jeg den eneste som rett og slett blir lei av meg selv noen ganger? Det er jo egentlig ikke så rart, for man får jo aldri pause… Haha! Jeg gruer meg som fy til skolehverdagen igjen, men det er sunt for sjelen min med rutiner og travle dager kjenner jeg. Nå skal jeg skrubbe av meg gammel selvbruning og ta en liten shoppingrunde i byen. Jeg vil si at sistnevnte kvalifiserer til dagens dose mosjon. Takk for meg. 

35 kommentarer

 1. alicehamran

  Ha ha. søta!

  Jeg som datt innom bloggen din her om dagen, og fikk så mye inspirasjon (det betyr at det er min blogg som suger, og ikke din!)

  Håper du får en superfin dag på shopping!

 2. Ida Wulff

  alicehamran: haha, så søt du er! Klem til deg 🙂

 3. Så fin jakke! Hvor har du kjøpt den? 🙂

 4. LisaLDN

  mi har alle sånne dager, Hehe. Syns du skriver bra sjølv når du har ingenting å skrive om eg 🙂

 5. Hvor er jakken fra? Veldig fin! 🙂

 6. Hei. Tips til concealer til under øynene?

 7. Johanne

  Liker alltid å lese bloggen din, Ida! Blogg når du føler for det, nyt siste del av sommeren 🙂

 8. Ida Wulff

  Johanne: tusen takk, så hyggelig å høre <3

 9. Ida Wulff

  Ane: jeg bruker Glo Minerals sin, og er også veldig glad i duo’en fra Nilens Jord! 🙂

 10. Ida Wulff

  Jenny: takk, den er fra H&M 🙂

 11. Ida Wulff

  stine: den er nettopp kjøpt på H&M 🙂

 12. FOR et vandrende glansbilde du er. Sykt pen! Ha en god dag 🙂

 13. Haha, deilig å høre at jeg ikke er den eneste som sløver..

  Jeg synes det du skriver er morsomt å lese uansett 🙂

 14. Ida Wulff

  Martha: så hyggelig sagt av deg! Tusen takk, og god helg til deg når den tid kommer <3

 15. Lag tønsberg-guide! 🙂

 16. Ida Wulff

  Aymara:

 17. Hei Ida! Jeg lurer på hvor du studerer? Har skjønt at du studerer markedsføring i Oslo, men jeg lurte på hvilken skole? Klem:)

 18. Ida Wulff

  Sophie: Hei 🙂 Jeg studerer ved Markedshøyskolen!

 19. Blir det flere reiser på deg før skolen starter?

 20. Du ser fantastisk ut Ida! Jeg er alltid lei av meg selv. Haha 😀

 21. Ida Wulff

  Ada: nei, ikke utelands tror jeg 🙂

 22. Ida Wulff

  Anonym: haha 😀 godt det ikke bare er meg…

 23. Du er så vakker! Og du er så fin når du har håret opp i hestehale! Jeg prøver å lage sånn som du har, men ender ALLTID opp med masse små dustehår som stikker ut overalt.. Noen tips? Føler ikke jeg kan bruke hårolje hele tiden heller, ser så fett ut av det.

 24. Ida Wulff

  Carine: Hei! 🙂 Takk, så hyggelig at du syns det! Når jeg lager hestehale kan jeg stå og gre den opp i fem minutter, haha. Når strikken er på plass, stryker jeg det tilbake med litt vann fra springen, og så sprayer jeg med hårspray med det samme. På dager hvor småhårene er ekstra umulig, pleier jeg faktisk å smøre hendene med håndkrem, og stryke hendene over håret for så å spraye. Lykke til med hestehalen!

 25. takk gud for menneskelige bloggere

 26. Viktig å sløve litt også av og til. 🙂

 27. kan du ikke vise oss hvordan du gjør håret ditt på headeren? 😃

 28. Kan du ikke skrive om hvordan det er å bo alene, selv om du kanskje har bedre økonomi enn de fleste studenter! Litt morsom info?

 29. Katharina

  Elsker bloggen din men jeg må være enig i at det har vært dårlig blogging i en periode! Savner outfits, savner å lese mer om klær ,mat , trening , og savner litt mere passion? Kan jeg si det sånn? Haha. Du har vært favoritt bloggeren min så sinnsykt lenge og skjønner godt det kan komme i perioder!

  Håper ikke du tok vondt av denne kommentaren for mente det ikke noe vondt 🙂

 30. Anne-Marthe

  Du er fantastisk pen Ida. Misunner utseendet ditt skikkelig. Og alle har sånne dager, men det er alltid moro med «10 ting du ikke visste om meg» og sånne ting når motivasjonen er på bånn. Keep it up <3

 31. Tror man har godt av litt late sommerdager, høsten kommer fort nok! 🙂

 32. Hei!! Kan du fikse en rabattkode på Nelly? typ 20% på en vare 😀 det hadde vært såå bra!

 33. Bloggen din er den eneste jeg faktisk gidder å lese! Ikkenoe stygt om andre bloggere, men jeg er så lei av disse perfekte livene, med perfekte bildene (som ser ut som er tatt rett ut av et magasin) og perfekte turer hvor ingenting er galt og alt bare er helt fantastisk, hvor de alltid er glade og blide og fornøyde med det perfekte livet sitt..!

  Jeg elsker ærligheten din!

 34. Ingrid dos Santos

  Herregud, den suger aldeles ikke. 😀 Jeg stikker innom her med jevne mellomrom, ikke daglig, og ser heller ikke det som superviktig at man blogger hver bidige dag. Blogg når du føler for det, we’ll wait!

 35. Ida Wulff

  Ingrid dos Santos: <3

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.