SOVEROMMET MITT

Å vise fram leiligheten har gått tregt for seg. Har jeg i det hele tatt vist dere noe mer enn stuen? Jeg som lovet å vise dere alt så snart jeg var innflyttet! Dårlig av meg. I dag har jeg knipset noen bilder av soverommet mitt, så dere blant annet kan få se sengegavlen i action. Åh, den elskede sengegavlen ♥

Selv etter å ha blogget i en god del år, føles det rart å skulle vise fram soverommet sitt, haha. Men her er det i hvertfall, mitt elskede soverom. Gadd ikke å stryke sengetøyet for dere 🙂 

Jeg har ikke linker til alt, men sminkebordet er fra IKEA (her), speilet er fra HAY (her //ADLINK), stol fra Eames (her), sengetøy fra Missoni (her), sengeteppe fra Lama, sminkeoppbevaring fra Cosmetic Organizer (her).

Husker dere jeg fortalte om snille Lene Bergstrøm som ga meg sengegavlen? Hun har sin egen blogg, og der har hun nå en konkurranse gående hvor hun DELER UT EN SENGEGAVL!! For å være med i konkurransen må man like Facebook-siden hennes HER, og hun trekker en vinner når hun har fått 2000 likes. Jeg hadde gitt henne en million likes om jeg kunne, for jeg elsker sengegavlen min høyt som himmelen.

Dere kan lese mer om konkurransen på Lene sin blogg her.

Håper virkelig en av dere vinner konkurransen. Og hvis dere vil kjøpe en sengegavl, så er det bare å kontakte Lene for farger, pris og så videre. Hennes sengegavler er rimeligere enn andre jeg har sett, f.eks på Slettvoll. Men minst like fine!

Hva syns dere om soverommet, forresten? Håper alle har en fin kveld!

16 kommentarer

 1. Kjempesøtt soverom! Liker at det er så enkelt og stilrent 🙂

 2. Ulf Wullf

  Flott soverom, kjekt å se at det ikke er noe L O V E bokstaver i nærheten;)

 3. Er du søster med Mia Wulff, eller i slekt?

 4. Toyni (:

  åh, for en fin stil du har på rommet 😀 så åpent, ryddig og lyst 😀

 5. Charlotte Tunes

  Det var utrolig fint!! Du er flink 😀 Og ikke minst veldig flott! <3

 6. Ida Wulff

  Astri: nei 🙂 tror ikke vi er i slekt!

 7. Fint soverom, veldig gjennomført 🙂 Men jeg må spørre.. What’s in the krukke? Hehe

 8. Ida Wulff

  Gro: hmm, kan det være Voluspa-lyset du sikter til? 🙂

 9. Silje Olavesen

  Hvor er acryl sminke oppevarings boksene dine fra?

 10. Ida Wulff

  Silje Olavesen: har skrevet det og linket i innlegget hvis du leser…

 11. Silje Olavesen

  Beklager

 12. Hja! Det må det være. Takk 🙂

 13. Karinas blogg om nätdejting

  Åå du är alltid så bra att ta foton! 🙂 därför ja älskar din blogg så mycket! 🙂

 14. Åå for et koselig rom du har 🙂

 15. Går gavlen ned i gulvet? 🙂

 16. Ida Wulff

  Anonym: nei, den må henges opp 🙂

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.