BEACH CLUB DAY

I dag våknet luksusdyret i meg, så jeg har tilbragt dagen på en beach club. Noen ganger passer det bare utmerket å slippe sand, og å kunne trykke på en ringeklokke når jeg har lyst på mat og drikke. Amadores har skikkelig god mat, saltvannsbasseng og gode senger – anbefales ♥

Nå begynner reisen hjem til Norge å nærme seg, og jeg har nesten lyst til å gråte. Har det så deilig her, og hjemme er det bare kjipe ting som venter. Kjipe ting aka skole og trening. Jeg trenger å få tilbake treningsmotivasjonen! Håper den kommer snikende…

I kveld skal vi ut og spise på en restaurant som har fantastisk biff og utsikt. Vi har bestilt bord slik at vi får med oss solnedgangen, gleder meg!

7 kommentarer

 1. Cathrine Lyster

  Hørtes deilig ut! Ser virkelig frem til ferie når jeg ser bildene dine:)

 2. Anne Berit

  Må du betale for å tilbringe dagen på beach club, lurer på hva det koster!

  Om du må bestille plass på forhånd?

 3. Ida Wulff

  Anne Berit: det koster penger for de forskjellige sengene 🙂 Tror en vanlig solseng koster 25 euro for en dag, en stor rund seng koster 30 euro for en dag osv. Det har aldri vært nødvendig å booke når jeg har vært der, men kanskje man må det i høysesong 🙂

 4. Anne Berit

  Supert, takk for svar! Skal teste ut dette neste gang vi er der nede. Bruker å campere på Ving hotellet i Playa del Cura og stranden der er ikke mye å skryte av.

 5. Ida Wulff

  Anne Berit: nei, den er ikke så lekker 🙂 Men den SKAL bli det! Det gleder jeg meg til, for da blir det kort vei fra leiligheten og ned til stranda! Kos deg med beach club neste gang 🙂

 6. Hvilken restaurant var dere på Ida? 🙂

 7. Ida Wulff

  Siv: Palm Garden i Patalavaca 🙂

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.