ENDREDE PLANER OG SUNSPA-TILBUD

Driiiit. Jeg skulle egentlig ha julebord med noen av bestisene mine i dag, dessverre ble verten ble stuck i London, så nå er hele greia avlyst. Men hotellet var jo allerede booket, så nå sitter jeg på toget inn til Oslo likevel. Det som egentlig skulle være julebord, blir nå koseweekend med min kjære Maria. Jeg kastet meg rundt med en gang julebordet ble avlyst, og booket spa, billetter til stand up og startet jakten på gode restauranter. Jeg hater Oslo i hverdagen, men når det er i denne type ærend blir det jo noe annet. Dessuten er det ganske fint i Oslo om dagen, med lys og juledekorasjoner over alt. Får passe på å suge til meg litt julestemning 🙂 

Som vi skal kose oss! Gleder meg skikkelig til massasje etterpå også, syns så synd på kroppen min etter surfingen og hudlegen, haha 🙂 

Annonselenke
Jeg holder på å kveles av alle Black Friday-tilbud, mails og SMS jeg blir bombandert med. Helt sykt! Tror ikke det finnes én butikk i hele landet som ikke har sendt meg et eller annet, det er jo til å bli svimmel av. Men skal ikke være noe dårligere jeg, jeg har nemlig et Black Friday-tilbud til dere sjæl. 
Ved å bruke rabattkoden «idaglow» får dere 20% på alle Sunspa-produkter hos Bodyglow. Sunspa ligger på delt førsteplass som min favoritt self tanning-produkt, så jeg håper dere liker tilbudet 🙂 
Fra Sunspa er disse to mine favoritter. Kjempeenkle å påføre, og fargen holder seg fin lenge ♥

18 kommentarer

 1. Nytt blogginnlegg, sjekk det ut!! <3

 2. Kos deg masse med massasje og kos i Oslo! 🙂

 3. Anniken

  Hvilken type bruker du? Original eller chocolate? 🙂

 4. Kamilla Haaland

  Chanel vesken er sååå fin <3

 5. Karoline

  Hei ida. Vet du om Woolrich jakken din heter noe mer? Syntes pelsen er så fin, men ser pelsen er så forskjellig på jakkene.

  Klem

 6. Hva er forskjellen mellom chocolate og fitness? Hvorfor liker du chocolate bedre?

 7. Ida Wulff

  Karoline: ja, den heter luxury 🙂

 8. Sabina Marthinsen

  Så fine vesker 🙂

 9. Ingeborg

  Kos deg! Hvor er den fine paljettsminkepungen fra? 🙂

 10. Hvor er den lyse veska di fra :)?

 11. Therese

  Hvor har du kjøpt den lyse vesken ? Kjempefin! 🙂

 12. var det deg jeg så på clarion royal christiania idag..? hadde lyst til å løpe bort og si «ida, jeg digger deg masse», men fant du at jeg 1) er for gammel for sånt 2) det hadde blitt kleint. Meeen nå vet du det i hvert fall. Du er cool.

 13. Ida Wulff

  A: Hei! 🙂 Jaa, det kan stemme. Hehe. Ikke vær for gammel og kleint neste gang, da! Klem

 14. Ida Wulff

  Therese: den er fra Decadent, kjøpte den på Neoz i Tønsberg 🙂

 15. Ida Wulff

  Karete: Decadent 🙂

 16. Ida Wulff

  Ingeborg: den er fra Lisbeth Dahl 🙂

 17. Hei! Bruker du «Sunspa chocolate» kun på overkroppen, eller bruker du den på beina også?

 18. Ida Wulff

  Anonym: på beina også 🙂

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.