SNUSER PÅ HØSTEN

Det er dritfint vær, men jeg kjenner behovet for skjerf rundt halsen og en skinnjakke som varmer litt. Det er vel da det begynner å bli høst? Jeg elsker høsten. Det er som regel da jeg er mest lykkelig, reiser mest, tenker best – og det er da jeg har bursdag.

Det eneste som er kjipt med at det blir høst, er den perioden hvor man ikke helt får med seg at det blir kaldere, så man går lettkledd og våkner opp med tett hode og gråstein i halsen. Det skjedde med meg i dag! Men jeg noen bælmer alger og tar C-vitamin overdoser resten av dagen, så skal det nok gå over til i morgen. Kan ikke huske sist jeg var ordentlig syk, må ha vært da jeg var i Brasil i mars. Etter at jeg begynte med alger har jeg merket enorm forskjell på sykdomsfronten. Som nevnt tidligere: placebo? Kanskje. Men så lenge det funker kan jeg ikke be om mer.

Og slik ser jeg da ut i dag, for spesielt interesserte.

Skinnjakke: Second Female Veske: Alexander Wang Kjole: H&M Sko: Nike Free

Tusen takk til leseren som anbefalte meg å kjøpe Nike Free som hverdagssko, forresten. Tror aldri jeg kommer til å gidde å gå med noe annet igjen, haha ♥

16 kommentarer

 1. Så fin du er 🙂 bra du ikke er så mye syk da, er heller ikke det men ikke i form

  Nå:/ håper du får en fin helg 🙂

 2. Kamilla Haaland

  Knallfint antrekk 🙂 Jeg er også veldig glad i høsten 🙂

 3. LisaLDN

  Nike generelt har dei beste skoa, til kvardag, trening (og fest? hehe) 🙂

 4. Lookin’ good! Som alltid! Nike free er amazing. Men det er også New Balance mod.410 også 🙂 Hvis du vil ha litt å bytte på liksom. God helg!

 5. Så fin du var, spesielt det øverste bildet var flott av deg 🙂 Naturlig-bloggere, ikke poute-bloggete, selv om du fikser begge bra;)

 6. Ida Wulff

  LisaLDN: ja takk til Nike på fest! Haha 🙂

 7. Sov med skjerf! Det gjør underverker for immunforsvaret når man er syk. På onsdag våknet jeg på samme måte, med vondt i halsen og tett hode. Torsdag var jeg sengeliggende, og i dag er jeg frisk! 😀 Jeg sov med tørkle rundt halsen og en tynn genser. Om natten merker man ikke om man er et par grader kaldere enn hva immunforsvaret trives best i.

 8. Ida Wulff

  Sara: takk for tips, jeg prøver! 😀

 9. For noen flotte bilder av deg! Forresten gøy å se at Nike Free tipset falt i god jord! 🙂 Ha en riktig fin søndag! <3

 10. Ida Wulff

  Ine: fin søndag til deg også <3

 11. Camilla

  Hvilke alger tar du? 🙂

 12. Hvor er skoene kjøpt? 🙂

 13. Ida Wulff

  Malene: jeg kjøpte de på Zalando 🙂

 14. Ida Wulff

  Camilla: for øyeblikket tar jeg kun kapsler med spirulina 🙂

 15. Kjersti

  Hvor har du kjøpt skinnjakken? Den var utrolig fin 🙂

 16. Ida Wulff

  Kjersti: den er fra second female, kjøpte den på vareprøveutsalg god Storheil Agenturer 🙂

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.