JUL I OSLOS GATER

M og jeg hadde en iskald, men veldig koselig dag hvor vi vandret rundt i Oslos gater. Vi besøkte Nobels Fredssenter, Astrup Fearnley museet, Pushwagner sitt galleri og gikk innom Regjeringskvartalet, og fikk vel egentlig sett mer av Oslo enn vi gjorde da vi var samboere i Uranienborgveien i et år… Bedre sent enn aldri! Dagen hadde vært en tier hvis det ikke hadde vært for det bitende kaldet været, det gjorde rett og slett vondt til slutt, så da ble vi forvandlet til to sytekopper. De to sytekoppene tok turen til Steen & Strøm for å sjekke ut deres nye Food Court i kjelleren. Kjekt å få sjekket det ut siden jeg ikke fikk dratt på åpningsfesten. Vi spiste tidenes diggeste lunsj på Burrito Project, det var virkelig verdt de tjue minuttene i kø. Dessuten har Food Court den dansje sjokoladen fra Summerbird, i tillegg til Marks & Spencer-butikk. Kjenner jeg er glad for at Steen & Strøm nesten er nabo med skolen min, den kjelleren der har jeg ikke besøkt for siste gang. 

14 kommentarer

 1. tiggerlilly

  så morro =) kjempe fine bilder! hørtes ut som steder jeg burde besøke! namnam 😀

 2. Martine

  Hei! Jeg lurte på om du kunne skrive et innlegg om kostholdet ditt? Hva du spiser på en normal dag ca? Du ser utrolig bra ut 🙂

 3. Jeg er på jakt etter den perfekte kåpen, og lurer derfor på hvor du har kjøpt din? 😀

 4. Dear Ida,

  I love your blog, to read about your awesome life and get inspired! We are a newborn danish blog, reviewing beauty products, and aiming at saving our readers their time and money, please check us out; https://beautytruuth.wordpress.com/ have a great week:) /Mary B

 5. elisenett

  Oslo ser vakker ut til julen. Og det er vel greit med litt kulde når det ikke regner? Ha en fin uke, Ida.

 6. Tre jenter

  OMG vi er syyykt store fans av deg!! <3 Du er dritkul og syyyykt pennn!!!!! :*** Vi skulle ønske vi var like braa som deg 😉 <3 :* LOVEYOUUUUU <3

 7. Ida Wulff

  Anonym: den er fra Bik Bok 🙂

 8. Ida Wulff

  Martine: Hei 🙂 Kostholdet mitt er helt katastrofe om dagen…. Eksamen. Så føler meg ikke veldig inspirert til å gjøre det akkurat nå, men gjerne når dette kaoset er over, hehe 🙂

 9. Hva slags burritoer kan man velge på burrito project?

 10. Ida Wulff

  Sarah: kylling, biff, grillede grønnsaker eller pulled pork. Jeg hadde kylling med masse tilbehør, syykt godt 🙂

 11. Cathrine

  Ooo, hva har du kjøpt på Milla? De har så mye kult! Du kan gjerne vise i et innlegg. Savner å se mer av leiligheten din også, du kan gjerne vise det samme om og om igjen. Det er inspirerende uansett! Lykke til med eksamen! Du kan mye mer enn du tror:)

 12. Ida Wulff

  Cathrine: de har alt for mye fint!! 😀 kjøpte en ny Missoni-pute og et duftlys fra Voluspa, skal se om jeg ikke får vist det fram i et innlegg. Tusen takk, klem <3

 13. Rebecka

  Hvilken størrelse har du i jakken?:)

 14. Ida Wulff

  Rebecka: M tror jeg 🙂

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.