VIPPEEXTENSIONS TILBUD: 2 for 1

Hipp hurra for Neglhuset, som fyller 6 år i januar ♥ Neglhuset er en av mine eldste samarbeidspartnere, husker fremdeles den dagen Agnes (eieren) ringte meg og sa at hun hadde fått et tips om at jeg drev med noe som het blogg, men hun visste ikke helt hva det var fornoe. Ah, de tider da ingen visste hva blogg var; good times. 

Har hatt mange morsomme timer hos Neglhuset – det er alltid en fryd å sitte der og skravle i noen timer mens man bare blir penere og penere og penere…

I anledning bursdag, ønsker Neglhuset å feire med et sjeldent bra tilbud. Nå gir de 2 for 1 på vippeextensions, hvilket betyr at du kan ta med deg en venninne/mor/søster/tante/kollega, og så kan dere dele regningen for ett sett med vippeextensions! Det er halv pris, for å si det på enklere måte 🙂

For å benytte deg av tilbudet må du booke timen i løpet av januar – men du trenger altså ikke å ha timen i januar. Dere trenger heller ikke å gå samtidig, men isåfall må den som har den første timen legge ut for hele beløpet.

For å booke time, ring eller send sms til 458 33 166. Dere mer info om Neglhuset på Facebook her og på nettsiden deres her.

21 kommentarer

 1. Camilla

  Hvor mye koster det vanligvis for en time? 🙂

 2. Lisa Marie

  Headern din var kjempe fin 🙂

 3. Ida Wulff

  Camilla: tror det er rundt 2000, se nettsiden for info! 🙂

 4. Moro at du skriver så ofte. Du skriver også utrolig godt, så jeg gleder meg til hvert innlegg! 🙂 Ikke lur på om jeg har noe liv….;)

 5. Ida Wulff

  Maria: så hyggelig at du syns det. Tusen takk! 🙂

 6. fitnessfruen

  Du har en så utrolig flott måte å skrive på, skikkelig avhengig.

  Tar meg selv i å sitte og små le for meg selv mens jeg leser nedover bloggen din.

  Du gjør meg glad 🙂

  Ta gjerne en titt innom bloggen min: http://fitnessfruen.blogg.no/

 7. skikkelig kul blogg 😉 Koselig om du kunne tatt en tur innom min blogg <3

 8. Hei Ida:) Vippene dine blir alltid så fine! Jeg lurer på om du vet hva de bruker av kvalitet, lengde, bøy, og tykkelse? Der jeg har gått til nå klarer de ikke få det til like bra. Må nok teste neglehuset nå:) Ha en fin uke!

 9. Marlene Nilsen

  ser utrolig bra ut 😀

 10. Hei vakre Ida!!

  Er det Mink sine vipper du bruker, eller varierer dere?

  Jeg tar også vippe extensions , og har prøvd mange merker. Alltid deilig å få nytt dådyrblikk 😀

  Klem fra hildefylki 😉

 11. Maria Andersen

  Folk må huske å ta med kontanter siden de ikke tar kort (!). Og regne med at flere av medarbeiderne snakker på sitt språk og man føler seg nærmest litt utilpass. Og servicen er ELENDIG!

  Men du er søt da Ida 🙂

 12. Lea Reiff - Paris life

  Elsker virkelig vippeextensions, når man begynner klarer man liksom aldri å slutte med det, får mye bedre selvtillit på en måte… hehe

 13. Ida Wulff

  Hilde: vippene er fra mink ja 🙂 men ikke av dyret mink altså, hehe. Klem

 14. Ida Wulff

  Malin: er ikke sikker, men bare si på neglhuset at du vil ha samme som meg! 🙂 så ordner de det. Ha en fin uke du også!

 15. Ida Wulff

  fitnessfruen: hyggelig å høre <33

 16. ingeborg

  Du har alltid like fin farge på leppene, har letet etter lignende selv, men ender opp med babyrosa hver gang! Hva er det du bruker her ? 🙂

 17. Ida Wulff

  ingeborg: her har jeg ingenting på leppene. Er nok redigering som får dem til å se så fargede ut (filter). Til hverdags bruker jeg kun rosebud, og noen ganger gloss fra Glo minerals eller artdeco.

 18. Veldig fine vipper!! Har hatt lashextensions tidligere, fra cosmo beauty, men husker at de verket hele tiden, og jeg kunne ikke bruke øyenskygge for i etterkant falt halvparten av vippene av da jeg måtte fjerne sminken. Hvordan er det med disse vippene? Ønsker meg veeeeldig nye vipper, men dårlig erfaring fra tidligere gjør meg skeptisk… Supert tilbud da!!:)

 19. Ida Wulff

  Linn: vil ikke skrive noe stygt om noen jeg ikke har prøvd, men har vært på Neglhuset flere ganger når det har kommet inn jenter som har vært og fått på vipper på stedet du nevner. De kommer til Neglhuset for å få dem fjernet og sette på ordentlige vipper. Kan ikke sammenlignes, så ikke bekymre deg 🙂 med mindre du er allergisk mot limet, da.

 20. Prøvde å bestille time for dette tilbudet i sta, skal til Oslo om noen måneder siden jeg bor langt unna. Side du skrev at man kunne bestille timen til en annen anledning 🙂 Men fikk til svar at tilbudet bare kunne benyttes ut februar…?

 21. Ida Wulff

  Ida K: hvis de sier at det kun kan benyttes ut februar, så stemmer det. Hvis ikke kan jo folk bestille for resten av året 🙂

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.