QUASIMODO I BADEDRAKT

Jeg hadde helt glemt at jeg hadde blogg. Men så var jeg alt for sliten til å føne håret mitt etter dagens svømmeøkt, så jeg ble liggende og spille Quizkampen med mormor. Plutselig kom det et spørsmål om meg, og da kom jeg på at jeg hadde på blogg igjen.

Det er sikkert stas å bli nevnt i en quiz. Hvis man er riktig svar!!!!

Nå har jeg stupt kråke opp i senga, og her skal jeg spise sushi til jeg sprekker. Er helt gelè i kroppen etter at jeg var på svømming – mistenker at jeg er allergisk mot å sitte i badstue. Haha, hovnet opp som en stukken gris og skulle ta snapchat-selfie til de nærmeste. Den ble sendt til mange fler enn de nærmeste, jeg skjønner ikke hvordan det skjedde. Kanskje det var varmen i badstua som gjorde det – kanskje det var underbevisstheten min som veldig gjerne ville vise fram meg selv som Quasimodo med torskeøyne i badedrakt. Bah…

Ååååh, jeg kjenner at senga og dyna er så snill mot meg akkurat nå, er himmelsk deilig å bare ligge ned. Blogges i morgen 🙂

9 kommentarer

 1. Kamilla

  Jeg har spilt Quizkampen som en gal selv, men har ikke kommet til spørsmålet du er med i.. Da hadde jeg hvertfall klart å svare riktig på et spørsmål kanskje!

 2. Marlene Nilsen

  kos deg søta :))

 3. Haha quizkampen? har heller aldri fått spørsmålet!! hva er spørsmålet?

 4. får vi på bloggen også se Quasimodo bildet? 🙂

 5. Therese

  Hahaha! Så gøy, hva var spørsmålet?

 6. Hei! Alltid om jeg blir irritert for noe tenker jeg på deg;) bor på hotell i denne uken, og en paraply for meg når hoteller ønsker at du ikke skal vaske håndkleet og begrunner det miljøet.. At man ønsker å skåne miljøet er bra, men jeg tror iingenting på at det er bakgrunnen for at de ønsker at håndkleet ikke blir vasket!

 7. Kjempe fin blogg du har, det gir masse motivasjon til trening og klær 😉

 8. http://fiolererbla.blogspot.no/

  Fin blogg, du gir masse inspirasjon til mote og trening 😉

 9. Maria G

  Herrefred du får meg til å flire så ofte med ting du skriver Ida! » kanskje det var underbevisstheten min som veldig gjerne ville vise fram meg selv som Quasimodo med torskeøyne i badedrakt. Bah..» Hehehe håper du aldri gir opp bloggingen:D

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.