NÅR SOLEN GÅR NED

– Gidder du bare å si i fra når du er klar, så jeg kan åpne øynene og smile…..

All den sola er virkelig et luksusproblem, altså! Haha 🙂 

Det var en trøtt og sliten gjeng som forlot leiligheten og dro ut for å spise middag i går. Men vi kom oss gjennom middagsritualene når man er på ferie (forrett, hovedrett og dessert til den som er ekstra utholdende), og gikk deretter for å se litt på byen. Det er så fint her! Er det veldig galt av meg å si at jeg syns det kanskje er finere enn Bali? Det føles som å banne i kirken. Hit tar det tross alt bare en halv dag å komme seg – mens Bali tar et døgn…. Jaja. 

Her er noen bilder fra kvelden i går. Jeg har ikke bedt foreldrene mine om tillatelse til å legge ut bildene, så det er fare for at de blir sure på meg. Så gi dem gjerne et kompliment eller to i kommentarfeltet, så jeg ikke blir drept…. 🙂 Vil jo bare vise fram det fineste jeg har, det ligger i menneskets natur, det. 

I dag har vi sovet lengre enn vi vanligvis pleier på ferie, og venter nå på frokostbudet aka pappa, som er ute for å handle inn. Etter det skal vi enten på stranda og sløve hele dagen – eller leie bil og kjøre rundt, hvis flertallet stemmer for det. Jeg holder en knapp på stranda. Øyhoppingen i går var litt sånn… Endelig funnet en behagelig liggestilling på klippen hvor ingen spisse steiner stikker opp i rumpa mi, så la oss dure videre til neste øy. I dag kunne jeg tenke meg en solseng sammen med boka mi! 

Håper alle har en fin dag! 

49 kommentarer

 1. Familien din er flott, foreldrene dine ser ikke voksne nok ut til å ha barn som er voksne 🙂 Er dette et sted du kunne anbefalt for noen som vil reise alene en uke, bare for å leve slaraffenliv?

 2. Hvar er fantastisk! Hvis dere er heldige ser dere kanskje noen kjendiser også, jeg støtte på halve premier league for to år siden på stranda..

  Tips: bruk ettermiddagen på hula hula beach, natta på carpe diem. Ta med deg vennene dine over til Carpe diem beach for fest, det kjøres båter over.

  Spis isen og pana cotta på San Marco! De to er så sinnsykt gode. Restauranten på takterassen du har bilde av i innlegget under 🙂 Det er også god mat på Restaurant Park Hvar, som ligger i en trapp i sentrum. Disse restaurantene som ligger midt på torget etterhverandre har ikke særlig god mat..

 3. Fine bilder og for en fin familie du har 🙂

 4. Haha elsker innleggene dine Ida, du og familien din er jo bare helskjønn! 🙂

 5. Ida Wulff

  LH: det komplimentet skal jeg bringe videre, Hehe <3 ja, absolutt. Vurderer å bli igjen her alene når de andre stikker hjem 🙂

 6. Dark Elf

  Sola får deg til å se kjempebra ut! Skinner utrolig godt på deg

 7. Hei! Vært flere ganger i hvar,og kan med hånden på hjertet si det er den fineste plassen jeg har vært! Anbefaler dere og spise middag på de små restaurantene i bakgatene;)

  Ellers må dere ta en tur til laganini Beach club, på ciovo Island! Søk opp på tripadvisor! Ta en taxibåt fra hvar. Skikkelig magisk sted, chill, super god mat, en som spiller saxofon live 😉 solsenger osv👍 passer for både deg og foreldrene dine , da det veldig chillout stemning 🙂

  Ellers må du virkelig prøve ut afterbeachen på hulahula – helt rå stemning 🙂

  Carpe diem beach e også et veldig fint sted, med store hvite solsenger , chill med egen dj på dagtid, høy partyfaktor på kveldstid:) går taxi båt dit også.

  Kos deg og nyt Kroatia 😀

 8. Så fin familie du har! Dere er heldige som har det så bra og gøy sammen – DET er det ikke alle som er like heldige å ha! Virker som du er veldig flink til å sette pris på foreldrene/familien din også, og det er kanskje enda sjeldnere 🙂 kos dere masse videre og nyt tiden sammen!

 9. Hvor er kimonoen fra? 🙂

 10. Hei Ida. jeg måtte trekke litt på smilebåndet da jeg så at du er i Kroatia 🙂 Du skjønner jeg har fulgt bloggen din en stund, og jeg husker for par år siden at vi nesten samtidig var i Abu Dhabi, så dro du til Warsava helgen etter meg, så var du nå i Dubai par uker før meg (det var jeg som tipset deg om internett på fairmont :), og gjett hvor jeg skal neste uke, jo Kroatia haha 🙂 For noen sammentreff. Kroatia er et veldig veldig flott land, vi drar dit hvert år, og blir ikke lei. Uten å ha vært på Bali så kan jeg nesten godt skjønne at du liker deg bedre i Kroatia. Det er noe eget med atmosfæren i Kroatia. For ikke å snakke om krysttalklart vann. Vet ikke hvor lenge dere blir der og om dere skal reise rundt, men Trogir ved split anbefales på det varmeste. Liten magisk UNESCO vernet by. Jeg kan skrive masse om Kroatia, men det er ikke sikkert du trenger mine tips denne gangen 🙂 Kos deg masse, gleder meg enda mer til neste uke nå. PS: for en flott familie du har! Flotte «unge» foreldre du har, men så har dem en flott datter også da 😉

 11. Hvor er den fine kimonoen fra? 😀

 12. Julianne

  Wow, måtte helt seriøst se et par ti ganger til på bilde med faren og moren din!! Shit, moren din ser ut søsteren din, og det UTEN overdrivelse. Skulle ønske jeg ble å se så bra ut når jeg blir eldre. Sykt!!

 13. Jeg syntes nå foreldrene dine ser riktig så fine og unge ut! Flott brunfarge har dere også fått 🙂 Ha en fin ferie videre <3

 14. Så utrolig koselig det ser ut til at dere har det! Stikker litt av misunnelse. Koos dere masse!:)

 15. Hei, har du flere reise planer for sommeren? Elsker reiseinnleggene dine😀 blir det Kanari tur i sommer?

 16. Susanne

  Omg,broren din er litt av en kjekkas 😀 og har sett de søte foreldrene dine på Gran Canaria for to års siden da du også var med, på den kinesiske restauranten rett ved bensinstasjonen i Arguineguin. Husker aldri hva den heter.. men utrolig god mat der!

  kjempe fine bilder forresten, kos deg masse videre! :):)

 17. Ida Wulff

  Ada: hei 🙂 har ingen satte planer, men skal ikke se bort i fra at det blir flere turer. Hvor vet jeg ikke 🙂 Klem

 18. Ida Wulff

  Julianne: regner med at de leser kommentaren og blir veldig glad! Hehe <3

 19. Ida Wulff

  Ida: kjøpt på Bali i en ukjent butikk 🙂

 20. Ida Wulff

  Hannac: Hei! 🙂 Haha, så morsomt. Kanskje våre veier krysses snart! Vi skal faktisk tilbringe en dag i Trogir, så fint å høre at det er et bra sted! God tur til deg!! 🙂 Klem

 21. Ida Wulff

  a: å unnskyld, ser at jeg har svart feil på dette tidligere i kommentarfeltet! Denne er ikke fra Bali, men fra Bubbleroom.no! Klem

 22. Ida Wulff

  Helene: ja jeg føler meg veldig heldig <3 tusen takk, klem 🙂

 23. Ida Wulff

  Mia: tusen takk for tips! 🙂 Tror lillebror er keen på å sjekke ut utelivet, så vi får se om han får dratt meg med, hehe. Klem

 24. Marthe Sofie

  Du har så utrolig fin familie! Ser ut som dere koser dere mye! NYT 🙂

 25. Kristin

  Ååh, det ser helt magisk ut der! Foreldrene dine ser så unge ut! Ikke rart de fikk nydelige barn 🙂

 26. Kristine

  Hvar er så nydelig! Har vært der fire ganger og skal tilbake i sommer <3 to tips: lei bil/scooter og dra på utflukt til Zaracè, en helt postkortnydelig diger klippe med en lagune og sinnsyk utsikt. Å få med seg solnedgangen derfra er ubeskrivelig! Ned veien fra hovedveien, men ta til høyre til klippen og ikke til venstre mot restauranten! Ellers er hula hula beach bar et kult sted med drinker og goooode solsenger! De skrur opp musikken og har litt sunset lounge party på kvelden <3 gooood ferie!

 27. Vedlig koselig bilde av moren og faren din 🙂 Jeg blir så glad når jeg ser foreldre som har vært sammen i så mange år fortsatt kan vise at de er glade i hverandre. Håper jeg lever sånn når jeg får voksne barn 🙂

 28. Ida Wulff

  Sara: da er vi to! <33

 29. Ida Wulff

  Kristine: tusen takk for tips! Roadtrip i morgen 🙂

 30. Christina

  Så koselig det ser ut! Jeg og kjæresten har sett litt på turer til Kroatia, men siden vi aldri har vært der før er vi så klart litt usikre. Hvordan er temperaturen på land og i vann?? Vil helst ha «syden» temperatur 🙂 Også lurte jeg på hvordan prisene er der nede? Håper virkelig på svar da vi må bestille ganske snart 😀

  Kos dere videre 🙂

 31. nydelige foreldre du har 🙂 kos dere på ferie, så ut som at det var en veldig fin plass 😉

 32. Du virker så reflektert og flott, jeg liker bloggen din. Den gjør meg glad. Pene er dere hele gjengen!

 33. Ida Wulff

  Christina: vet ikke temperaturen, men det er nok det du kaller «syden» temperatur og vel så det. Prisene er billigere enn Norge, også litt billigere enn Gran Canaria etter mine få erfaringer å dømme 🙂

 34. Ida Wulff

  Anne: åå, takk, så hyggelig <3

 35. Hei Ida!

  NÅ HAR VIGNETTSANGEN TIL FRIKJENT KOMMET 🙂

  highasakite- keep that letter safe.

  Om du ikke alt visste det:)

 36. Hei 🙂

  Hvor sover dere i Hvar? Er det et hotell å anbefale? 🙂

 37. Dere burde dra på en restaurant som heter Dalmantino og spise gnocchi, jeg drømmer fortsatt om det! Nydelig mat! Den ligger rett til venstre for kirken ved havna.

  Tror det er lurt å reservere bord på forhånd 🙂

  God ferie til dere 🙂

 38. Jeg reiser til Hvar 9.juli så alle tips tas imot med stor takk 🙂 Gleder meg til å høre mer om reisen din!

 39. Ida Wulff

  Anette: hei! 🙂 er visst «stamrestauranten» vår, men gnocchien har ingen prøvd! Klem

 40. Ida Wulff

  Maria: hei 🙂 vi har leid leilighet, så kan ikke hjelpe deg med hotell-anbefaling dessverre!

 41. Anne Schjelderup

  Hei Ida. Bare på grunn av DEG planlegger vi nå å ta bryllupsreisen i august til Hvar!

  Jeg har bare noen få spørsmål i forhold til det.

  Reiser man fra Oslo direkte til Hvar? Jeg har lest et sted at man må reise til Split og så ta ferge videre.. Stemmer dette? Tar ferga i så fall lang tid? Vanskelig å finne frem?

  Haha.. Jeg er et nervevrak når det gjelder reising (til tross for at jeg elsker det!) 🙂 Håper du har det fint på ferie sammen med familien din. Dere ser smashing ut alle sammen <3

 42. Så utrolig fin du er, Ida! 🙂

 43. Ida Wulff

  Anne Schjelderup: hei! 🙂 åååå så gøy! <3 man flyr fra Oslo til Split. Fra flyplassen kan man enten ta taxi eller buss i 30 min inn til selve Split der hvor alle fergene går. Fra Split kan man ta en katamaran ut til Hvar, den heter Jadrolinja og tar ca 1 time ut til Hvar. Jeg vil anbefale å bestille denne fergen på forhånd, over nett hvis det går. Jeg ante ingenting om at fergene gikk så få ganger og var fulle, så ble sittende i Split og vente 3 timer. Hvis du har forhåndsbestilt ferge, vil jeg også anbefale taxi fra flyplassen i stedet for buss. Det virket nemlig som on bussene ventet til de var fylt opp med å kjøre, og da står man jo i fare for å ikke rekke fergen sin. Haha, er ikke så stress som det høres ut som egentlig. Gled dere, det er såå fint her. Og gratulerer på forskudd/etterskudd :-)))

 44. Kan du ikke si fra på bloggen at du tar ferie (noe som er helt forståelig!), slik jeg slipper å klikke meg inn hver dag og bli skuffa over ingen (evt kjedelige) innlegg?

 45. Flott familie, nyt ferien !

 46. Ida Wulff

  kine: det er vel ganske tydelig at jeg er på ferie?

 47. Lillebroren din er driiitkjekk, haha.

 48. Anne Schjelderup

  Ååå, takk! Høres egentlig helt greit ut da 🙂 Bryllupet er ikke før 01.08 så vi har jo enda litt over én måned å planlegge på. Ha en fortsatt fin ferie <3

 49. Elisabeth

  Hei. Hadde vært fint om du la ut linker til klærne du har på deg på bildene, du har utrolig mye fint (folk spørr uansett hvor de er kjøpt) 🙂

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.