I DAG ER JEG UBRUKELIG

Bildet kunne ikke beskrevet dagen bedre. Her sitter jeg altså og lurer på hvordan i helvete jeg skal få selvutløser-appen til det nye kameraet mitt til å virke, og PANG, der tok den plutselig et bilde og jeg skvetter så mye at jeg kaster mobilen i bakken. En time tidligere pakket jeg opp det nye objektivet mitt, og ble fly forbanna fordi det var blått! Jeg kastet meg over tastaturet og sendte en sint mail til forhandleren, DERE KAN JO IKKE SENDE MEG ET BLÅTT OBJEKTIV NÅR JEG HAR BESTILT I SØLV??? Da jeg hadde trykket på «send», kunne en venninne fortelle meg at objektivet var kledd i blå plastikk. Objektivet var i sølv likevel. Så nå gjenstår det bare å se hvordan kundeservice har tenkt å fortelle meg at jeg er dum som et brød. Gruer meg. 

Ellers skulle jeg lage et sminkeinnlegg til dere i dag, men jeg endte opp med å se ut som den gangen jeg satte meg på huk på Youngstorget, og sklei i «utedoen» til rumenerne som bor der. Flott! Ikke har jeg fått ro på meg til å lese heller, så denne dagen har fram til nå vært 100% ubrukelig. 

MEN, noen dager er man bare ubrukelig, og når en sånn dag lander på en ferie, syns jeg man kan legge vekk alt, bestille seg sushi og prøve på nytt i morgen. Så det skal jeg gjøre nå. I kveld skal jeg på indisk aften hos en venninne, det gleder jeg meg masse til 🙂 

Edit: rett etter at jeg hadde postet innlegget, bestemte jeg meg for å flytte på kaktusen min. Det skulle jeg ikke gjort, for på merkelig vis klarte jeg å miste den over meg selv og nå er jeg sikker på at jeg har forstuet hånda og kommer til å dø av kaktusgift 🙁 Ringte mamma og gråt så hardt at hun nesten kastet seg i bilen for å kjøre meg til legevakta, men så ble vi enige om at jeg skulle se det litt an. Og så kom jeg på at jeg var tom for snus, og at det kanskje var derfor jeg gråt og klumset så fælt. Nå har jeg kjøpt snus, men jeg har trukket meg fra rollen som sjåfør for kveldens jentekveld. Sånn i tilfelle jeg skulle kjøre på en lyktestolpe eller noe. Skulle jo bare mangle.

25 kommentarer

 1. Sunnere meg :)

  Hvorfor kler du deg som en gammel dame på hederen? Hahaha

 2. Ida Wulff

  Sunnere meg: det har jeg glemt, men skal si i fra hvis jeg kommer på det igjen 🙂

 3. Josefine Fevang

  hehe er desverre dager som er sånn. Hadde sånn dag i går, ente opp med og bare ligge på sofaen til slutt etter jeg hadde gitt opp og bare se tv. Ble litt irritert på meg selv når alt jeg skal gjøre bare går i dass og litt mer. hehe men prøv igjen i morgen. Er gjerne best det.

 4. Elise Holtan Openshaw

  Man trenger enkelte dager der man er «ubrukelig» 🙂 Da blir man andre dager EKSTRA brukelig, og får gjort mye! Ha en fin dag Ida 🙂

 5. Marianne

  Haha! Passende svar til en sånn kommentar. 🙂 Du er ikke den eneste som har sendt sinte mail og funnet ut at det var du som hadde misforstått. Like pinlig hver gang!

 6. Ida Wulff

  Elise Holtan Openshaw: takk, det samme til deg! 🙂

 7. Ida Wulff

  Josefine Fevnag: jupp, jeg prøver igjen! 🙂 Hehe

 8. Elsker toppen din på headeren! Hvor er den fra? 🙂 Du får ha en fin dag videre iallefall!

 9. Elizabeth

  Må bare si jeg liker det bildet du har på headeren utrolig godt – elsker fargene, uttrykket, håret, alt! 🙂 Ønsker deg en produktiv dag i morgen! 🙂

 10. Ida Wulff

  Elizabeth: tusen takk, ønsker deg en fin fredagskveld! 🙂 <3

 11. Ida Wulff

  Lina: tenker du på den blå jakken? 🙂 Den er fra Zara!

 12. Dette har kanskje ikke så mye med innlegget å gjøre, men jeg lurer på hvordan du startet å snuse igjen etter å ha vært snusfri så lenge? Og hvordan sluttet du i det hele tatt?

  Digger deg OG bloggen din <3

 13. haha, måtte le høyt av dette blå objektivet! 😀 Tipper de som mottar mailen tar det med et smil 😉

 14. Ester Holmboe

  hahaha, lo høyt når jeg leste om det «blå» objektivet! DU ER SKJØNN 😀 det er en fryd å lese blogge din! du skiller deg sånn ut med tekstene dine. du krydrer de med noe helt spesielt 😀 helt etter min smak! har fulgt deg siden du startet å blogge og du blomstrer nå mer enn noen sinne 😀 keep it up, girl 😀

 15. Ester Holmboe

  Hvor er forresten den «blå» puten din fra? 😀 Mens vi er inne på blått tema. Hehe.

 16. Hahaha AKKURAT så grusomt hadde jeg også det idag! Glad det finnes imorgen 🙂 Og headeren din er nydelig synes nå JEG!

 17. Ida Wulff

  Anonym: haha, godt det er fler av oss!! Takk for det 🙂

 18. Ida Wulff

  Ester Holmboe: Missoni, kjøpte den på Milla Boutique på Aker Brygge! 🙂

 19. Ida Wulff

  Ester Holmboe: så hyggelig å høre, tusen takk! 🙂

 20. Ida Wulff

  Linda: haha, får håpe det! Flaut 🙂

 21. Ida Wulff

  Anonym: jeg bestemte meg bare for å begynne, og så gikk jeg og kjøpte en snusboks… Har skrevet et langt innlegg om snusslutt, du finner det hvis du googler «Ida Wulff slutte å snuse» 🙂 så hyggelig, takk! <3

 22. Hvilket kamera bruker du?:-)

 23. supermarie

  Haha, åh, de dagene? Håper i dag blir bedre! God helg!

 24. Ida Wulff

  Rikke: Olympus Pen epl7 🙂

 25. Christine

  Jeg dævver!! Du skriver så bra, ler på meg six-pack hver gang!!

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.