FOR MYE AV DET GODE

I går var jeg så fyllesyk at jeg måtte ta bloggfri. Haha. Våknet på den nye, hvite sofaen min oppå en brukt snus, og med leiligheten full av bananfluer pågrunn av drinkene som stod igjen på kjøkkenbenken. ÅÅÅÅH, den følelsen. Matoma på Foynhagen var kjempegøy, så gøy at vi lot oss overtale til å shotte tequila med noen nye venner vi fikk backstage. Hva som skjedde etter tequilaen vites ikke. 

I dag starter jo Slottsfjellfestivalen her i byen, så nå er det på’n igjen. Jeg solgte billetten min og skal ikke på selve festivalen, jeg trenger å spare formen til kveldene for å holde ut. I dag kommer Ida Caroline fra Oslo, så regner med at det blir litt galskap i dag også. Vel vel, her er noen bilder fra tequila-kjøret vårt:

HAHA. Sykt konsert-fail… Alle andre gikk i Converse, hvis noen lurte. Ikke Lady KA og jeg. Besta! ♥

 

13 kommentarer

 1. LisaLDN

  Æh, unner ikkje min verste fiende å vera so fyllesjuk eingong! Men ser ut som om de hadde det kjekt iallefall! 🙂

 2. Linn Therese

  Ååå, Ida! Du er så nydelig!!! Det har jeg syntes siden første gang jeg klikket innom bloggen din, og enda sitter jeg her og dåner ved å lese innleggene du skriver så godt, og se bildene du gløder på!!

  Beklager for at jeg kanskje virker litt rar..? Men det har seg slik at jeg har hatt ekstrem angst i mange år! Sosial angst for å være mer konkret. Har derfor vært litt redd for å kommentere blogger med mitt navn og ikke minst min blogg, men denne helgen bestemte jeg meg endelig for å prøve.. Jeg har vel egentlig litt angst for at folk skal klikke seg innpå bloggen min. Men det er ikke meningen å skrive om dette i DITT kommentarfelt, er bare det at jeg blir så fort revet med, men jeg har skrevet et helt eget innlegg om angsten på bloggen min da (oppe i menyen under «historien om angsten min) 🙂 Slik at dere som ikke forstår hvordan dette kan være skummelt for meg lettere kan skjønne det. I tillegg handler det siste innlegget mitt om at jeg er sykemeldt, flere som ble overrasket når jeg skrev det.

  Jeg håper at du har hatt en kjempe fin sommer så langt, og at du koser deg i massevis de siste dagene! Kleem <3

 3. Kamilla Haaland

  så herlig 😀

 4. Hei. Du har en veldig koselig og kul blogg. Har du noen tips til meg på hvordan jeg kan øke visningene på bloggen min. Blir kjempeglad for kommentar fra deg. Ønsker deg en knall dag videre.

 5. Typ den søteste dama ever! 😉

 6. Ahh kjipt å misse slottsfjellfestivalen – men som tønsberglending har jeg gjort det mange ganger selv, og likevel kunne nytt sommerdagene (og musikken hører man godt uansett hvor i byen man er). Best å komme i god form 🙂 Og nyte dagan! Stor fan. Klem

 7. Hei Ida, jeg barer lurer på hvordan du og KA ble kjent ?

 8. Karoline

  Hvor er jakken din fra? Veldig fin:-)

 9. Ida Wulff

  Karoline: bik bok 🙂

 10. Ida Wulff

  Ada: vi ble kjent gjennom blogg i sikkert… 2008 eller noe 🙂

 11. Ida Wulff

  MAIKEN: ja, det er mye annen moro også! 🙂 tusen takk! Klem

 12. Hei

  Hvor er den sorte toppen du har under jakken din fra? Den ser helt nydelig ut både lukket og åpen, om det er den som er under 🙂 <3

 13. Ida Wulff

  Marita: det er en kjole fra zara! 🙂

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.