DE TRE GENERASJONAN

Jeg føler meg så heldig som har en mamma og en mormor som jeg elsker å henge med. Hadde valgt å henge med dem over jevnaldrende venninner any day ♥

I kveld dro vi først ut for å spise. Hadde egentlig gledet meg til å sjekke ut Kolonihagen som har åpnet i Tønsberg, men de stengte kjøkkenet sitt allerede klokken 16. Så da bar det ned på brygga, hvor jeg smakte noe av det ekleste jeg noen gang har smakt. Pulled pork på Conradis. Aldri spis det der. De har god mat ellers, men det smakte virkelig dårlig. Bare et lite , haha 🙂

Etterpå ruslet vi litt rundt i byen, og så dro vi på kino for å se Gjenforeningen. En tankevekkende film om mobbing, anbefaler alle å se den. Litt bilder fra den fine kvelden: 

Se på de to, da! ♥

Nå skal jeg legge meg med et par episoder av Scandal. Skal tidlig opp i morgen for å gjøre det beste jeg vet, er det noen som kan gjette. Blæh. Tenke positivt, snart slenger jeg ræva på et fly og stikker til et sted hvor alt er rødt (turister), hvitt (turister) og blått (havet).

14 kommentarer

 1. du skal sikkert trene 😀

 2. Så fin mor og mormor du har! Og så like. Gode gener ser jeg 😀 Ser ut som en koselig kveld. Du får tenke på det mens du koser deg med matten i morgen 🙂 Selv leser jeg også til eksamen *so little time so much to doooo * 🙁

  Natta!

 3. Scandal <3 I’m addicted! Enjoy, og god natt 🙂

 4. Lovely pictures!

 5. Ida Wulff

  Linda: lykke til på eksamen din! 🙂

 6. theresekristina

  Så herlig! Lykke til med eksamenen din 🙂

 7. Karina gregersen

  Så koselig å lese. Jeg har det akkurat likedan. Pluss at vi har en familiebedrift hvor vi tre jobber sammen hver dag;) gøy gøy

 8. Ida Wulff

  Karina gregersen: såå koselig! 🙂

 9. Litt random, men herregud så bra du ser ut for tiden 😀

  Hvor mye veier du nå/sist du veide deg? En skikkelig motivasjon, og viktigst SUNN 🙂

 10. Kristin

  Du er veldig heldig som har den familien du har, Ida! Skulle gitt alt for å ha besteforeldre, savner dem hver dag! Ingen forstod meg bedre enn mormor.. <3

 11. Hvor er antrekket ditt fra?:))

 12. Dette var godt å lese : Har det på helt samme måte – bestemor og mamma – over venninner, anytime! <3

 13. Ida Wulff

  Anni: skjørt fra zara, genser fra second female 🙂

 14. Fromfat2phat

  Så utrolig koselig:D Jeg er så enig med deg; hadde valgt å være med mamma fremfor enhver♥ Mormor også hvis hun bodde i samme by:) And may I say; good genes, girl!

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.