13 UINTERESSANTE FAKTA OM MEG

Fy faen, så syk jeg er blitt. Men det er jo ikke noe gøy for dere å lese om, så jeg har dratt 13 uinteressante fakta om meg selv opp fra hatten, og serverer dem herved som perler på en snor: 

♥ Jeg har aldri smakt majones eller kaviar, og tviler på at jeg noen gang kommer til å spise det. I hvertfall ikke fra tube, jeg brekker meg nesten når jeg ser folk gape over et knekkebrød med ost, egg, kaviar og  majones. Eller noe lignende.

♥ Elsker å vaske klær. Det er jo maskinen som vasker, så jeg skjønner ikke hvorfor klager over at de syns det er så slitsomt å vaske klær. Å ha klesvask-marathon tilfredstiller meg til de grader, haha.

♥ Jeg sier aldri «hadet» til mamma og pappa, sier heller «sees». Tvangstanker.com!

♥ Jeg kan godta mange særheter og rare ting ved mennesker, men gjerrighet er en ting som kan gjøre at jeg ikke orker å være rundt vedkommende. Rett og slett fordi det gjør meg så pinlig berørt.

♥ Hvis jeg syns noe er skikkelig gøy, har jeg to måter å le på. Dritgøy: høy, mørk, ondskapsfull mannelatter. Ut av denne verden forbanna dritgøy: sitter og gaper lydløst og gispende, mens jeg klapper i hendene som en sel eller slår meg på lårene som en idiot. Veldig synd i grunn, for jeg ler ganske mye.

♥ I don’t drink a lot, but when I do… Neida, men: jeg drar ikke ut særlig ofte, og grunnen er at jeg blir rammet av fyllesyke på et helt sykt nivå – og det varer gjerne i to dager.

♥ Jeg flyttet fra Danmark til Norge i 1995.

♥ Hvis det ringer på døren min kunne det ikke falt meg inn å åpne, hvis jeg ikke har en avtale med noen. Ikke gidder jeg å finne ut hvem som ringer på heller.

♥ I går fikk jeg mail av Zalando om at jeg var nominert til beste «female fashion blog». Jeg fikk så latterkrampe at jeg slo tinningen i kanten på Mac’en. Veldig hyggelig av Zalando, men… Jeg måtte avslå nominasjonen da jeg ikke helt så hvordan jeg passet inn.

♥ For et par år siden fikk jeg komplekser for nesen min, noe jeg aldri hadde hatt før, etter en kommentar jeg fikk her på bloggen. Nå drømmer jeg fremdeles om å operere den, og er ganske sikker på at det kommer til å skje en dag. Må bare tørre…

♥ Jeg leser nesten aldri blogger fordi jeg ikke orker å lese andre sin oppramsing av hverdagen. Først stod jeg opp, så var jeg på skolen, så var jeg på kafé, så var jeg på trening, så var jeg sliten og så la jeg meg. Dag inn og dag ut. Men jeg har et mål om å bli flink til å lese blogger, så hvis dere har noen gode; link gjerne til dem i kommentarfeltet.

♥ Jeg blir sykt fordomsfull hvis jeg ser noen gå rundt og spise pølse og drikke brus eller Burn/Red Bull på morgenkvisten. Råtten invendig, much?

♥ Jeg blar alltid gjennom absolutt alle som har likt bildene mine på Instagram. Så sånn sett er jeg glad for at jeg sjeldent får over 1000 likes på et bilde, haha. Jeg heter forresten Idawu på Instagram, ettersom Idawulff var tatt…

Jeg innrømmer at filteret på bildet øverst i innlegget var litt overdrevet, man ser jo ikke hvor syk jeg faktisk ser ut. Her, derimot! Jeg er så tett at snørret har lagt seg i poser under øynene mine. Over og ut for i dag!

54 kommentarer

 1. Ida Wulff

  Tonje: klem tilbake!

 2. Trude A.

  Før jeg leste innlegget ditt, så jeg på et av bildene dine der du er avbildet i profil. Jeg tenkte rett og slett at du har en nyyydelig profil, og nesa di er fin – det er jo den som gjør det, sammen med resten av trekkene dine. DET tenkte jeg! Så: Du må ALDRI (og da mener jeg ALDRI!!!) operere nesa di!!!! Ikke la misunnelige folk gi deg komplekser, ass!

 3. Sofie M

  «Hvis jeg syns noe er skikkelig gøy, har jeg to måter å le på. Dritgøy: høy, mørk, ondskapsfull mannelatter. Ut av denne verden forbanna dritgøy: sitter og gaper lydløst og gispende, mens jeg klapper i hendene??.» Lengre klarte jeg ikke å lese da jeg lo så mye at tårene sprutet! Sykt ironisk at jeg begynte å le akkurat slik du hadde skrevet det, mens jeg prøvde å lese.

  Huff, ble både svett og sliten jeg nå. Tror jeg må legge meg ned!

 4. Ida Wulff

  Sofie M: hahaha gøy <3

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.