ALT MAN EGENTLIG TRENGER…

… er gode mennesker, gode samtaler og god mat. Vi kom nettopp hjem fra El Cenador, en restaurant som jeg har vært mye på med familien. Vi har vært litt misfornøyd der i det siste, men det er en ting som alltid er mer enn godt; solo mio al sal. Saltinnbakt indrefilet som man steker selv, på en type raklett. Og så sangria da, så klart.

En haug av mat og en liter sangria, Kristina og jeg har kost oss gløgg i kveld. Sorry, jeg blir så dårlig når folk bruker ordet «gløgg» om annet enn den drikken man lager rundt juletider, men jeg fant ikke noe bedre ord akkurat nå. Å spise og prate mens timene flyr avgårde, det finnes ikke noe bedre. Bortsett fra snus – snus er bedre enn alt, men jeg har jo sluttet å snuse.

Nå gleder jeg meg helt sykt til å krype opp i den deilige hotellsenga og sove. Og, forresten! Både Kristina og jeg får kommentarer om at vi må merke innleggene våre som reklame, men denne turen er ikke sponset så derfor er innleggene ikke merket 🙂

14 kommentarer

 1. Hva er navnet på hotellet dere bor på? 🙂

 2. bedreviter

  Glugg Ida, gløgg drikker man til jul som du sier. Solstikk eller litt for god sangria? 😉

 3. Ida Wulff

  bedreviter: nei, da har jeg bare alltid sagt feil, så det blir stående 😉

 4. Ida Wulff

  E: det heter Sunwing Resort 🙂

 5. Maten ser helt himmelsk ut! Kos deg masse videre på ferien din!

 6. Etter å ha bodd i Spania et år er det lite jeg savner mer en den gode sangriaen. mmm. kos deg! Hilsen fast bloggleser!!

 7. Susanne

  Håper dere koser dere masse på Gran Canaria! Anbefaler forresten Fusion resturant i Arguineguin (ser ut som det er der dere bor?) Veldig god thai/vietnamesisk mat, hvis dere liker det! 🙂

 8. Flybillettene deres er vel sponset?

 9. Kamilla

  Hvis dere tilfeldigvis skal ta en utflukt til Mogan, vil jeg bare tipse dere om den fantastiske restauranten Casito Mediterraneo! Dere måå bare dra dit, jeg drømmer fortsatt om det andebrystet og den spesielle creme bruleen..og tapasen, paella og baracuda! Listen er lang, haha.(sikler bare ved tanken…;)Ønsker dere en fantastisk ferie, dere er begge mine favorittbloggere! Heier på dere:D

 10. Ida Wulff

  Anonym: nei, da hadde vi vel i det minste skrevet og lagt ut bilder fra flyturen 😉

 11. karianne

  Er det resturanten som er litt opp for havne i puerto rico? Med en matbutikk rett under? Isåfall bodde jeg rett ved i fjor sommer og spiste der et par ganger, var utrolig godt og deilig å ikke spise midt i sentrum av puerto rico med nordmenn på alle kanter 😛 håper dere koser dere masse på tur=)

 12. Ida Wulff

  karianne: jaa, det stemmer, utrolig digg mat! 🙂

 13. Ida Wulff

  Kamilla: tuuusen takk for tips! 🙂 Får se om vi kommer oss til Mogan, det er så nydelig der!

 14. kristian

  Fin blogg! 😀 ta en tur innom http://conamee.com tror du kommer til å like den!

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.