LAT FROKOST OG PALMESUS

God dag! I skrivende øyeblikk inntar jeg en veldig lat frokost. Lat frokost = null innsats, med andre ord to kokte egg som jeg nærmest trykker ned i halsen uten å tygge. Skal gå på butikken og handle inn havregrøt senere i dag, finnes vel nesten ikke bedre frokost enn det.

I dag skal jeg jobbe litt med regnskap og framtidige kampanjer, jeg har en sykt kul konkurranse til dere som kommer nå i løpet av denne uken, gled dere. Og så skal jeg planlegge litt fordi jeg fikk veldig gode nyheter her om dagen.

Da Kristina og jeg var på tur, ble vi nemlig veldig gira på Palmesus, en festival som holder til på bystranda i Kristiansand. Kristina bor jo i Kristiansand, så det kunne ikke passe bedre. Vi har snakket lenge om at jeg skal komme og besøke henne en weekend. Men så ble drømmen knust da vi fikk for oss at det var utsolgt. Men her om dagen fikk jeg altså melding av K om at billettene var i boks likevel, så jeg er SÅÅÅ happy! Gleder meg sykt mye.

Så 4. og 5. juli skal vi altså danse barbeint i sanden til live musikk av blant andre Icona Pop, Kelis, Klingande, Bernhoft, Gabrielle og Jason Derulo. Jeg som er glad i beach party av god kvalitet kan vel ikke få det bedre? ♥♥♥

Feirer med å legge ut litt Klingande, denne hører jeg fremdeles på etter at jeg oppdaget den under fjorårets sommerferie i Dubai.

Har jeg noen lesere som skal på Palmesus? Håper på å se mange av dere der! Tror det er billetter igjen enda, men det er i såfall skummelt få.

15 kommentarer

 1. christina

  Palmesus blir kjempebra! Når været er fint er det ikke noe bedre sted enn bystranda, og med jason derulo, kent ++ kan det jo ikke bli annet enn magisk 😀

 2. Karina om dejting

  Ååå jag hoppas verkligen jag får ledigt så jag kan gå! 🙂

 3. Skal på palmesus 😁gleder meg som en unge! Har hørt at man helst bør ha VIP billetter for å henge på brygga der og ikke stå som sild i tønne, men satser på at det blir awsome uansett ✌️

 4. Wæææ, da ses vi kanskje. Palmesus er helt awsome. Vært der 5-6 år på rad nå 😀

 5. Martyna

  Oh I love this song!

 6. Ida Wulff

  Dua: ååå så gøy!! 🙂 gleder meg masse!

 7. theresekristina

  Den sangen er så bra! Eg skulle egentlig på Palmesus i år, men verken tid eller penga strekke til dessverre.. Satsa stort på neste år så då må du vere der óg 🙂 Eg tippa det blir heilt amazing og er såå sjalu på bestevenninda mi som skal dit. Kos dåkke masse! 🙂

 8. Ida Wulff

  theresekristina: åå, så dumt! Da får vi krysse fingrene for at vi sees der neste år 🙂 <3

 9. Så kjekt, jeg også skal😃 aldri vært med før, så gleeder meg som en unge!

  Du må gjerne skrive en festivalguide om du får tid. Usikker på hva man går med og bør ha med osv😁😁

 10. GLED DEG!!!

 11. Kathrine

  Jeg skal 🙂 Andre året på rad, så dette blir bra!

  Var magisk i fjor (selv om line-up`n i år, for min del, ikke er optimal)

  Dere må dra ut på Kick etterpå. Men dette vet nok Kristina alt om 😉

 12. Martine Grorud

  Jeg skal også på Palmesus, det blir gøy! 🙂

 13. Si ifra hvis du vil sitte på til kirstiansand. Vi er to jenter på 21 år som kjører fra tønsberg torsdagen før palme.

 14. Ida Wulff

  xoxo: så utrolig hyggelig av deg å tilby! Men jeg får dessverre ikke dratt før fredag morgen. Kanskje vi sees! 🙂

 15. Vært der tidligere, det var kjempegøy!! Får desverre ikke mulighet til å dra i år 🙁

  Kos dere masse <3

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.