FESTEN ER OVER

Åh, gud! Det føles som en stor lettelse at det er søndag, at festivalen pakker sammen og at jeg snart får den lille byen min for meg selv igjen. Drikkepresset er stort når det er festival i byen – og jeg har gitt etter til de grader. Ettersom jeg straks skal ta med meg kofferten og dra ut på et lite eventyr, var det veldig viktig for meg at jeg ikke våknet opp fyllesyk i dag. Likevel lå jeg bak på en båt og spiste Mc Donalds til den store gullmedaljen i natt, før jeg ruslet barbeint hjemover i selskap av tremenningen min og 470.000 måker som entusiastisk sirklet rundt etter nattmat-rester. Jeg er så trøtt nå at jeg kunne sovnet stående på konsert, tipper jeg ikke er den eneste 🙂 

Har vært sløvt med bloggingen de siste dagene som et resultat av min karriere som hobbyalkoholiker, men denne karrieren er herved over. I dag skal jeg pakke ferdig kofferten min, og så skal jeg hjem til mammaen og pappaen min (eller rehab som jeg kaller dem om dagen) og spise tapas. Det kommer til å fikse ALT. 

10 kommentarer

 1. JuliaSofie

  Ha en fin søndag videre:)

 2. LisaLDN

  Høyres ut som om du har hatt ei bra helg, haha! 🙂

 3. Kul snekkershorts eller hva jeg skal kalle det! Hvilken str har du? 🙂

 4. Får vi noen ferie-paraplyer utover sommeren? 🙂

 5. Merethe

  Hvor er den fine «shortsen» din fra?

 6. Daniel Miller

  Love with that Coco!

 7. Ida Wulff

  Merethe: bik bok 🙂

 8. Ida Wulff

  Anonym: Hehe, mye mulig! 🙂

 9. Ida Wulff

  Lise: M 🙂

 10. Hei Ida, har du planer om flere utenlands turer i sommer?

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.