DREAM DREAM DREAM…

//I samarbeid med Diplom-Is

… Whenever I want you, all I have to do is dream. Diplom-Is har lansert to nye friske smaker i yoghurtis-serien «Dream».  Jeg har testet begge to og mere til, og må si at jeg er helt frelst.

De to nye smakene er Gresk yoghurtis med sitron og Yoghurtis med blåbær og sjokoladebiter. I tillegg har jeg fått gleden av å smake Belgisk sjokolade og Cookie dough og sjokoladebiter også. Når jeg sier «smake» så mener jeg selvfølgelig at jeg har gjort litt mer enn å smake. Det er rett og slett for godt.

Diplom-Is er den første norske iskremprodusenten som lanserer helnorsk iskrem basert på norske råvarer. Den norske varianten av gresk yoghurtis er smakstilsatt med sitron, og den er utrolig deilig og frisk. Ser for meg at denne blir en slager i sommer, og jeg er heller ikke fremmed for å bruke en scoop av den i smoothie. Gresk yoghurt er jo blitt en internasjonal trend, og for meg har det vært ganske fremmed fram til nå. Men det er ingen tvil om at yoghurtis er mykere i konsistensen enn annen is, det føles rett og slett som luksus å spise den ♥

Dere kan jo gjette hva jeg har gjort i kveld… Jeg bestemte meg for at jeg fortjente litt ordentlig me-time, så da var det bare å drasse dyne inn i sofaen, finne fram en spennende serie og en hær med neglelakk, lage mindre usunne pannekaker – og sist men ikke minst: åpne skattekammeret med yoghurtis!

Jeg tror jeg har funnet den perfekte oppskriften på me-time. Dream-Is + en spennende TV-serie + bare meg. Det blir ikke lenge til neste gang.

Yoghurtisen med Cookie Dough og sjokobiter er forresten latterlig god. Det som skiller disse isene fra andre som liksom har sjokoladebiter, er at i disse trenger man ikke lete etter godsakene. De er gavmilde på både kakedeig, sjokoladebiter, sitronsmak og blåbærsmak. Mums mums. Hvis det er ønskelig kan jeg forresten legge ut en oppskrift på pannekakene ved en senere anledning, det er tross alt ikke noe som er bedre til is enn pannekaker ♥

Har noen av dere smakt Dream Yoghurtis? Er dere like imponert som meg? Hvis dere vil lese mer om yoghurtis og andre godsaker, kan dere besøke hjemmesiden til Diplom-Is her.

Nå fortsetter TV-tittingen for min del, håper alle har en fin kveld 🙂

21 kommentarer

 1. Er det halvparten så godt som Youghurtland her i USA, så tipper jeg det blir en sommerfavoritt når jeg kommer hjem igjen!

 2. theresekristina

  Har smakt fleire av Dream isane, men gleda meg veldig til å smake den med sitron!

 3. <3Sitronis<3

 4. Kamilla Haaland

  Hørtes deilig ut! Kos deg med fortsettelsen, du 🙂 Hihi. Isen hørtes knallgod ut 🙂

 5. Camilla

  Digger sengetøyet ditt 🙂

 6. Jeg har faktisk sommerjobb på diplom-is for andre sommeren på rad i år! Veldig synd jeg ikke eter laktose, men sikkert like greit med tanke på SK14. Hehe, neida 🙂

 7. Hvor er sengesette fra?:D omg, du må vise leiligheten din med detaljer snart!!! 😉

 8. Ida Wulff

  Ida: det er fra Missoni Home 🙂 lover å vise mer snart!

 9. Kathrine

  Hvor kjøpte du sengetøyet? evt hvor finner vi missoni home ?

  Elsket sengetøyet <3

 10. OMG! Du har Missoni sengesettet som står øverst på min interiør ønskeliste, men gud for en pris..ca 4000 kr for ett sett er jo vanvittig!! Har selv bestilt bare putetrekkene som er dyre nok i seg selv. Hvor har du kjøpt ditt? 😉

  http://www.bryllupstid.no

 11. Ida Wulff

  Aline: det stod øverst på min også, så måtte bare 🙂 og det koster jo ikke fullstendig 4000! Kjøpte mitt på Milla Boutique på Oslo House 🙂

 12. Ida Wulff

  Kathrine: kjøpte det på Milla Boutique på Oslo House 🙂 de har nettbutikk også, millaboutique.no

 13. Silje Møller Schiefloe

  De to sistnevnte smakene hørtes VELDIG gode ut! Har cookie dough kommet i butikk enda? 🙂

 14. Ida Wulff

  Silje Møller: ja, jeg kjøpte den på ICA hvertfall, men fant den ikke på Meny 🙂

 15. Silje Møller Schiefloe

  Ja okei, tusen takk! 🙂

 16. Gavmilde på cookie dough er de iallefall ikke, synes isen var en stor skuffelse. Jeg er jo vandt til Ben & Jerrys cookie dough, og DER er de gavmilde. Jeg hadde såklart ønsket meg mer der også, hehe! 😉

  Leste en test av de isene for noen dager siden, de som gjennomførte testen var heller ikke fornøyde med deigbitene, eller mangelen på dem…

 17. Ida Wulff

  Marthe: jeg har bare spist Ben & Jerrys en gang, og ble kjempekvalm fordi det var for mye av det gode. Men det er vel en smakssak, jeg syns mengden i disse er perfekt 🙂 nok i massevis!

 18. Nå fikk jeg ufattelig lyst på is 😮

 19. Ooh, nam nam! Sitronis høres godt ut 🙂 Jeg ønsker meg nærbilder av isen, men så er jeg i overkant opptatt av «hvordan ting ser ut inni» da :p Får løpe på butikken slik at jeg får studert den nærmere 🙂

 20. De er veldig gode, men det er ikke mange prosent med yoghurt 😉

 21. Dream isene er FARLIG gode!! Prøvde sitron isen i helgen som var..Skikkelig frisk og himmelsk på smak!

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.