COMFORT HOTEL VESTERBRO

Deler av oppholdet er sponset 

Jeg må bare vise dere det deilige krypinnet vi fant oss i København. Jeg har jo et samarbeid med Clarion hjemme, og de var så snille at de ordnet oss en god deal her i Danmark også. Comfort Hotel Vesterbro ligger i Vesterbrogade, supersentralt og bare en liten gåtur fra Hovedbanegården og tivoli. Og det var jo først og fremst tivoli vi kom for! Så det var bare helt perfekt. Sengene var like gode og myke som hos Clarion, og jeg elsket interiøret i lobbyen og rundt omkring. 

4 kommentarer

 1. Karoline Marie

  Så fint hotell, håper dere koser dere masse 🙂

 2. Kamilla Haaland

  så stilig det var på rommet 🙂

 3. charlotte

  elsker kjolen! hvor er den fra? 🙂

 4. Ida Wulff

  charlotte: den er fra Gina Tricot 🙂

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.