A COUPLE OF SNAPS

Dere betaler 264 kroner per forelesning, så det er veldig bra å følge med, fikk vi vite av dagens foreleser. Som forresten virket helt awesome, så 264 kroner er helt innafor. Jeg er veldig fornøyd med skolen så langt, det eneste jeg har å utsette er at man må gå i kø hele tiden. Om det så er inn eller ut, på do eller til kantina. Man har ikke tid til å gå i kø når man har ett kvarters pause, og gjerne skal rekke å både tisse, spise og redde verden på den lille tiden.

Jeg sovnet på toget på vei hjem fra skolen i dag, og gikk nesten i sitte-på-helt-til-siste-stopp-fella, og det hadde vært sykt kjipt. Men heldigvis var det noen som hostet i togvognen, og instinktene mine vekket meg for å sjekke om de hadde holdt seg for munnen, eller om jeg måtte kaste meg ned på gulvet i saktefilm for å ikke bli smittet av et eller annet.

Da jeg kom hjem la jeg meg på sofaen, men jeg må ha gått i søvne og tatt på meg treningstøy, for plutselig løp jeg rundt i gatene her som en vill papegøye. Har følt meg så sykt dritt etter fadderuken, så nå er det på tide å freshe opp både kosthold og treningsrutine igjen.

Jeg må innrømme noe. Jeg løp bare litt over 3 km. Jeg løp skikkelig sakte og da jeg var ferdig var jeg dritsliten. Hade!

43 kommentarer

 1. Fint å høre vi er flere som ikke har så god kondis 🙂 skal på trening på treningsenter nå på torsdag, skal dit en gang i uka.. kommer til å ligge rett ut etterpå 😛

 2. Aina Catrine

  De tre kilometrene er mer enn jeg har løpt i dag. Jeg har ligget i fosterstilling i sofaen med pizzarester i munnviken. Ny tv var høstens investering. Nå skal vi feites opp. Neida. Joda.

 3. Ikke bekymre deg for kø, er alltid sinnsykt mye folk de 3-4 første ukene ofte helt fullt i forelesningene også plutselig dabbet det helt av

 4. Kamilla Haaland

  Akkurat nå kjente jeg at jeg var glad for å gå på høyskolen i buskerud. En liten skole uten kø. Det er godt gjort å finne en kø der. Og ikke betaler jeg for forelesningene heller 😀 Er et fantastisk system vi har i Norge, i motsetning til USA f.eks…

 5. Du er bare ubetalelig Ida!!!! Koser meg glugg med bloggen din – du er virkelig tilbake i «verbal superform».. tror du er i et inspirerende miljø nå, stå på!!

 6. Ida Wulff

  Aina Catrine: hørtes herlig ut med pizza!!

 7. Ida Wulff

  Synne: så bra!! 🙂

 8. Ida Wulff

  Irene: takk!!

 9. Martine Grorud

  Ler så jeg griner av bloggen din, Ida. Vi får også en del påminnelser om hvor mye vi betaler for å gå på CK, men det er mer når halve klassen ikke har møtt opp på et halvt år… 🙂

 10. Ida Wulff

  Martine Grorud: oi, er det sant! Noe sier meg at det blir bedre plass etterhvert 🙂

 11. Camilla

  Føler med deg når det gjelder løpingen! Må. Løpe. Mer.

 12. Kan ikke få sagt det nok; du er og blir Norges beste blogger! Forøvrig verdens beste for min del, men jeg leser jo bare norske blogger da. Simpelten elsker skrivestilen din!

  Er fortiden på utveksling i Australia, og dagens høydepunkt er å slenge seg på sofaen etter skolen og lese dagens blogginnlegg (om ikke hver dag, så nesten)! Hurra!

  Hilsen Ingrid:)

 13. Hehe, du er morsom! Lykke til med skole og pendling og løping 😉

 14. Ida Wulff

  Ingrid: så utrolig hyggelig å høre! 🙂 tusen takk. Og kos deg masse i Australia, din heldiggris! Klem

 15. Ida Wulff

  Linn: tuuusen takk! <3

 16. LisaLDN

  Er alltid deilig i begynnelsen av studietida når alt er inspirerende, til tross for mykje køing, hehe. Er i samme bobla akkurat no, og håper det ikkje går over før første runde med eksamen 😉

 17. Ingvild

  Du skriver så bra!

 18. Takk!! For at du er så ærleg. Aldri, aldri slutt med det. Eg elskar det.

  Lykke til vidare med studie! Eg startar på vidareutdanning (jordmor) på mandag! Jeiks! Ny by, ny skule, nye folk. Kunne fint fått til eit paraply-innlegg om det.

 19. Hahaaha, jeg elsker deg. Til jul ønsker jeg meg deg og Linn Skåber og Sigrid Bonde Tusvik. Da skal jeg aldri klage mer i hele mitt liv, bare le, og le, og.. le!

 20. Jeg digger deg!

 21. Hei! Av de bloggene jeg leser, har du virkelig den morsomste, mest selvironiske og ærlige bloggen av dem alle – og jeg ELSKER det! Tusen takk for at du lar oss lese om dager i livet ditt som ikke er helt topp. Det krever litt å vise disse sidene av livet på en offentlig blogg, så det står virkelig respekt av deg. Ligger her syk, men likevel får du meg til å smile. Elsker forresten paraplyene dine! Stå på Ida, du er god! Stooor kos fra snørrete jente som lover at hun hoster i armhulen. Ps. Siste setning i dette blogginnlegget gjorde dagen min – takk! <3

 22. Kjenner meg igjen! Har tidligere løpt flere halvmaraton, men så sa alt stopp. Og det er jo ekstra vanskelig å kjenne på kondisen når den har vært så sykt mye bedre (kanskje uten å heeeelt innse det.) Jeg jogget litt i dag, og kjente litt på den der løpegleden for første gang på lenge.

 23. Vent et par uker du, så står du ikke i kø lengre (til annet enn toalettene) 🙂

 24. Ingrid Nordli

  Godt poeng, skjønner ikke hvordan folk har økonomisk samvittighet til å skippe forelesninger 😀

 25. Fulle forelesninger i august er som fulle treningssentre i januar. Haha. Det dabber av med kø etter noen uker, bare vent 🙂

 26. Når jeg har løpt/gått 3 km føler jeg at det å redde verden ikke lenger er noe problem.

 27. Ida Wulff

  Lene M: ååå, så søt du er! Takk for fine ord og god bedring til deg <3

 28. Ida Wulff

  Hanne: HAHAHA <3

 29. Ida Wulff

  Sara W: selv takk!! Og masse lykke til med studietc ditt! 😀

 30. Rebecca

  Jeg selger klær for kjempebillig penge, så og si ubrukte klær!

  http://rebeccasla.bloppis.no/

 31. Elsker bloggen din!! Har lest en del forskjellige blogger i flere år nå, men du er og blir #1. Ble glad når jeg klikket inn her etter en lang fadderuke og fant flere uleste poster. Håper du finner deg til rette på studiet ditt 🙂

 32. Ragnhild

  Hei Ida!

  Jeg har samme overdel som deg, den hvite fra Zara med svarte streker (kan se ut som fugler), litt lengre bak en foran. Den var ny i butikk nå i sommer. Så du hadde den på i tidligere innlegg. Jeg vet ikke om du har vasket den enda, men min krympet skikkelig ved vask på 40 grader. Har det skjedd med din? Hvis ikke så advarer jeg deg! Hehe 🙂 Ha en fin dag!

 33. Angelica Martinsen

  Du, frøken, blogg litt, a! ♥ Bloglovin er altfor kjipt å oppdatere uten deg.

 34. Cecilie

  Oj 264 kr er ganske mye for en forelesning! Men det er sikkert veldig bra da! Bare lurer på om du er så heldig å få dette sponset? Fridter litt å bli en blogger noen ganger altså, mange supre fordeler!

 35. Ida Wulff

  Cecilie: haha, nei, skolen er ikke sponset 🙂

 36. Ida Wulff

  Angelica M.: æææææ i morgen!!!!

 37. Ida Wulff

  Ragnhild: hel 🙂 har ikke vasket den enda, men takk da vet jeg. Mtp kvalitet burde klær fra Zara ha fastpris på 3 kr per plagg 🙂

 38. Ja ok

 39. Hei! Jeg har nettopp flyttet til Oslo, og har et par spørsmål til deg! Jeg har fått jobb på dagtid i område hausmannsgate/lakkegata, og lurer på om du ville følt deg utrygg på jobbveien i dette området alene som jente på 19år? Jeg tenker at den tryggeste veien til trikk vil være å gå over den store veien og bruen ned til en sidegate hvor jeg kommer meg over til oslo s! Tenker mest på vinterstid hvor det blir mørkt tidlig. Synes du oslo sentralstasjon og oslo s er utrygt når det er mørkt?

 40. Ida Wulff

  Frida: hei! 🙂 Jeg tenker at det kan være utrygt hvor som helst for hvem som helst. Det positive med Oslo S og område, er at det nesten alltid er mye folk, så du vil ikke finne deg selv alene med en eller annen skumling som forfølger deg. Bare vær våken, følg med rundt deg, holdt godt på tingene dine, ikke snakk i telefonen når du går i mørket og ikke ha håret i hestehale.

 41. Haha! Var midt i et svært gjesp når jeg plutselig brøt ut i latter av å se for meg deg stupe ned på gulvet i togvognen! Dævver:p

 42. Ida Wulff

  Ida: hahaha! elsker å avbryte gjesper 🙂

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.