HATT OG BIKINI

Åh, fantastisk… I går kveld ble jeg skikkelig dårlig, og i natt har jeg ligget med bøtte ved siden av sengen og spydd som den gangen jeg rullet med russebuss for første og siste gang. I tillegg våknet jeg opp med rødt utslett i hele ansiktet i dag, og etter å ha lekt doktor på Google, kom jeg fram til at det er sånne prikker man kan få av å brekke seg få mye.

Nå er det heldigvis mange timer siden jeg har kastet opp, så jeg krysser fingrene for at jeg ikke er dårlig på flyturen i morgen. Sykt digg hvis jeg skal sitte på et fly i 6 timer og være dårlig. Kanskje verre for sidemannen? Nei, nå må jeg bare krysse fingrene og tenke positivt. Jeg mistenker nemlig at jeg bare har spist meg syk, at jeg ikke er syk syk.

Det beste med å være slapp og dårlig er jo hvor fort ting går. Eller ikke…. Å fylle opp kofferten har seriøst tatt hele dagen. men nå begynner den å bli ganske full, og Bella er til og med levert på kattehotell.

Hatter, bikinier og strandkjoler er livet mitt de neste dagene, hipp hurra i himmelen ♥

14 kommentarer

 1. Så heldig du er! Har nettopp vært i London, men det var ikke akkurat sommer der! Utrolig fin blogg, ha en fin kveld videre! hadde satt kjempestor pris på om du kunne tatt en liten tur innom min blogg også, har en spørsmålsrunde på gang, og har ikke fått mange spørsmål 😀 Tusen takk på forhånd!

 2. God bedring Ida! Håper du får en fin ferie! Lykke til 🙂

 3. æsj 🙁 god bedring og god tur!!

 4. Hvor er strandkjolen fra? 🙂

 5. Marianne

  Hei, teit spørsmål oss katteelskere imellom. Hvilket kattehotell bruker Bella? Spragle skal på hotell i 11 dager i Juni og han fortjener det beste og tryggeste stedet:) Marianne

 6. hvor er den nærmeste kjolen fra ?maxikjolen med rosa og grønt i ? og det hvite maxiskjørtet ? fiiint:D håper du ble bedre, og goood tur:D:D

 7. Ida Wulff

  marthe: tror den du mener er fra accessorize 🙂 Har ikke noe hvitt maxiskjørt, men det med folder er lyserosa og fra Zara. Takk takk!

 8. Ida Wulff

  Marianne: har sendt deg mail! 🙂

 9. Ida Wulff

  Helene: den rosa og grønne er kjøpt på accessorize 🙂

 10. Anneline

  Hei!! Hvor har du kjøpt den lyse hatten med sort bånd? Sååå fin

 11. Ida Wulff

  Anneline: hei! 🙂 den er fra bik bok, kjøpt nå nettopp

 12. Hvor er kjolen med zigzag mønster, nr 2 av de som henger over noe..

 13. Ida Wulff

  aline: nelly 🙂

 14. theresekristina

  Kor er sandalane frå? 🙂

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.