GOLDEN KIMONO

Selv om jeg egentlig har shoppestopp før jeg skal til Dubai, hender det jo at jeg snubler over noe jeg ikke kan la være å kjøpe. Som denne fantastiske kimonoen fra Ganni, som kan brukes både som kjole og som åpen jakke over et antrekk. Kjærlighet ved første blikk ♥

En lite råd til andre som kanskje finner på å kjøpe denne på nett; den er stor i størrelsen. Jeg bestilte medium, og nå må jeg sende den tilbake og håpe på at de har en S eller XS på lager. 


Jeg er så innmari glad og takknemlig for alle kommentarene deres på gårsdagens innlegg, angående hva dere ønsker dere her på bloggen. Viste seg jammen at dere ikke var like misfornøyde med innsatsen som jeg selv er. Men nå har jeg fått mange gode tips til hva jeg kan dele med dere, så tusen takk for både tips og fine ord! 🙂 

I dag har jeg ikke gjort så mye spennende, jeg har sittet litt med regnskap og styret og ordnet for å få et større boliglån. Jeg drømmer om større plass, men om det blir nå eller lenge til, det vet jeg ikke. Men har man lånebeviset på plass, er det lettere å kaste seg over en budrunde hvis den riktige boligen plutselig skulle dukke opp på markedet. Jeg tåler egentlig ikke å være på boligjakt. Ser jeg noe jeg liker, innreder jeg hjemmet mentalt og tenker ikke på annet hele dagen. Hehe. Vel vel, jeg får komme meg ut av Finn.no og hoppe i treningstightsen. Nå skal det trenes styrke!

Ha en fin dag, så lenge 🙂 

20 kommentarer

 1. Madeleine

  så stilig =) ha en super dag =)

 2. Linn Isabel

  Åh, den var så FIN!

 3. Therese

  oj! Den var dødsfin, gleder meg å se deg style den! 🙂

  Noe litt utenfor innlegget, kan jeg spørre om du vet om det er, evt hvor billig det er med Nike o.l. I Warszawa ? 🙂

 4. Ida Wulff

  Therese: nei, jeg har dessverre ingen erfaring med Nike i Warszawa! Beklager 🙂

 5. Hvor er speilet/trerammen ifra? =)

 6. Cathrine Lyster

  Fantastisk fin kimono! 🙂

 7. Ida Wulff

  Celine: det er fra Lama 🙂

 8. Eveline

  super fin kjole/ jakke! Men en ting jeg lurer på er om du kunne vist frem hvilke puter du har i sofaen? Trenger litt inspirasjon og du har så fin stil!

 9. Tonje Helen

  Nydelig!! Når skal du til Dubai? 🙂

 10. Å kikke på leiligheter, er litt det samme som å få kontakt med en gutt. Kall meg jeg gjerne gæren, men på samme måte som jeg innreder hele leiligheten og fremtiden i leiligheten, ser jeg for meg ferier, bryllup, leilighet og kids med gutter. Og jeg som ikke en gang vil forplikte meg enda…! Loco much ja!

 11. Ida Wulff

  Thea: HAHA, sååååå sant!

 12. Ida Wulff

  Tonje Helen: 23. mars 🙂

 13. Hvor bestilte du kjolen fra?😊

 14. Ida Wulff

  Amalie: fra Ganni.no 🙂

 15. Hei Ida! 🙂

  Hvor har du kjøpt speilet vi så vidt ser på bildet? 🙂 Det så kjempefint ut!

  Og eventuelt hvor stort er det? 🙂

 16. Ida Wulff

  Lotte: Hei 🙂 På Lama.com, vet ikke hvor stort det er

 17. Døds fin 🙂 Vurderer å kjøpe meg en sånn og. Den er jo perfekt til sommeren!!!

 18. Heldig! Dubai er nydelig! Var der for noen år siden, sørg for å besøke verdens største shopping senter og den innendørse haitunellen. Det beste med dubai er maaaaasse shopping! Kos deg masse!

 19. Hvis de ikke har den i flere størrelser på nett, så har STØY i Fredrikstad alle størrelsene i butikk 🙂

 20. Hei Ida 🙂

  Jeg forhåndslanserer våre svenske moteprodukter for kjendiser og store bloggere.

  Siden stilen din passer med merkevaren vår, vil vi at du prøver et par.

  Send meg en e-post så jeg kan sende deg mer informasjon.

  Ha en flott dag!!

  Carl

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.