HELLIG FREDAG

Det er FREDAG! For de som ikke har innsett det enda. Fredager er en liten smule hellig for meg, jeg pleier egentlig alltid å holde dem av til hjemmekos hos mor og far. Men siden huset deres er tomt for møbler, skal jeg heller ha fredagskos med Maria hjemme hos meg selv. Husker en god del fredager fra da vi bodde sammen, vi trente så kroppen nesten falt fra hverandre på Elixia, handlet taco på veien hjem og rakk ikke engang å dusje før vi måtte spise taco og se på TV. Haha. Så taco it is!

Siden fredager er hellig, har jeg vist fingeren til skolebøkene i dag. Har vasket hele leiligheten, ligget på terrassen og drukket iste, og hørt på musikk og lest blader. Akkurat sånn en fredag skal være, selv om det er to dager til eksamen.

Mamma var nettopp innom meg etter jobb. Haha, stakkars. Kan du ikke ta noen bilder av meg til bloggen, hvor jeg bare sitter her og liksom koser meg på en helt vanlig fredag.

Lekkert! Nå gleder jeg meg til å få M på besøk, håper alle får en fin fredagskveld ♥

18 kommentarer

 1. Karoline

  Fredager ER hellige! 😀

 2. Herregud Ida, du er fantastisk vakker! Alt ved deg er bare helt smashing.

 3. Hahaha, dør av det nederste bildet!

 4. Haha 🙂 Alltid like kleint å be noen om å ta bloggbilder. En vet jo hvordan en vil ha det, men det er jo bare kleint å bli fotografert på den måten. Uansett; Kos deg supermasse i kveld, go nyt fredagen 🙂

 5. Du er så utrolig nydelig! Elsker bloggen din. Gleder meg alltid til det kommer nye innlegg❤️

 6. foxy mama, jk

  heii digger deg ida men jeg har et litt usaklig spørsmål, hvor gammel må man være for å ta restylane? mange sier 18 og noen sier 16 så blir litt usikker. Jeg er nemlig 16 og sliter med veldiig småå lepper og det er absolutt noe jeg trenger..

  kan du bare svare her i kommentarfeltet ellernoe?

 7. Ida Wulff

  foxy mama, jk: du må nok være 18 🙂

 8. Ida Wulff

  Anonym: det var hyggelig å høre, tusen takk <3

 9. Ida Wulff

  Rikke: så søtt <3

 10. Hvor er genseren kjøpt? Du ser helt nydelig ut for tiden, gløder av deg!

 11. Ida Wulff

  Mona: tuusen takk <3 den er fra second female!

 12. Veronika

  God helg og lykke til på eksamen 😀

  Har selv matteeksamen på mandag så hele helgen min går til matteboka. Godt det ikke er lenge til ferie 😀

 13. Ida Wulff

  Veronika: lykke til du også!! 🙂

 14. Du er så utrolig vakker, Ida! 🙂

 15. Ida Wulff

  Yvonne: så hyggelig at du syns det, tusen takk!

 16. hvilken neglelakk har du på deg her :D? nydelig du er

 17. Hvor er den flotte lampen du har i vinduskarmen fra? 🙂

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.