REVET MED AV SAVNET

Hørte denne sangen på radio i stad. Dubai-sangen vår! Vi hørte så utrolig mye på denne da vi var i Dubai i sommer, og hver gang jeg hører den får jeg et enormt behov for sol og varme. Husker spesielt den ene dagen, da det var så alt for varmt. Vi tok med oss minihøytalere til bassenget, satte på denne sangen og danset rundt i bassenget med små avbrekk ved kanten hvor vi ble servert saftis og våte håndklær til å ha på pannen. 

Det nærmer seg vinterferie fra skolen nå, og jeg tror jeg reise avgårde et sted. Om det så blir alene og til et skikkelig kjipt sted – så lenge det er varmt og lyst.

6 kommentarer

 1. Karoline

  Jeg også elsker denne sangen!! Jeg melder meg frivillig til å bli med deg på tur 🙂 Hehe

 2. Ida Wulff

  Karoline: hjertelig velkommen! Hehe

 3. Veronica Reime

  Bli med meg på Breezes hotell på Zanzibar, elsket det sist gang jeg var der og drømmer om å dra tilbake!

 4. Eline Kristin

  Hei Ida! Hva med å legge ut en liste over bra treningsmusikk? Jeg er lei av alt jeg har på listen min nå, og trenger noe nytt for å kunne yte best mulig på tredemølla! Evt. kan vel leserne komme med sine tips? 😀

 5. Ida Wulff

  Eline Kristin: god idé 🙂 har gjort det flere ganger, men kan godt gjøre det igjen.

 6. Eline Kristin

  Supert:D

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.