THE GOOD STUFF

Annonse 

Husker dere at jeg presenterte nyheten Farris&Juice for dere i starten av året? De er tydligvis blitt en suksess, for nå har det kommet enda en smak i sortimentet. Nemlig ananas og sitron! Og heldig som jeg er, fikk jeg i oppdrag å teste ut den også 🙂 

Sist jeg testet pekte jeg ut eple som min favoritt, og jeg syns fortsatt den er kjempegod – men! Ananas og sitron er faktisk eeenda bedre enn de to andre, det er i hvert fall min personlige mening. Jeg elsker ananas og sitron, så skulle nesten tro at denne drikken var laget for meg, hehe. 

– Nytes med god samvittighet ♥ –

 Farris&Juice er en forfriskende drikk av lett boblende mineralvann fra Farriskilden med 50% fruktjuice. Den er ren, naturlig og uten tilsatt sukker eller kunstige tilsetningsstoffer. Kanskje et fint alternativ til brus? Jeg er i hvert fall en smule lei av brus etter noen uker på ferie og restaurant, og syns det er forfriskende å drikke noe annet. Med juicemaskinen som er bestilt og en liten hær med Farris & Juice i kjøleskpapet, skal jeg nok klare å slukke tørsten resten av sommeren uten å drikke noe særlig brus. 

 Perfekt å ha i kjøleskapet til å servere gjester, til å ha med i parken på en varm sommerdag, drikke til grillmaten, til fredagstacoen, til filmen på lørdagskvelden; ja, til det meste. Har du lyst til å smake den nye Farris&Juice med smaken av ananas og sitron? Eller har du smakt den allerede, kanskje? 🙂 

– Besøk Farris&Juice på Facebook HER hvis du vil 🙂 – 

7 kommentarer

 1. Jeg har drukket den flere ganger, og jeg støtter reklamen din. Den er dritgod, superfrisk og lett. Smak av sommer, nam!

 2. JuliaSofie

  Hmm, jeg likte ingen av di forige, men denne hørtes forfriskende ut:) Skal teste den ut ja;)

 3. Du ser så nydelig ut om dagen! Du stråler virkelig 🙂 Håper det betyr at du har det bra! Klem

 4. Anne Mari

  drakk de for første gang i går, og den var kjempegod!! Mye bedre enn den andre!

 5. Ida Wulff

  V: tusen takk, så hyggelig at du syns det. Klem <3

 6. lol

 7. Åå, den er så god! Har helt hekta på den nå. Jeg synes den smaker som ananasis fra isbilen 😀

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.