MELONERAS LOVIN

God morgen fra charter-paradis! Jeg våknet opp til verdens største smil, og det tilhører selvfølgelig Kristina. Hun var redd for at vi ikke skulle rekke å trene, for klokken på dataen hennes var jo tross alt 9.45. Men vi fant ut at her er klokken bare 8.45, så da fikk jeg servert kaffe i morgenkåpen, og nå sitter jeg her og myser utover havet mens jeg våkner.

Vi skal faktisk trene nå, før vi går til frokosten. Gruer meg så jævlig, Kristina er et treningsbeist, og hun sier at vi skal forbrenne 900 kalorier. Jeg har ikke forbrent 900 kalorier tilsammen den siste måneden. Wish me luck?

I går kveld tok vi taxi ut til Meloneras, som er den fineste plassen på hele øya. Vel, deler førsteplass med Mogan, men Mogan er mer romantisk og gammeldags. Meloneras er fresht og nytt. Vi skulle egentlig spise sushi, men da restauranten var stengt, endte vi opp på pappas favorittrestaurant i stedet. Grand Italia! Tror vi skravlet mer enn vi spiste, det tar litt tid å vende seg til disse gigantiske porsjonene med pizza og pasta. Men kjenner jeg meg selv rett, så går de ned på høykant etter et par dager.

Nei, nå skal jeg ikke snakke meg bort. Kristina sitter ved siden av meg i joggesko og tripper!

15 kommentarer

 1. tror dere bor på ca samme sted som jeg har vært noen ganger! Hvis dere skal trene burde dere virkelig prøve å gå opp til korset som dere ser på toppen av et lite «fjell». Vet ikke om dere ser dere fra der dere bor, men man ser det hvertfall fra anfi-stranden. Anbefales! Syra kommer kjapt, men veldig effektivt trening! Når man er på toppen er det også en helt fantastisk utsikt over der dere bor, og særlig over anfiområdet 🙂

 2. Du er nydelig, Ida!

 3. Skriver under på kommentaren over! Det er en utrolig fin tur, og hvis dere føler dere ekstra spreke kan dere fortsette på stien i stedet for å gå rett ned igjen. Da blir det en god joggetur bortover, og så en lang joggetur nedover. Kjempefin tur! 🙂

  Håper dere koser dere masse, det fortjener dere! <3

 4. Du ser utrolig bra ut om dagen, have fun 🙂

 5. Johanne

  Wow, så utrolig fin topp! Hvor er den fra?

  Haha, lykke til med treningen Ida – føler med deg!

 6. Kos deg kjempemye på ferie! Det ser deilig ut!

 7. Ida Wulff

  Johanne: Tusen takk, den er fra Zara! 🙂

 8. Margrethe Jakosben

  Lite sjalu på dere to nå altså .. Hvor er de fine skoene dine fra? 🙂

  Nyyyt velfortjent ferie etter endt skoleår!

 9. Selvflgelig har du forbrent langt mer enn 900 kalorier den siste mnd! Fin topp btw, fra Zara antar jeg 🙂 Kos deg videre i GC

 10. akkurat slik topp jeg har sett etter! finner den ikke på zara sin nettside, er det lenge siden du har kjøpt det 🙂 ?

 11. Hvor er skjørtet fra??:)

 12. Ida Wulff

  Anonym: nei, kjøpte den i Oslo 14. mai tror jeg 🙂

 13. Ida Wulff

  Margrethe Jakosben: de kjøpte jeg på Aldo i Roma, men de har dem garantert i Norge også! 🙂

 14. Den pastaen din ser så jeeeeevlig fristende ut!! NAM! og du er helt nydelig:)

 15. Dere to burde begynne å blogge sammen! Like morsomme begge to;) 😀

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.