MUSIKKTIPS OG SCHIZOFREN PLAYLIST

 Denne ukens musikktips inneholder overraskende nok en annen blogger. Hørte Sophie sin Lionheart tidligere i dag, og likte den utrolig godt. Helt perfekt å synge til i dusjen, da høres ikke de høye tonene så ille ut, hahaha. Hva syns dere om sangen?

Får mange spørsmål om å legge ut mer musikk, men jeg føler at det fyller så mye hvis jeg skal gjøre det hele tiden. Dere kan jo få Spotify-listen min. Som dere sikkert husker har jeg laget mange lister tidligere, men i 2014 har jeg vært så lat og bare laget meg én liste. Det er derfor den er litt schizofren også, for den brukes både til hverdags, fest, trening, avslapping, matlaging, dusjing… Ja, dere skjønner greia.

HER er listen i hvertfall, jeg oppdaterer den hele tiden 🙂 

Nå skal jeg legge meg, eksamen starter allerede 8.30. Jeg fungerer bedre om kvelden enn om morgenen, så dere kan jo tenke dere hva jeg føler om det. Nattinatt!

25 kommentarer

 1. Angelica Martinsen

  Synes faktisk sangen var ålreit, jeg; veldig feel-good.

  Masse, masse lykke til med eksamen, fine Ida, du nailer det. Krysser fingrene for deg 🙂

 2. Ida Wulff

  Angelica: tuuusen takk <3

 3. Masse lykke til med eksamen Ida! Heier på deg 😀

 4. Lykke lykke til! Det går så fint 😀

  Fungerer også (normalt) best på kvelden, så jeg får forsette lesingen til min egen eksamen..bah :p Gleder meg SÅ til ferie på onsdag!!

 5. Ida Wulff

  Linda: wohooo ferie!! 😀 lykke til med eksamen!!

 6. Therese

  LYKKE TIL!! Du klarer det sikkert med glans 🙂

 7. Jeg har også bare en spilleliste til alt. Liker det egentlig bedre på en måte, i tillegg så er jeg typen som setter de nyeste sangene på repeat hver dag

 8. Jeg liker sangen til Sophie Elise! Veldig sommer-sang 🙂

 9. Syns faktisk Sophie sin låt er helt grusom. Not my cup of tea at all! Føles som jeg allerede har hørt den 12345352 ganger før, altså skikkelig mainstream og dørgende kjedelig.

 10. Ingrid Nordli

  Takk! Var akkurat det jeg trengte nå, ny musikkinspirasjon 🙂

  Håper eksamen har gått bra!

 11. supermarie

  LYKKE TIL! 😀

  Sophie-Elise, ass, slutter aldri å imponere!

 12. Hvordan gikk eksamen? Jeg syns den var enkel faltisk! Men det er nok bare flaks:) nyt dagen! Så deillig å være ferdig 👌

 13. Aina Catrine

  Lykke til Ida. Dette klarer du!

 14. Johanna

  Første gang i mitt liv har jeg blitt litt provosert av bloggen din. Mulig jeg som psykologstudent fyrer på grunn av den generelle bruken av psykiatriske diagnoser i en så enkel sammenheng… Jeg antar at det bunner i en misforståelse av hva som faktisk ligger i ordet schizofren. Schizofreni er en psykiatrisk lidelse som kjennetegnes av psykotiske symptomer som hallusinasjoner og vrangforestillinger og mangel av normale responser. Lidelsen handler altså ikke om at en har flere splittede personligheter. Dette er en ganske vanlig misforståelse.

  Har ikke tenkt til å være en sånn kjip hater-blogg-leser, gjetter som sagt at det bruken av ordet handler om en misforståelse av termen, men tenkte gi deg en liten vekker om at det er mange mennesker som sliter med psykiske problemer, blant annet schizofreni. Misbruk av lidelsestermer for å beskrive litt hverdagslige ting som en spilleliste, har i et litt medmenneskelig perspektiv ikke så mye for seg.

  Hilsen kjip psykologstudent

 15. Marianne

  Jeg elsker starten, men så syns jeg det blir for mye autotune.. Tror det kan bli vanskelig for henne å synge denne sangen live når det kommer til de lyse tonene. Men jeg digger jenta 🙂

 16. TonjeChristina

  Likte den sangen veldig godt jeg også, dusjen er en super plass og synge, slår aldri feil :p haha… Håper det gikk bra på eksamen! :)Ha en fin kveld videre!

 17. Vet du om steder i Tønsberg/nøtterøy som tilbyr manikyr/pedikyr? Trenger tips 😊

 18. Jeg elsker å lese bloggen din! Du er den eneste jeg følger som jeg føler faktisk skriver om livet slik det er. Du tar opp fag og har eksamen og derav faktisk ikke tid til å bruke hele livet ditt på blogging, men du skriver helt fantastisk morsomt når du blogger. Det er godt å se at du faktisk har et annet viktig liv ved siden av bloggingen, annet enn kun blogge boblen som jeg føler mange andre er i!

  Stå på og lykke til på eksamen! Dette går bra, jeg krysser fingrene! Har selv en eksmen på onsdag. Men satser på at en bare får gjøre sitt beste og det er godt nok! 🙂

 19. Camilla

  Elsker den jeg også! Håper eksamen gikk bra 🙂

 20. Ida Wulff

  Silje: nei, beklager, kjenner kun til i Oslo 🙁

 21. Ida Wulff

  Maia: det gikk bra!! 😀

 22. Linn Therese

  Har lest bloggen din i det siste året , og jeg bare elsker den, og deg ! du er den vakreste jeg vet om ! du er absolutt forbildet mitt !

 23. Ida Wulff

  Linn Therese: så utrolig hyggelig å høre! Tusen takk 🙂

 24. Linn Therese, seriøst??? HVOR mange bloggere har du lagt ut denne kommentaren hos nå? Igjen og igjen og igjen og igjen. Hva prøver du å oppnå egentlig?

  Anyways, fin spilleliste Ida!

  Og grattis med studiekompetanse 😀

 25. Schizofren? Virkelig? Som psykologistudent føler jeg et visst ansvar om å si fra når slike begrep brukes feil :p Schizofreni har ingenting med splittet personlighet å gjøre..

  Men fin blogg!

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.