WHAT IT REALLY LOOKS LIKE

På disse to bildene tisser jeg nesten på meg fordi jeg er så redd for synet som møter meg. Den største bølgen jeg noen gang har sett på nært hold, og om to sekunder kommer den til å ta meg, drukne meg, drepe meg. Hahahaha, jeg ler meg i hjel. Det gikk jo bra. Bølgen var visst ikke så stor som den så ut som. Men å skulle padle ut på dypet og forsyne seg på Level 2 var muligens litt tidlig for meg. Jeg syns store bølger er skummelt, og dessuten kan det jo være hai inni dem. 

Heldigvis for oss ville Espen, en veldig snill fyr som bor på campen hjelpe oss, så vi fikk oss litt surfetrening lengre inn på land i dag også 🙂 

PS. For de som lurer så bruker jeg GoPro Hero4 Silver til å filme og ta bilder ute i vannet, kvaliteten er helt super. 

14 kommentarer

 1. Hahahaha, søte Ida!

 2. Renates Reiser

  Hahahha, jeg tror ansiktsuttrykket mitt vile vært akkurat det samme. Ser sykt skummelt ut!

 3. Cathrin

  Hei! Ser dødsgøy ut, du er sykt hedig som er der nede! 😀 Lurer på hvordan du fester GoPro-kamera på brettet? Hadde de feste fra før, eller festet du det selv? I såfall hvilket feste bruker du? Og, er det hai på Sri Lanka? :O Min søster skal dit snart 🙂

 4. Aina Catrine

  Åh kjære Ida. Du er hysterisk morsom. Klem til deg!

 5. Anna-Nathalie

  Hahaha hvor er det fint 😀

 6. Haha, veldig bra!

 7. ccelines

  Hahah så herlig!

 8. Hahaha! Herlig

 9. Hvordan funker det, er dere en stor gruppe som har en instruktør sammen eller har man en hver?

 10. Hva koster det å være på det fostress hotellet? Er det ikke drit dyrt? Skal til sri lanka i sommer 🙂

 11. Ida Wulff

  Aina Catrine: klem tilbake <3

 12. Rebekka

  Slange..? Eller er det hviiiiidhai? Haha

 13. Maren S. Helgemo - Ned 25 kg, + 13 men de SKAL forsvinne!

  Så morsomme bilder.:p

 14. look*

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.