FREEDOM

Torsdag ettermiddag føler jeg alltid en lettelse, for da har jeg helg. Fjoh, enda en uke gikk og jeg ble ikke spist opp av verken vekkeklokke, grafer eller elektroner. Startet helgen med å vandre rundt i byen med Kalle. Hun er en skrue, men en sånn skrue jeg liker. Hun passer på at jeg ikke kjøper masse dyre ting, og det er et fint hjelpemiddel når vi går og kikker i interiørbutikker. Vil jeg ha en dyr pute, sier hun at hun kan sy en. Vil jeg ha kunst, foreslår hun at vi skal kjøpe oss lerret og bruke en lørdag på å male selv. Da jeg i stad fant drømmebordet som kostet en million, sa hun at hun kjenner en som kan sveise sånt på null komma niks. Jeg går bare rundt og ler, at det går an ♥

Etter byvandring, småshopping og restaurantbesøk, tok vi turen hjem til meg for å innvie terrassen. Terrassen min er foreløpig ganske tom, men den skal bli den fineste terrassen i verden nå til våren. Men det gikk helt fint an å sitte på gulvet og drikke et glass rødvin og røyke seg kvalm på Marlboro Light.

35 kommentarer

 1. Jeanette

  Vi trenger alle sånne i livet vårt! <3

  For en fin måte å innvie terrassen sin! Bare tenk når du kan kose deg der når det blir varmere ute og sola titter frem 😀

 2. Ah, digg å nyte vin på verandaen ja!! Spes på sommeren 🙂 kos deg !

 3. Ingvild

  Hei søte deg 😉 Så utrolig fin blogg du har! Dagens høydepunkt er å ligge på sengen og lese blogger og må si din er min store favoritt. Nydelige bilder som gjør at en travel 2 barnsmor som meg kan dagdrømme om neste reisemål som definitivt blir Roma 😉 Du virker som en skikkelig herlig jente! En god klem til deg fra Bergen <3

 4. Ida Wulff

  Ingvild: for en hyggelig kommentar! Tusen takk. Klem tilbake <3

 5. Ida Wulff

  Jeanette: jaa, det blir så deilig! 😀 god helg!

 6. hvorfor røyker du? røyker du fast nå eller?

 7. Ida Wulff

  lise: nei, kun når jeg drikker 🙂 grunnen er enkel: jeg liker det.

 8. Digger at du er en livsnyter! God helg, hilsen fast leser:)

 9. Ida Wulff

  Jenny: god helg til deg også! 🙂

 10. «Røyke seg kvalm på malboro ligth»

  Jiiiak

 11. Jannicke

  Aldri feil med helg! 🙂 Kos deg 🙂

 12. Jeg har ikke ord for hvor mye bedre bloggen din har blitt de siste månedene. Elsker det!!

 13. Ida Wulff

  Amanda: så hyggelig at du syns det! 🙂

 14. Margrethe Jakobsen

  Ååh jeg digger deg, Ida! Håper vi blir bestevenner i mitt neste liv!

 15. Madeleine Norrman

  «Røyke seg kvalm på malboro light».. Haha, så sant, kjenner følelsen 😀

  Blir nok herlig på terrassen når sommeren slår til 😀

 16. Som en ikke-røyker og en ikke-snuser, må jeg stille deg et totalt ærlig spørsmål, som ikke er ment spydig, på noen som helst måte: hva er poenget med å slutte å snuse, hvis du skal fortsette å være en festrøyker?

 17. Ida Wulff

  Anonym: poenget med å slutte å snuse er å ikke være avhengig av nikotin. Jeg snuste så mye og så sterkt at munnen min begynte å ta skade av det, og jeg var fullstendig styrt av snusen – hvis jeg gikk tom, fikk jeg vondt i hele kroppen. Jeg er kjempestolt over at jeg klarte å snuse. At jeg festrøyker når jeg drikker en gang i måneden eller sjeldnere, føler jeg eeegentlig ikke at jeg trenger å forsvare. Jeg gjør det ikke fordi jeg må, men fordi jeg syns det er godt 🙂 håper du fikk et tilfredsstillende svar. God helg!

 18. Ida Wulff

  Margrethe Jakobsen: <3

 19. Benedicte

  Åååå, fikk skikkelig SATC-vibber av dette bildet! Og det er jo et awesome kompliment i seg selv… Men slenger på et til: You rock! 🙂 God helg!

 20. Marlene Nilsen

  Ha en fantastisk helg herlige Ida 😀

 21. Therese

  Herlighet, du er så flott Ida. Jeg synes det er herlig å lese, og at du «våger» å vise at du faktisk driter litt i hva alle andre mener og feks røyker fordi du synes det er godt. Det er en av mange grunnene til at jeg synes bloggen din fortsatt er på topp. Har følgt deg i mange år, du har blitt en særdeles flott og fornuftig dame (inntrykket jeg herfra i det minste ;)) 😀 GOD HELG 😀

 22. Ida Wulff

  Benedicte: gotta love SATC-komplimenter! 😀 god helg til deg også!

 23. Ida Wulff

  Therese: det var hyggelig å høre, takk for at du leser bloggen! God heeeelg! <3

 24. Ida Wulff

  Marlene Nilsen: samme til deg, søte du 🙂

 25. Ja, det var et bra svar det 🙂 Men er du ikke redd for at festrøykingen vil gjøre at du etterhvert opplever et større behov for nikotin?

  Var ikke meningen å være anonym i stad, men jeg er så vandt til at «navnet» mitt allerede står i kommentarfeltet, på den gamle bloggen din.

 26. Jeanette

  Jeg må bare si at jeg elsker at du er ærlig om å festrøyke, thumbs up! Snuser enda, men skal slutte- men hey! Har jo greid å kutte ut all røyk, unntatt litt festrøyking i ny og ne- og er mektig lei av å forsvare meg når jeg skal kose meg 😉

 27. Ida Wulff

  LH: nei, jeg får ikke lyst på sigaretter når jeg ikke drikker 🙂

 28. Hei Ida!

  Tusen takk for det kjempe flotte innlegget om «snusslutting» for en stund siden. Jeg har nå gått 18 dager uten snus, går faktisk veldig bra uten snus. Så sier det igjen, tusen takk for at du motiverte meg til å slutte å snuse!

 29. Ulrikke

  Hei Ida 🙂 Jeg har vært fast leser av bloggen din så lenge jeg kan huske, men har vell kanskje bare komentert en elller to ganger på alle disser årene. Uansett, i går kveld som alle andre kvelder leste jeg bloggen din før jeg gikk å la meg. Og vet du hva? Jeg drømte om deg i natt. Du skjønner det at jeg jobber som sykepleier på et sykehjem, og jeg drømte at du hadde hatt hjerneslag og ble sendt helt til Nordland på vårt sykehjem for rehabilitering. Jeg fikk da hovedansvaret over deg, og skulle igjen lære deg å snakke og gå. Haha! Jeg husker bare jeg gråt fordi jeg syntes det var så utrolig trist, fodi du er jo en så morsom person, og nå kunne du jo ikke en gang snakke lenger.. Huff, bra det bare var en drøm :p

 30. My OCD kicks in....

  Er du i familie med Maria som er mee i årets Paradise Hotel? Dere er så sinnsykt like! Får ticks av sånne ting, må.vite.

 31. Ida Wulff

  My OCD kicks in….: nei 🙂

 32. Ida Wulff

  Ulrikke: nei, så fælt!!! Hahaha, uff. Men takk for at du tok så godt vare på meg <3 hehe 🙂

 33. Ida Wulff

  Hedda: HEI! 🙂 Så FLINK du er!! Jeg blir kjempeglad over å høre at jeg har hjulpet noen å slutte med snus. Lykke til videre <3

 34. Ikke noe spydig kommentar, og du gjør det du vil, absolutt. Men du vet at selv om du kun tar en festrøyk innimellom, så er den ene festrøyken nok til å utløse et infarkt? Uavhengig av hvor mye du røyker…

 35. johanne

  haha, for et koselig bilde 🙂

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.