MOBILBLOGG: THE JOKER PÅ TIMESEKSPRESSEN

Noen dager er jeg helt ubrukelig. I dag er en av de dagene. Før jeg la meg i går kveld, smurte jeg på meg en overdose av en nattmaske som gjør ansiktet helt stivt. Da jeg våknet i dag og skulle ta en Snapchat-selfie for å sende til en haug av mennesker som egentlig ikke bryr seg om at jeg nettopp har våknet, sprakk halve fjeset mitt da jeg prøvde å smile. Eller, det vil si: munnvikene mine sprakk, og nå ser jeg ut som en krysning av en herpesrammet blondine som har vært på Ayia Napa og klina, og The Joker i Batman. Dessuten hadde jeg PT-time, så nå går jeg som hun slemme i Emil i Lønneberget i tillegg.Det hele toppet seg da jeg skulle gå bort til jernbanestasjonen for å ta bussen til Oslo. Jeg skulle til å kjøpe billett, da jeg ved en tilfeldighet la merke til at jeg hadde på meg tøfler. Jeg trodde nesten ikke at det var sant. Men til mitt forsvar, så kjennes Uggs-tøflene veldig ut som vanlig sko. Heldigvis var jeg tidlig ute, så jeg rakk å dra hjem og skifte. Så nå sitter jeg altså på Timesekspressen inn til Oslo, og tør nesten ikke åpne yoghurten min en gang. Kan banne på at den havner i håret til hun som sitter helt bakerst i bussen. At det går an å ha så klumsete dager. En av mine beste venninner som bor i London er hjemme på besøk i Oslo. Så da må jeg selvfølgelig inn og kose meg med henne i noen timer. Håper alle koser seg i sola! 🙂

16 kommentarer

 1. SANNE SKAR

  Haha, så søt du er! Kos deg med venninnen din! 🙂

 2. Haha, fantastisk skrevet! Håper resten av dagen din blir fin 🙂

 3. Charlotte

  Er det chanel solpudder eller vanlig hvitt pudder? Hvis det er solpudder, hvor har du kjøpt det? Har lett land og strand etter det! Håper du har en fin dag videre:)

 4. Camilla

  Håper du har en fin lørdag!! 🙂

 5. hahaha, har faktisk flere ganger holdt på å gå ut med tøfler selv, men heldigvis alltid oppdaget det i siste liten 😛

  http://www.julesanddreams.com

 6. Ida Wulff

  Charlotte: det er en bronzer, men det er kjøpt i Danmark dessverre 🙂

 7. Hyggelig at du tok deg en tur innom sjappa i dag når du først var i hovedstaden 😉

  Ps: Ganni kåpen kledde du forresten veldig godt!

  Hilsen Milla

 8. Ida Wulff

  Maria: åå, takk for det! 🙂 nå gleder jeg meg til å sove i deilig Missoni-seng. Ha en fin lørdagskveld!

 9. hahahahaha IDA I LOOOOOVE YOU <3<3<3<3

 10. Hahahahah herligheten du har klart det igjen. «Jeg skulle til å kjøpe billett, da jeg ved en tilfeldighet la merke til at jeg hadde på meg tøfler. Jeg trodde nesten ikke at det var sant.» Det er såååå flaut når man oppdager at man har luffet rundt i tøflene i byen :S 🙁 Har vært på butikken et par ganger med pysjamas og tøfler (med vinterjakke på selvfølgelig). Men alikevel klarer jeg også å glemme tøflene av og til!!!! 🙁

 11. Hahaha ler meg alltid ihjel av postene dine!!

  Forresten: hvilket redigeringsprogram brukte du på bildet? 🙂

 12. Ida Wulff

  Emilie: Hei! 🙂 Appen A Beautiful Mess!

 13. Camilla

  Hvilken nattmaske hadde du på?:)

 14. Inneholder ikke dette reklame?

 15. Ida Wulff

  judy: overhodet ikke

 16. Ida Wulff

  Camilla: den grønne fra Ole Henriksen, husker ikke hva den heter mer i farten 🙂

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.