LAST BEACH DAY

I dag hadde vi våre siste timer på stranda, så vi koste oss med Doritos og iste på solsengene, før vi lunsjet på beach cluben igjen. Vi skulle avslutte dagen med en 80 minutters massasje, men den ble litt kortere da Kristina sin massør ble litt for gira og begynte å klå i stedet. Hva skjer med folk?

Kjenner at jeg har fått nok sol nå, men jeg vil ikke hjem likevel. Late dager på Granca hvor alle går i charter-uniform passer meg utmerket. Charter-uniform er hvite bukser, og jeg har med meg hvite bukser. Så burde vel egentlig bare bli her.

Nå har vi nettopp kommet hjem fra «avskjedsmiddag», og skal begynne å pakke koffertene våre. I løpet av morgendagen må vi dessverre drasse dem med til flyplassen.

37 kommentarer

 1. Benedikte Porsanger

  Du er sååå utrolig fin!!

 2. Birgitte

  Søte fine Ida <3

  Jeg har lest bloggen din i mange år nå, og du er en av de aller beste bloggerne. Du virker så jordnær i forhold til mange andre. 🙂 Håper dere har hatt en super ferie. Ser ut som at dere har kost dere hvertfall. Men et lite spm, jeg er en jente på 21 år, og siden jeg vokste veldig fort så har jeg fått noen strekkmerker. Har du det, og gjør du noe evt med de?

  Stor klem 🙂

 3. Ida Wulff

  Birgitte: hei søte du! 🙂 så utrolig hyggelig, tusen takk. Jeg har strekkmerker på innside/utside lår og litt på pupper, men har aldri hatt komplekser for det. Det syns jeg ikke du skal ha heller, de fleste har strekkmerker og de færreste bryr seg om du har det. Kanskje jeg fjerner dem med laser en gang i framtiden hvis jeg har fritidsproblemer, men bortsett fra det tenker jeg ikke på det. Klem til deg!

 4. Ida Wulff

  benediktenp: <3

 5. SØTA

 6. Hvor er sandalene dine fra? 🙂

 7. Mariell

  Syden paraplyer!! Vær så snill? 🙂

 8. thefashionablemom

  Åh for noen helige bilder! <3

 9. Kamilla Haaland

  Alltid kjedelig når man må reise hjem igjen :/ God tur!

 10. Emilie:)

  Kunne du skrevet hvor alt du hadde på deg er fra? Skoene og den rosa jakken/ overdelen var super fin 🙂 Liker at du har blogget så mye i det siste!

 11. Så fine sandaler! Hvilket merke er de og hvor har du kjøpt de? Superfreshe!

 12. Hei Ida! Jeg og min kjære skal til Amadores om to uker, og jeg lurer på om du kan lage et innlegg med litt fakta om selve stedet, dine opplevelser, og hva annet man kan gjøre når man ikke vil ligge på stranden?

  Takktakk 🙂

 13. Ida Wulff

  Lisa: kjøpte de på en random butikk her på GC (øverste etasje på El Tablero-senteret) men tror Birkenstock har noen veldig like også 🙂

 14. Ida Wulff

  Kamilla Haaland: tusen takk!

 15. Ida Wulff

  Mariell: haha, kanskje det var en god idé 😀

 16. Ida Wulff

  Emilie:): skoene er fra en random butikk her på GC, bikini og hatt er fra accessorize og jakken er fra Lindex 🙂

 17. Martine

  Sett på vg.no i dag? Står en artikkel om at hvithaien muligens kommer til Norge/Skandinavia. Du kan tenkte deg jeg lo godt etter å ha sett hevnen din mot Kristina, haha!

 18. Cola i stettglass!!

  Kan det bli mer luksus?? 🙂

 19. Christiane

  Hva heter hotellet dere bor på, og hvordan syntes du det er? 🙂

 20. Ida Wulff

  Christiane: det heter Sunwing Resort. Veldig fint, men det er 100% barne/familiehotell. Så mye barn, bamseklubb, show og bråk ved frokosten. I tillegg lukter det bæsjebleie både titt og ofte i fellesområdene. Så det bør man være klar over! 🙂

 21. Kristin Poulsen

  Det så utrolig deilig ut! Lengter etter sol og varme (nå som det har begynt å regne her hjemme). Håper du har hatt en kjempe fin tur og kost deg i varmen 🙂

 22. Maren Heier

  Hvor er bikinien fra? Såå fin!!

 23. idajonsbraaten

  Kjempe fin blogg har du! Og elsker håret ditt, det ser så sunt ut! Hva bruker du i det??

  Jeg er gullsmedstudent og startet selv å blogge i dag! skjekk ut og gjerne komme med bestillinger om du har noen smykke ønsker! Ha en fin dag! 🙂

 24. Hei Ida,

  Lurer på om du kan lage en gran canaria innlegg? Skal på ferie med kjæresten og vi vurderer GC, men er redde for charterfeber! Hvor man bør bo, litt om hvilke strender og restauranter/barer som er morsomme for folk som ikke har tenkt til å drikke dagen lang ( en gang i blant kanskje) eller er særlig keene på bæsjebleie-lukt:)

  Hadde satt stor pris på det i hvertfall!

 25. Ida Wulff

  Tina: jaa jeg er i gang med ett! 🙂

 26. Så uttrolig fin bikini, hvor er den fra?

 27. Hvilket kamera bruker du? 🙂

 28. Hei! Lurte på hvor sandalene dine er fra?

 29. Hei:) Synes du har en fantastisk fin blogg med både oppdateringer og bilder:) Går alltid inn og leser bloggen din fordi den har så mye positivtitet og humor:)! Jakken din var så fin! Ser du skriver at den er fra Lindex men fant den ikke på hjemmesiden= er den kjøpt i år,og har du kanskje et varenavn på den?:)

 30. Marlene Nilsen

  Du ser så bra ut Ida 😀 og skiiiille ! ;D

 31. Ida Wulff

  Anette: takk, så hyggelig 🙂 jakken kjøpte jeg før påske, kan tenke meg den ble utsolgt ganske fort dessverre

 32. Ida Wulff

  Lisbet: på disse bildene har jeg brukt Sony NEX-3 🙂

 33. Ida Wulff

  Maren: accessorize 🙂

 34. Ida Wulff

  Kristin Poulsen: tusen takk! 🙂

 35. Ida Wulff

  ingrid: kjøpt i en random butikk på GC 🙂

 36. Ida Wulff

  Maren Heier: accessorize 🙂

 37. Hei! hvor mye betalte du for Celinè solbrillene dine? er det sånn ca samme pris som resten av plassene som selger Celinè solbriller, eller var de billigere?- svar så fort som mulig!

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.