PÅ TIDE Å DRA HJEM

Yes! Det ble Sankthans-bål på meg! Bare et lite et, da. Men bål er bål, og bål er veldig koselig ♥

Jeg kom hjem til Tønsberg sent i går kveld, etter noen interessante timer på Telemarksekspressen. Hadde egentlig ikke lyst til å dra hjem, men jeg har en del ting jeg skal gjøre før jeg reiser avgårde neste uke. Neste uke blir det noen jobbdager i Oslo før jeg reiser til Kristiansand i anledning Palmesus. Så, ja. Greit å komme seg hjem og få gjort litt før den tid.

I morgen skal jeg gjøre noe jeg gruer meg skikkelig til. Noe jeg har hatt mange mareritt om i det siste. Men også noe jeg har lovt meg selv å gjøre, og skal klare. Kan dere gjette hva det er? Haha, forteller om det i morgen. Dere som følger meg på Instagram har kanskje fått det med dere allerede 🙂

25 kommentarer

 1. Julia Marie

  Fine bilder

 2. skyter et skudd i blinde, men skal du ha ny kjøretime? 🙂

 3. ta lappen? 🙂

 4. Det skrev du jo på instagram. Var det kjøretime da tro?

 5. Oppkjøring eller? 🙂

 6. Neste gang du er i Gvarv/Bø området så må du ta turen til Lindheim ølkompani. Hvis ikke du har vært der allerede. Fantastisk godt øl og koselige folk:-)

 7. bellafan#1

  hvorfor ville du ikke godkjenne kommentaren min? 🙁

 8. Lykke til med kjøringa! 😛

 9. Emilie Eriksen

  Så trivelig med bål! Lykke til med din første kjøretime; det vil gå kjempebra!! 🙂

 10. Ida Wulff

  Emilie Eriksen: tusen takk! 🙂

 11. Ida Wulff

  Anita: takk 😀

 12. Ida Wulff

  bellafan#1: jeg godkjenner absolutt alle kommentarer, bortsett fra kommentarer hvor det står stygt om andre enn meg. Hvis du ikke finner kommentaren din kan du prøve å poste den på nytt 🙂

 13. Ida Wulff

  Sofie: takk for tipset 🙂

 14. Ida Wulff

  Emma: nei, kjøretime 🙂

 15. Ida Wulff

  marte: Yes, første kjøretime. Skrekk!!

 16. theresekristina

  Så koselig 🙂

 17. innspoo

  Veldig søt genser, hvor er den fra? 🙂

 18. Ida Wulff

  innspoo: den er far bikbok 🙂

 19. Linn Therese

  Fin torsdagsformiddag til deg, skjønne du ❤

  Det er ikke ofte jeg legger igjen kommentarer hos folk, men jeg synes du fortjener en aldri så liten tilbakemelding! Jeg er tross alt fast leser av bloggen din, og da tenkte jeg det kunne være fint for deg å vite hvem jeg er, hehe 🙂

  Like fint hadde det derimot ikke hver om du hadde sett hvem jeg var NÅ, for jeg sitter i skrivende stund med en helt ufattelig krampe i fingrene. Haha, jeg tuller serriøst ikke! Jeg har skrevet – time for time – om hele ettermiddagen i går, men bilder fra hver time! Og det tok jammen tid, og sortere alt det der. men hva gjør det vel om det tar tid, så lenge innlegget blir bra til slutt? Du må gjerne sjekke det ut, fine du!

  ❤Ellers ønsker jeg deg en herlig dag videre!

 20. Har lest bloggen din i alle år, og synes der er så morsomt å tenke tilbake på hvordan du var før! Mener ingenting negativt altså, men merker jo at du har forandret deg en del. Likevel er bloggen din fortsatt like gøy og livlig, og det synes jeg du skal få litt skryt for!! De fleste bloggere blir litt kjedelige og ensidige i lengden, spesielt etter flere år. Mens du er fortsatt deg, du er fortsatt Ida som driter seg ut som alle andre, og der er så utrolig morsomt å lese om! Husker fortsatt den episoden når du var på mcdonalds etter en bytur, og du tok pomfri slik at det så ut som du hadde hoggtenner, du er best!! Håper du blogger i mangemange år til 🙂 Klem :- )

 21. Ida Wulff

  sandra: åå, det var en hyggelig kommentar å få <3 Tusen takk for at du leser bloggen min, klem 🙂

 22. Martine

  Kan du begynne å skrive under bildene hvor klærne du har på deg er ifra? :)) Du har så mye fint!

 23. Ida Wulff

  Martine: så hyggelig at du syns det, takk 🙂

 24. Så fin kjole! Hvor er den fra? 🙂

 25. Ida Wulff

  Ida: kjolen er fra bik bok 🙂 genseren også

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.