JEG ER ALT FOR GLAD

Jeg er ferdig med å ta opp fag, studiekompetansen er i boks!  Og jeg har ikke bare bestått, jeg har fått så gode karakterer som det går an å få. Er veldig stolt av meg selv, selv om det bare var to fag, så var det i utgangspunktet ganske usannsynlig at jeg noen gang kom til å gidde/orke å gjøre det. Men nå er det gjort, og det gikk jo faktisk ganske raskt. Det var smertefullt i starten, da jeg flyttet hjem, sluttet å snuse, la på meg 7 kilo og nesten aldri så vennene mine – men, det gikk! Haha.

Tror ikke det går an å bli mer glad enn jeg er nå! Som om alle bekymringer har tatt løpefart og lettet fra skuldrene mine. Hadde jo matteeksamen i går, som var siste skolegreie, og jeg er ganske sikker på at det gikk bra. Hadde det ikke vært for en sykt bråkete eksamensvakt som ga meg litt konsentrasjonsvansker, hadde det gått strålende. Haha, hva skjer med å bråke som pokker når man er eksamensvakt? Angrer på at jeg ikke reiste meg opp og brølte hold kjeft, men da hadde jeg sikkert blitt vist ut av rommet.

Vel vel, nå er det over. Og i tillegg pakker jeg kofferten min, for i natt reiser jeg til Gran Canaria for å nyte livet litt ekstra. Skal snart ned på brygga og spise med mor og far, så nå gjelder det å få kastet dette white partyet av et klesskap ned i Svarten. Svarten er navnet på kofferten min.

Overse den rotehylla der, den hører egentlig til ute på terrassen…

Pakke pakke pakke, vi blogges!

60 kommentarer

 1. Nydelige deg! Hvor er jakken din fra?

 2. Så flink du har vært! Gratulerer, og goooood tur til varmere strøk 🙂

 3. Ida, dette var jo utrolig bra – sitter her i stua og har lest høyt for de andre og alle gratulerer!

 4. Henriette

  Herregud du er så pen!

  Hadde matteeksamen selv på mandag, håper bare på å bestå! haha…

 5. Jannicke

  Hei Ida 🙂

  Hvor har du kjøpt dongrijakka? så fin!!

  Kos dg på velfortjent ferie og god tur!!

 6. Ida Wulff

  Jannicke: den er gammel og kjøpt i NY dessverre 🙁

 7. Ida Wulff

  Georg: så hyggelig, tusen takk!

 8. Ida Wulff

  aline: aner dessverre ikke, kjøpt i New York for lenge siden 🙁

 9. Gratulerer!

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.