KONKURRANSE: VINN SPA MED VENUS

//I samarbeid med Venus Gilette

God kveld! ♥

I samarbeid med Gilette Venus får jeg lov til å ha en konkurranse for kun mine lesere, hvor dere kan vinne spa, hotellopphold i Oslo og produkter fra Venus. Så nå er det bare å lese nøye og delta så fort som mulig!

Nå lanserer nemlig Gilette Venus sammen med Olay en barberhøvel som skal gjøre skjønnhetsrutinen enklere og raskere. Her er deres beste hudpleietips:

«Det er viktig å exfoliere huden med jevne mellomrom, men det er lett å glemme – spesielt under vintermånedene. Det er til og med mange som ikke vet at barbering fungerer som en mild exfoliering. Å barbere seg en gang i uken med en utviklet høvel med gelèremser som mykgjør huden etterpå, er en enkel og effektiv måte å ta vare på huden sin på. Nye Venus Olay Sugarberry fjerner døde hudceller skånsomt, barberer tettere og etterlater huden glatt, skinnende og med nydelig duft»

KONKURRANSE

Nå ønsker Venus å høre dine beste skjønnhetstips, og dem må du dele for å være med i konkurransen. Skriv inn dine 3 beste skjønnhetstips og grunnen til at du fortjener å vinne i kommentarfeltet under dette innlegget, så vil jeg i samarbeid med Venus trekke ut de bidragene vi liker best. Skjønnhetstipset ditt selvfølgelig ikke ha noe med barbering å gjøre. Kanskje du har tips til en hjemmelaget skrubb som får huden til å gløde? Eller et triks for å få neglelakken til å sitte lengst mulig? Det kan være hva som helst 🙂

PREMIE

– Venus/Olay Sugarberry kit (jeg kan skrive under på at det dufter himmelsk)- Overnatting for to personer på Ladies Floor, Grand Hotell i Oslo- Badekåper og tøfler- Frisk frukt og L`occitane velværeprodukter– Hyggelig overraskelse fra hotellet ved ankomst- Frokostbuffèt på Grand Café- Inngang til Artesia Spa på toppen av Grand Hotel- Behandlingene Artesia Express Facial og Artesia Body Scrub– I tillegg får du 10% på alle andre behandlinger- Du får tilsendt et gavekort på premien, så kan du selv booke deg inn når det passer- Transport til og fra Grand Hotel dekkes ikke

Hvis ikke det er en deilig premie, så vet ikke jeg. Kjenner at en natt i hotellseng og et par spabehandlinger er akkurat det jeg kunne trengt nå. Men kan dessverre ikke delta selv, så det er en av dere heldige som vinner!

Lykke til, gleder meg masse til å lese skjønnhetstipsene deres. 

268 kommentarer

 1. Maja Iselin Eklund

  Mine hudtips:

  – Jeg elsker ansiktsmaske! Jeg bruker det minst en gang i uken. Det er alltid deilig å kjenne hvor ren, og pen huden kjennes etter man har tatt av masken også!

  – Ganske enkelt: Fjerne sminke før man legger seg. Hvor mange ganger har vi ikke våknet opp med sminke fra gårsdagen eller sovnet med sminke? Jeg tipper de fleste har opplevd det. Man kan ha fått urenheter over natten. Så jeg prøver å huske på å alltid fjerne sminken før jeg legger meg!

  – Drikke vann! Det er ikke alle som fks husker eller vil spise sunt i hverdagen! Så derfor tenker jeg at vann er et bra alternativ. Et glass om dagen. Jeg har fks alltid et vann glass på nattbordet før jeg legger meg.

  Jeg har veldig lyst til å vinne fordi det hadde vært et deilig avbrekk fra hverdagen!

 2. Karina Fermann

  1. Ha iskaldt vann i ansiktet og på halsen morgen og kveld.

  2. Ta vare på dine føtter, bland sammen en fet krem, med litt olje og aloevera og ha på en pose under sokker slik at dette får trekt godt inn. Vask og tørk. Virker best om du filer føtter først.

  3. Tren! Få iut avfalsstoffer gjennom sletting, føl deg frisk og rask og ikke minst fresh. -med god samvittighet!

  Ønsker å vinne denne premien for å få litt husmorferie til meg og min venninne. Vi er begge alenemødre i hektiske hverdager, så dette hadde gjort godt for kropp og sjel og lattermusklene i magen! Og siden en god latter forlenger livet, vil vi leve lenge på en slik opplevelse! ❤️

 3. 1. Litt body lotion i håret. Fjerner frizz og gir glans. Dessuten slipper du å kjøpe Moroccan Oil eller lignende.

  2. Kaldt vann på våt neglelakk – lakken tørker i en fei!

  3. Less is more – mye sminke er nesten aldri fint! Du kommer langt med rouge!

 4. Sarah A.S

  1. Clarisonic for an All-Over Versatile Cleanse: Er et apparat som renser huden seks ganger bedre enn det du klarer selv med hendene, merker stor forskjell på huden, både når det kommer til acne, tørrhet og glød. Man kan bruke de renseproduktene man selv ønsker og som passer sin hud, noe jeg liker veldig godt.

  2. Md Formulations – Facial Cleanser – All Skin Types: Er en gele jeg bruker morgen og kveld. Denne gjør at jeg føler at huden blir ren og myk. Siden jeg har vært plaget av acne i flere år, har jeg endelig funnet produktet som fjerner absolsutt alt. Den er mild og skånsom mot huden som gjør at man ikke blir rød eller lignende.

  3. OLE HENRIKSEN – Invigorating Night Gel: Er en fantastisk fruktsyregele som er skapt for å samarbeide med huden, inneholder et konsentrert alfa-hydroxy-syrekompleks som gir en friskere og mer strålende hud. Kremen er nærende og mineralholdige vitaminer og urter tilfører huden fukt som trenger dypt ned i huden og gir en glattere og finere struktur. Tar på denne hver kveld, denne er jeg veldig fornøyd med!

  I tillegg til dette er det viktig med sunn og næringsrik mat og drikke masse vann!

 5. Maria E. A

  1. Ta vare på huden din! Rens den hver morgen og kveld, og bruk en god fuktighetskrem. Dersom du har et begrenset budsjett er det viktigst å investere i en god krem, da denne skal sitte på hele dagen. Drikk masse vann, og husk å alltid bruke solfaktor når du er utendørs, selv når det er overskyet.

  2. Barber riktig! Sommeren og tiden for å spasere rundt med bare og nybarberte legger er rett rundt hjørnet. For fløyelsmyk hud og et perfekt barberingsresultat er det viktig å skrubbe huden godt i dusjen før barbering. Skrubben fjerner all død hud og det varme vannet mykgjør hårene og huden. Etter skrubb og dusj er det viktig å bruke rikelig av en god barberskum og en god barberhøvel (bytt barberblader ofte). Alltid barber med hårene, ikke mot de. Dette forebygger irritert hud, nupper og inngrodde hår. Smør inn den nybarberte huden i en god fuktighetskrem, og husk alltid solfaktor når du skal ut i sola.

  3. Husk å hver snill mot deg selv, du er alltid din hardeste kritiker, og vi jenter er altfor flinke til å mobbe oss selv. Om du føler at du har en dårlig dag, med poser under øynene, oppblåst mage, hår til alle kanter og feil klær, så er det storsett alltid kun du som legger merke til det. Alle bør bli flinkere til å gi seg selv komplimenter, spesielt på de dagene der alt føles feil. Selvtillit og smil er vakkert!

  Jeg fortjenter å vinne fordi jeg har tidenes hardeste eksamensperiode foran meg. Jeg studerer økonomi og administrasjon, og har fire høyskoleeksamener denne våren. I tillegg har jeg valgt å ta opp fire fag fra VGS som privatist, da jeg ønsker å bytte studier til jus på UiO til høsten. Jeg har altså åtte eksamener på en måned.

  I tillegg til dette skal jeg gifte meg 26.Juli, og det hadde vært helt fantastisk med et spaopphold mellom eksamener og bryllup (og jeg tror virkelig at jeg kommer til å trenge det). Jeg holder fingrene krysset!

 6. Nå er jo selvfølgelig de enkle og beste tipsene allerede skrevet, haha. Trege meg. Men, det aller viktigste skjønnhetstipset jeg vet om er å smile. Smile masse. Hvem kan vel motstå en jente med et herlig smil? Prøv også å finne de små gledene i hverdagen, og trekk det positive ut av hva du opplever. Det gjør så mye for både kropp og sinn, og du vil etterhvert bli en generelt mer positiv person. Det er viktig å tenke på at humør smitter og påvirker over på andre. Et positivt sinn vil få deg til å gløde 🙂

  Da jeg er student selv og lever på studentbudsjett vil jeg gjerne dele noen enkle tips alle kan få til med ting de finner hjemme.

  ♥ Sliter du med fett hår? Føler du at det fort blir fett uansett hvor ofte (eller sjeldent) du vasker det? Mange som bruker stylingprodukter sliter med dette problemet. I stedet for å investere i en dyr «renseshampo» er det bare å vaske håret med noe enkelt som zalo! Zalo fjerner jo fett og smuss, og etterlater håret friskt, skinnende og helt, helt rent.

  ♥ Store porer er vel alle jenters mareritt, og kjøp av porestrips kan bli dyrt i lengden. Du kan enkelt lage dine egne porestrips hjemme ved å blande gelatinpulver og melk i en liten skål, sette blandingen i mikroen i ti sekunder og røre godt. La det avkjøle seg litt, før du pensler det på området som plager deg, haken, nesen, pannen, neseroten eller hvor du måtte ønske. Ha det på til det stivner, og riv det av som vanlige strips. Det skal sies at blandingen ikke lukter særlig godt, men det funker veldig bra!

  ♥ Lag en herlig hårmaske for slitt hår og sprukne tupper ved å blande sammen en kvart agurk, 1 dl olivenolje og ett egg. Masser godt i håret og gjerne gre gjennom for å sørge for best mulig effekt. La virke i 10 – 15 min og violá 🙂

  Det skal også sies at det ikke er så sunt for huden i ansiktet å bli grundig renset både morgen og kveld. En grundig rens om kvelden er bare bra, men om morningen holder det massevis med kaldt vann og kanskje en skumbasert ansiktsrens om du føler det trengs, men noen skrubb eller peeling trengs ikke. Det er en grense på hvor mye skitt og smuss du får utsatt huden for fra sengen, og for mye rensing vil føre til at huden tørkes fortere ut og blir lettere irritert. Litt kaldt vann frisker også opp fjeset og stenger porene.

  Det å vinne denne premien hadde vært helt fantastisk. Jeg har levd i en stressboble siden jeg begynte på VGS og hadde (og fortsatt har) to jobber ved siden av, pluss tre timer pendlevei hver dag. Nå har jeg jo ikke VGS lengre, men tar opp tre eksamner da jeg ble så utbrent at jeg ikke klarte å fullføre. Har nettopp fått stillingen som assisterende leder på jobben, og jobber 10-16 t dagen samtidig som jeg balanserer det med den andre jobben og lesning til eksamner. Det blir veldig lite tid til litt «me-time», og det hadde mildt sagt vært helt himmelsk DIGG å sette av en dag eller to til kun meg selv og min beste venn, som jeg får sett så alt for sjeldent pga hverdagene mine. Sliter også med litt (jævelig) kjærlighetssorg da avstandsforhold ikke viste seg å funke så godt likevell, så å kunne få litt tid til meg selv, velvære og få tankene over på noe annet hadde dette vært gull.

  Dette ble jo en novelle, men der har du mine tips 🙂 haha, herre

 7. camilla eggen

  Jeg ble nesten litt i himmelen bare av å lese om dette 🙂

  sliten mamma, men lykkelig, er mine beste skjønnhetstips :

  1. Putt på ditt vakre smil hver dag! smil du ikke til deg selv eller omverdenen så blir den ikke så skjønn . Et smil kler alle og helt gratis!

  2. Unn deg en god ansiktsrens og gjerne en lang dusj!

  3. Sett deg inn i hvilke produkter som passer til din hud/kropp 🙂

  Dette hadde jo vært fantastisk å få lov til å ta med ei venninne som har en sønn like gammel som min , 19 mnd. Vi trenger absolutt en liten oppfriskning på hva det er å ta litt vare på seg selv og sette oss selv i fokus! Det fortjener en enhver kvinne 🙂

  Smil fra camilla 🙂

  Ha en fin mandag:)

 8. Mine tre beste skjønnhetstips er følgende:

  1. Smør honning på kvisemerker i ansiktet (har smurt meg med honning i ansiktet i to uker nå), og merkene i ansiktetet er så godt som forsvunnet. Må legge til at jeg hadde veldig skjemmende merker. Turte aldri å gå uten sminke. Det er for godt til å være sant!! 🙂 Jeg har vært hos laserklinikker for å få merkene fjernet, og jeg fikk beskjed om at det ville koste meg mange behandlinger. Jeg er hvert fall utrolig lettet nå og vil videreføre tipset til så mange som mulig.

  2. Coconut oil pulling. Kjøp organisk olje på helsekosten, rundt 150 kr. Ta det i munnen og skyll munnen med det i 20 minutter. Ikke spytt ut! Du vil få bedre munnhygiene, god ånde, hvitere tenner etc. Søk det gjerne opp på nett. (Skal prøve det i dag for andre dag på rad)

  3. For oljete hud, vask ansiktet med formula 10.0.6 «Best face forward – daily foaming cleanser» (kjøpes på vita til 100 kr). Jeg har aldri vært mer fornøyd med produktet. Hvorfor kunne ingen fortelle meg om dette «da jeg var ung»?

  (4). Kanebo sensai foundation fra Kicks, ca 300 kr. Beste sminken for deg som sliter med acne og har problemhud. Har null kviser nå etter å ha prøvd den i ca. 3 mnd 🙂

  Må legge til at jeg har vært på evig leting etter produkter som vil fjerne de skjemmende merkene i ansiktet mitt etter kviser, og *vips*, løsningen lå hjemme på kjøkkenet i form av honning. Jeg har brukt bokstavelig talt tusener av kroner på produkter, og vil hjelpe andre i samme situasjon som meg.

 9. Johanne Jakobsen Rødsmoen

  Mine beste skjønnhetstips:

  1. Fjern sminken grundig hver kveld slik at huden får være skikkelig i fred om natten! Jeg pleier å fjerne sminken med Garnier PureActive make-up remover purifying gel og deretter bruke Clarisonic Mia for å rense huden enda grundigere. Jeg bruker samme rens til begge deler, da denne kan brukes til både sminkefjerner og rens. Det er utrolig hvor mye som faktisk kan sitte igjen når man tror all sminken er borte, så rens grundig!

  2. Bruk tørrshampo hvis du vil freshe opp håret litt uten å vaske det en ekstra gang! Det er bare å spraye i der det trengs, la det stå i litt, deretter massere håret eller børste det litt slik at man kan få bort det som er til overs. Bare ikke bruk det for ofte, for noen ganger kan det tørke ut hodebunnen, hvertfall på meg. Jeg bruker Batiste sin, som fås kjøpt på blant annet Vita eller diverse apotek, og synes denne er best.

  3. Hvis du merker at du begynner å få en kvise, bruk et spot treatment som inneholder salisylsyre. Jeg bruker anti-blemish soloutins spot treatment gel fra Clinique. Det er ikke magi, men det kan hindre urenhetene i å komme skikkelig fram hvis man er ute tidlig nok, noe jeg selv setter veldig pris på hver gang!

  Det hadde vært supert med en avslappende tur til Oslo etter mye eksamenslesing og jobb. Når man reiser bort kan man jo faktisk ikke gjøre noe med alt det som skjer hjemme, så da er man rett og slett nødt til å slappe av og kose seg, noe jeg ofte synes er vanskelig når jeg har mye å tenke på! Jeg har heller aldri vært på spa, men det høres veldig fristende ut 🙂

 10. Sophia Wulff

  Skjønnhetstips:

  1) MOT TØRRE HENDER: Før du legger deg, ta en god og fet håndkrem og smør den utover hendene. Gni den godt inn, spesielt på og rundt neglene, og på de stedene du er tørrest. Ta deretter på deg et par hansker som egner seg til å sove med, og legg deg til å sove. Hanskene sørger for at kremen virkelig kan trekke inn i hendene og ikke gnis av.

  2)FOR FRISK HUD OG KROPP: Sov 9 timer hver dag. Dette virker umulig for noen, men det er verdt det! Alle unge mennesker har bruk for 9 timer søvn. Poser under øynene minskes også på denne måten 🙂

  3)FOR REN HUD UTEN KVISER: Kutt ned på mengden brus du drikker! Jeg vil faktisk våge å påstå at dette er et av de viktigste tipsene mot uren hud. Det er faktisk blitt bevist flere ganger at det er en klar sammenheng mellom brus og kviser. Har du kviser og drikker mye brus: kutt ut brus fullstendig i en måned, og jeg lover deg at du ser forskjell!

  Å vinne hadde betydd mye for meg fordi jeg har noen jeg vil overraske med denne turen. Vi alle har perioder hvor ting går opp og ned, og denne «noen» har hatt en del nedturer i det siste og kunne trengt å bli muntret opp! Jeg synes jeg fortjener å vinne fordi jeg har tatt meg god tid til å skrive ned viktige tips, som jeg mener kan gjøre en stor forskjell for de som tar dem i bruk!

  Anbefaler deg å prøve de ut, Ida! 🙂

  Epost: miapus.sophia@gmail.com

 11. Karianne Olsen

  Hei! Her kommer mine topp tre skjønnhetstips! 1) drikk vann! Masse vann! Kroppen trenger mer vann enn mange av oss (meg inkludert – jeg jobber med saken!) får i oss daglig. Kropp og sjel trenger hydrering og huden blir mer spenstig , ser sunnere ut og får mer glød. Et godt tips er å ha en vannflaske stående med arbeidspulten, på denne måten blir man minnet på å drikke! Jeg fyller en halvliters flaske hver morgen på jobb og målet er å ha drukket denne opp til lunsj. Så gjentar jeg dette etter lunsj til jeg går hjem med en ny halvliter 🙂 obs: lurt å bruke en flaske man kan vaske eller være flink å bytte den ut med en ny! Blir mange bakterier på en flaske etterhvert! 2) bruk cocosnøtt olje i stedet for smør! Smaker friskt og ikke så mye men gjør underverker for hud hår og negler! Man kan få kjøpt disse på helsekostbutikker og de er drøye i bruk. Man kan også spise en teskje men jeg er ikke blitt så avansert ennå:) 3) smil! Et smil påvirker hjernen og får deg til å bli glad! Det trenger ikke være et «ekte» smil engang! Hjernen lar seg lure! Et smil gjør ethvert ansikt penere og gjør også menneskene rundt deg glad (og deg selv!) ! Vinn vinn spørr du meg!! Jeg ønsker vilt å vinne! Har hatt en veldig stressende periode på jobb og litt egentid og pleie hadde gjøre underverker! Jeg skal gifte meg til sommeren, så dette hadde vært helt konge!!!

 12. Marie Nygård

  Jeg tror det aller viktigste skjønnhetstipset er å spise någen lunde sunt, sove godt og nok og få i seg nok veske. Hvis ikke kroppens naturlige behov blir dekt, så vil man så klart bli sliten og derfor også se sliten ut! Det er viktig å ta vare på kroppen sin, da føler man seg også myye bedre 🙂

  Mitt andre skjønnhetstips går på hår, jeg er svømmer og undervannsrugby spiller og er derfor i klorvann opp til 6-7 ganger i uka. Dette sliter veldig på håret mitt, og derfor er jeg ekstra forsiktig med å ikke slite det mer enn nødvendig. Et ganske enkelt men viktig tips er da å rense hårbørsten gjevnlig med litt varmt vann og såpe. På denne måten fjærner man urenheter som talg og smuss. Det er lite renslig å gre slike stoffer inn i håret daglig.

  Nå er ikke jeg en særlig stor vindrikker, men et godt tips jeg har hørt fra søsteren min er at for å unngå at vin misfarger tennene er det viktig å pusse tennene før og etter man drikker vin. Men man burde vente en halv time etter man har drukket og bare bruke vann for å unngå at man pusser vekk emaljen. Å bite i en lime kan også fjerne noe av misfargingen. Et godt tips til de som er glad i vin men vil unngå misfarging 🙂

  Jeg har alltid ønsket å få reise på en spaweekend, men har aldri hatt råd til det. Hverdagen er utrolig hektisk med mye skolearbeid og trening og det hadde derfor vært perfekt med en tur som dette. Jeg ville tatt med meg kjæresten min, vi har lenge ønsket å reise på ferie sammen, og han fyller 20 i år, så det hadde vært en perfekt gave å gi til han, og jeg tror han ville blitt utrolig glad for en koslig kjærestehelg for oss selv 🙂

  marieenyg@gmail.com

 13. Her er mine tre beste tips:

  1) Først og fremst så er jeg tvert ikke imot såkalt «superfoods»! Acai, chiafrø og spirulina er proppfulle av verdifulle næringstoffer for både kropp og sjel, men dette må tillegges til de som har økonomi til nettopp dette. Superfoods har blitt roset høyt opp og blitt priset høyt i butikk at vi fort kan ha en tendens til å glemme det vi har rett under nesten våres! Bananer, spinat, løk, selleri, brokkoli, appelsiner, ingefær og listen er så uenderlig lang! Dette er kanskje det vi kjenner til som hverdagsmat, og ikke like spennende, men sannheten er at det er superfoods i seg selv, og de får ikke den oppmersomheten de fortjener! Det enkle er som oftes det beste, eller kanskje en kombinasjon mellom dem begge ? 😉

  2) Lev enkelt og balansert!

  Unngå stress, sov nok og få i deg det av væske kroppen trenger. Spis mindre posjoner, og heller flere måltider og hold fordøyelsen i gang. Hjernen og øynene vår er ofte mer sulten enn hva magen er, som kan resultere i at vi spiser oss så mette at du føler du sprekker, eller bare må legge deg ned på gulvet og lukke øynene ( noen andre enn meg som har opplevd dette før, haha?) Spis sakte, nyt maten og lytt til kroppen når den sender signaler om at det er nok.

  3) Ta vare på huden din, du får bare én! Solkrem, peeling, smøring av krem og oljer er med på å holde huden våres friskere, sunnere med en ekstra glød. Det liker vi vel alle? 😉 Likevel skal det ikke skjules at hva du tar i deg og hva du svetter ut vises godt på kroppen. Behandler du kroppen din dårlig, er det stor fare for at kroppen blir svekket sakte med sikkert med deg. Lytt til den, så vil du vite hva den trenger av trening, hvile og mat! 🙂

  Dersom jeg vinner konkurransen ville jeg tatt med min kjære søster som sliten med de siste innsuprt månende av masteroppgaven sin. Jeg selv jobber hard med min bachlorgrad, så en avslappende helg, med mye kos hadde vært helt himmelsk som et avbrekk fra hverdagen, det er ikke til å legge skjul p

 14. Lise Myrvollen

  Skjønnhetstips:

  1. Mat, jeg er en jente som trenger å få i meg mat slik at energinivå er oppe. Når man har fått i seg mat blir man fort mer positiv og blid. Og det å ta vare på seg selv og spise riktig er utrolig viktig for deg selv og de rundt deg.

  2. Fuktighetskrem, jeg bruker fuktighetskremen fra Mary Kay. Grunne til det er at jeg føler den gir huden min en ekstra glød. Ingen liker en tør hud, og det hjelper den kjempe bra med. Ikke bare det så gir Mary Kay penger til kreftforskning, og kvinner som har blitt utsatt for vold. Jeg har selv en bestemor og mamma som har blitt utsatt for brystkreft med spredning. Og jeg veit hvor viktig det er med medisiner, og ved forskning kan det hjelpe flere kvinner med forskjellige typer for brystkreft.

  3. En god natt søvn. Ingenting slår en god natt søvn. Når du våkner da føles det ut som du er et helt nytt menneske, og det synes. Dagen blir så mye enklere når man er opplagt. Og jeg veit selv at når man har fått en god natt søvn, er man blid, positiv, og tilstede.

  Tipsene er ganske basic, men det er noen av de tingene man kan fort glemme at har innvirkning på utseende og humør.

  jeg vil gjerne vinne denne konkurransen fordi jeg har hatt et ganske tøft år. Som jeg nevnte tidligere har moren min hatt brystkreft med spredning, og bestemoren kjemper fortsatt mot kreften. Å se folk man virkelig er glad i, gå igjennom slite tunge perioder kan virkelig ta på og dette ville blitt en positiv pause i den tøffe hverdagen. Moren min er en person jeg virkelig ser opp til for hun er en som ikke stopper å kjempe for det om hun har gått gjennom mye smerte. Hvis jeg vinner vil jeg gjerne ta med meg moren min på dette spa og hotell oppholdet, fordi hvis det er en person som virkelig fortjener en slik oppmerksomhet så er det henne.

  Epost: lise.myrvollen@gmail.com

 15. 1. Hvis strømpebuksa de ryker og du ikke har med deg en blank negelakk på byen: ta litt såpe fra såpedispenseren på fingertuppene og rett på strømpebuksa der maska røk. Dette er gull verdt!

  2. Bruk hårføneren på vippetanga, og så bruker du vippetanga på vippene mens den enda er varm. Funker helt fantastisk bra! men pass på så du ikke brenner deg.

  3. Kanskje ikke skjønnhetstips, men: IKKE bruk samme BH 2 dager på rad. BHn trenger en «hviledag» slik at den får trekt seg tilbake til sin naturlige fasong. Mange klager på at BHn fort kan bli slapp, men ikke hvis du for eksempel bruker den annen hver dag. For å bevare hvitfargen på bhn: ALT hvitt tøy som er glatt, er farget hvitt. Det vil si at når vi vasker det med vaskemiddel for hvitt tøy så vil det blekes, og da vil den naturlige gråtonen i stoffet komme frem. Så hvitt tøy som ikke er ren bomull skal vaskes med vaskemiddel for farget tøy.

  Håper jeg vinner fordi jeg har de beste tipsene, og har mange flere på lager! Jeg elsker å gi andre lure tips, og jeg gjør det ALDRI med mindre jeg har testet det selv og synes det fungerer. Det verste jeg vet er når mennesker anbefaler lure triks og gir kjerringråd som de ikke har testet ut selv.

 16. jeg har da alltids noen tips på lur!

  1) etter en god treningsøkt, sett deg en halvtimes tid i badstuen. da vil porene i huden åpne seg, og det er lettere å skrubbe av den døde huden

  2) for å få babyfoot uten de rare sokkene: sitt i grønnsåpebad i 20 minutter, for så å skrubbe de. da blir de fantastisk myke og gode!

  3) jeg som er i militæret får ofte såkalte «feltfingre», det er grusomt, uelegant og svært ubehagelig. da anbefaler jeg å faktisk legge de også i grønnsåpebad, legge på en fet krem (fettkrem rett og slett) og sitte å massere de inn. :-))

 17. 1. Søvn er kanskje det aller beste skjønnhetstipset mitt. Man restituerer kroppens celler. kroppen fornyer seg og man får mer energi som vil gi bedre dager.

  2. Skyll huden i sjøvann, eller bade i sjøen (om du har muligheter til det ). tilfører mye gode mineraler som er godt for huden.

  3. En utrolig god ansiktsmaske får du av å blande ølgjær med litt vann. inneholder mye B vitaminer og tilfører huden næring. inneholder ikke så mye kjemikalier som mange butikkjøpte ansiktsmasker.

  Jeg håper jeg vinner fordi jeg har aldri vunnet noe spennende som dette i hele mitt liv og ønsker virkelig å skjemme meg selv bort og mammaen min. for tiden holder jeg på med bacheloroppgave og det hadde vært perfekt å vunnet noe slikt. Disse skjønnhetstipsene fungerer også utrolig godt, og er ikke for kompliserte.

 18. Melissa

  1. Hvis du veter sminkekosten før du putter på øyenskygge vil fargen bli enda sterkere. I tillegg vil den ikke drysse! Perfekt om man sminker seg for å dra på byen!

  2. Hvis du bommer eller griser litt med mascara/eyeliner/foundation eller noe, kan du ha foundation på en q-tips for så å «viske bort feilen». Foundation vil ikke lage like klare linjer i sminken som du allerede har lagt på, som vann ville gjort.

  3. Mange sliter med for bred rist på foten, som kan være et problem om man finner et par sko man virkelig liker. Da er tipset å ta et par sokker som du først har gjort våt, for så å ta på deg skoene å gå litt rundt med dem inne. Dette gjør at skoene utvider seg litt, og du kan bruke drømmeskoene som ikke passet helt i begynnelsen 🙂

  Jeg fortjener å vinne fordi jeg har hatt en veldig tøff periode, med alt for mye motgang og ting som har fått meg til å ende opp på et veldig dårlig sted i livet akkurat nå. Det hadde vært ubeskrivelig å vært så heldig å vunnet noe, som hadde vært en så stor opptur, når ting ellers ikke er så greit! Og ikke minst en avkobling fra livet! 🙂

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.