FROKOST MED HÅR PÅ

God morgen!

Rett etter at jeg tok dette webcam-bildet, sklei den nybakte brødskiva mi ned i sofaen som ikke har vært støvsugd på et par uker, og surret seg inn i lange, lyse hår på rekordtid. Den 5-sekunders regelen kan dere ha for dere selv, dagens frokostklubb er avlyst. 

I går satt jeg på skolen til klokken nesten var ni på kvelden, og klokka var godt på vei til å bli elleve før jeg var hjemme og ute av dusjen. Så stod jeg der da, og tenkte, hva skal jeg blogge om nå? Ikke et eneste bilde tatt, ikke en eneste interessant observasjon gjort ? sånn bortsett fra det faglige på forelesningene, da.

Jeg innser at jeg må bli enda mer strukturert om jeg skal få denne bloggreia til å funke ved siden av fulltidsstudier. Jeg gidder ikke å studere bare litt. Skal jeg studere, skal jeg gå all in. Men hvis jeg måtte velge mellom bloggen og studiene? Enhver arbeidsgiver ville snudd seg i graven.

Ville bare innom og si hei før dagen starter og aldri slutter, håper alle får en fin dag 🙂 

Jeg sitter på toget og skjønner jo nå at jeg ikke får postet dette innlegget herifra. NSB stod visst ikke først i køen da behovet for raskt internett ble delt ut. Skrevet tidlig, postet sent ? hvis dere skjønner.

30 kommentarer

 1. May-Lene i Edinburgh

  Så utrolig fint hår du har! Hvorfor har du det ikke slik oftere? 🙂

 2. Oi, så langt hår du har fått! 😀

  Enig ang. 5 sekundersregelen :p usj usj!!

 3. For en stund siden blogget du om at du hadde tatovert brynene hos solpmu. Kan du fortelle hvordan du opplever det nå som det har gått såpass lang tid? Kan du legge ut et skikkelig nærbilde i godt lys, og si litt om du har måttet fylle på, ville gjort det igjen, etc? 🙂

 4. Hvor ser du på serier på nettet? Føler man får virus av å se på serie på nettet, haha

 5. Artige Ida…, skriv litt om Foundation – det liker vi (prater på vegne av…) Du ser alltid så fresh ut i huden – OG – tror mange har utallige feilkjøp i skapene sine. (Håper ikke du føler presset nå) 😉

 6. Marlene

  Hei!

  Først og framst, elsker bloggen din og er glad du har tatt opp bloggingen i det siste! Er alltid like kjekt å titte innom 🙂

  Bare lurer på hvilken hudsminke du bruker?

 7. Jeg synes du er veldig flink som studerer og blogger! 😀 Jeg leste tidligere at du var en sånn som aldri ønsket deg noe noengang. Jeg er også sånn.. men til jul ønsker jeg meg HÅR! håret mitt vokser aaldri. og jeg blir gal. Det vokser sånn til puppene. også slutter det å vokse ett halvt år. Det tar bare sånn ca 6 MÅNEDER før det er nedenfor puppene. så. ja da vet du det. Jeg kunne skrevet lengre om hår, men føler jeg må la noen andre kommentere her også. 😀 Ha en fortsatt fin kveld! jeg burde godt det jeg egentlig skulle gjøre for jeg skulle vært i seng sånn ca nå.. shit!

 8. Ida Wulff

  Mette: hehe, tvi tvi med håret! Mitt vokser seg heller aldri ordentlig langt, etter at jeg en gang klippet bob… :O

 9. Ida Wulff

  Marlene: Hei 🙂 så hyggelig at du kikker innom. Jeg bytter litt på og prøver nye ting hele tiden, men her har jeg brukt foundation fra Dior som heter Forever i farge 20, og sjokolade solpudder fra Makestyle 🙂

 10. Ida Wulff

  Eve: så hyggelig av deg! Akkurat nå (vender ofte tilbake til denne etter å ha prøvd noe nytt) bruker jeg Forever fra Dior, farge 20. Og litt chocolate soleil solpudder fra Makestyle oppå. Men jeg ser ut som en sliten potteplante når jeg sitter på toget hjem, så leter fortsatt etter noe som ser fresht ut heeeeele dagen! 🙂

 11. Ida Wulff

  S: jeg bruker Sumo, Netflix, Viaplay, HBO… Hmm, ja, tror det var det! Koster jo penger, men er så lei av å streame fra disse sidene med masse annonser og spam 🙂

 12. Ida Wulff

  May: håret mitt blir så flokete av det :O men tusen takk!

 13. FINE BØLGER! Naturlig.

 14. Hanne martinsen

  Så fin du er

 15. Blir like glad hver gang du oppdaterer, selv om du skriver om hår på brødskiva😉 Fulgt deg i mange år nå, og du er liksom så ekte og «vanlig», i forhold til mange andre store bloggere. Hvis du skjønner hva jeg mener. Digger deg og bloggen din, Ida😊

 16. therese kristina

  Du er så flott! Forstår godt at det er vanskelig å fokusere på bloggen når du vil vie mest mulig tid til studiene, så stikk heller innom bloggen når tiden og lysten er der 🙂

 17. Ida Wulff

  Hanne martinsen: <3

 18. Ida Wulff

  Silje: det var hyggelig å høre. Klem <3

 19. Hei! Helt urelatert til dette innlegget i grunn, men jeg lurte på en ting! Du skrev for en stund tilbake om denne puppeteipen du kjøpte på nelly – kan jeg spørre hvordan du synes den fungerer? Hvis du har rukket å prøve den enda da 🙂

 20. Du er en fantastisk flink blogger, spesielt til å være student! Liker foresten veldig godt når du blogger om produkter (hår, sminke), interiør, mat og ellers ting du gjør i helgene 🙂 ha en fin torsdagskveld!

 21. Ida Wulff

  Julie: hei! 🙂 jeg syns den var kjempebra! den funker veldig bra til å holde puppene oppe. Holder ikke puppene til siden, det var den dårlig til. Hehe.

 22. Kommenterer sjelden, men er innom bloggen din veldig ofte. Har lest bloggen din helt siden bloggen din het caffelatte, og du er fortsatt min favorittblogger!

 23. Hvordan får du de fine bølgene?:) prøvde med krølltang for å få beachlooken, men det blei puddel look isteden..

 24. Karoline

  Hei Ida!

  Hvilket hotell bodde dere på i London nå sist? Har du noen andre hotell tips i tillegg?

  Hilsen Karoline 🙂

 25. Ove Kristian

  Søt og artig historie

 26. Jlb- Janne Bodin

  Du er så fin! Jeg håper du får en fantastisk fin helg <3

 27. Ida Wulff

  Jlb: åå tusen takk, god helg til deg også <3

 28. Ida Wulff

  Karoline: Hei 🙂 Bodde hos en venninne. Husker dessverre ikke hvor jeg har bodd tidligere, så nei. God tur!

 29. Ida Wulff

  Ida: hvis jeg ikke har mine naturlige bølger, så kan det være at jeg har sovet med fuktig hår i flette eller brukt kreppetang 🙂 Her har jeg sovet med flette.

 30. Ida Wulff

  Em: så hyggelig! 🙂

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.