JULEGAVEHJELPEREN ER HER

Annonse

Å ønske seg noe til jul kvalifiserer vel som luksusproblem nummer 1. Man går alltid rundt og trenger et eller annet, men når det nærmer seg jul har man plutselig alt. Selv ønsket jeg meg tre ting til jul. De tre tingene har jeg allerede rukket å kjøpe til meg selv. Helt håpløst! 

Elkjøp har utviklet en tjeneste som heter Julegavehjelperen. Den er helt genial både for deg som ikke aner hva du skal ønske deg, men spesielt genial for å finne ut hva du kan kjøpe til andre. 

Slik funker det: 

♥ Du går inn HER, og trykker på «Prøv julegavehjelperen». ♥ Trykk på mann, kvinne, gutt, jente eller familie, alt ettersom hvem du trenger gaveforslag til ♥ Velg aldersgruppe♥ Huk av interessene til vedkommende, og trykk deretter på «finn gaver». 

Da vil du få opp en haug med forslag til gaver du enten kan ønske deg eller kjøpe. For å utvikle julegavehjelperen har Elkjøp spurt 10.000 kunder hva de ønsker seg til jul, og det må jo bety at den kan gi noen gode råd. Det fine med julegavehjelperen er at når du får resultatet, kan du bevege deg mellom priskategorier. Dermed kan du få forslag i både rimelig og dyr prisklasse. Til slutt kan man huke av de tingene man ønsker seg og legge dem i en gaveliste. 

Jeg tenkte jeg skulle benytte meg av julegavehjelperen selv, og jammen hadde julegavehjelperen noe vettugt å komme med. Den viste flere av mine favoritting som jeg allerede har, men også noe jeg gjerner kunne ønsket meg til jul 🙂 

PS. Inne på julegavehjelperen har Elkjøp også en konkurranse hvor du kan vinne julegaveønsket ditt, så sjekk ut den i samme slengen! 

4 kommentarer

  1. Dette er noe av det mest ubrukelige jeg har prøvd.

  2. katrine

    Det var jo egentlig litt genialt! 🙂

  3. jeg prøvde den men noe rart skjedde så jeg ikke fikk den opp.

  4. Mathea Josefine Grobstok Jodalen

    Nettsiden funker ikke.

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.