AFTERNOON TEA

I går kom Kristina på den fantastiske ideen at vi skulle dra og kose oss med afternoon tea og makroner på Ladurée! Nam! Kaker er jo ikke akkurat min favorittkategori i matveien, men Ladurée er helt innafor. Der kan man spise både med øyne og munn, alt er så fint å se på.

Haha, jeg ler meg i hjel. Vi booket bord på Ladurée, ettersom man må booke det meste på forhånd her. Da vi ble sittende fast i trafikken, ringte jeg for å si at vi kom til å bli forsinket og spurte om de kunne holde av bordet litt lengre. Sjåføren fant ikke fram til stedet, så da vi måtte lete til fots, ble det til at vi ringte igjen, og spurte om veien og beklaget at vi var så sene. Og da vi kom fram var det absolutt ikke et sted man bestiller bord, bare en nesten tom kafé/restaurant på stranda. De må ha trodd at vi var verdens største Ladurée-fans, ble så flaue at vi latet som om vi ikke var oss da vi kom. Men vi fikk i oss noen deilige søtsaker, i hvert fall. Spiste oss kvalme og lo oss i hjel, akkurat som det skal være på ferie ♥

11 kommentarer

 1. så herlig! Haha xD

 2. Tenker du er glad for å være i Dubai nå, i Tønsberg er det helt krise med ekstremt mye snø og fullstendig kaos:) Kos deg på tur:)

 3. Haha dere ass! Elsker å lese bloggene deres når dere er på tur sammen 😀 Kos deg masse, Ida <3

 4. Artig historie i det minste 🙂

 5. Cathrine

  Ida! Nå er det på tide med paraply om den jævla bergensk-svorsken i Paradise. Digger deg!

 6. Josefine Fevang

  Haha morsomt da. Men Laduree er jo abselutt vært det. Elsker det når jeg var i Frankrike at vi måte ditt to ganger.

 7. Medisinstudent

  So classy:)

 8. Prøvd å adde deg på snap 🙂 Bruker du den ikke lenger? Gira på å se updates fra Dubai 🙂

 9. How british! Så digg ut =)

 10. Hvor har du funnet den lekre blondesaken du har på deg? «elsk»

 11. Ida Wulff

  Hege: På River Island! 🙂

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.