LUNSJDATE MED LILLEBROR

I dag har jeg vært tidenes mest ræva student. Sov alt for lenge, fant ikke roen i meg til å lese, klappet bøkene sammen og dro på julegaveshopping. Det lukter en C på lang vei, men den sorg får jeg ta til den tid. Har enda et par dager med effektiv jobbing igjen! Tok med meg lillebror på julegaveshopping. Siden han var hjemme og det i tillegg var søndagsåpent, var det kjekt å få kjøpt noen felles-julegaver i dag. Har dere som bor i Tønsberg vært i den nye butikken til Palma rett utenfor Farmandstredet? De har  mye fint, og så har de marborbrett som ligner ganske mye på det jeg har (siden så mange spør etter det). Til slutt spiste vi lunsj på Kolonihagen, veldig koselig og lun stemning der 🙂 

4 kommentarer

  1. Ååh, hvor er genseren din fra ? Den var nydelig!

  2. Ida Wulff

    Anonym: den er fra Arnie Says <3

  3. Sofie M

    Haha! Lillebror så kjempefornøyd ut 😛

  4. Kristina M

    Så søt du er! Også så fin på håret 🙂 Det kler deg

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.